- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.488
Ne yaparsın iste hayat. Nevresim de önemli tabi şimdiAjjkıım beeende. Oturuyom ağlıyom ağlıyom bitiriyom kalkıp nevresimleri değiştiriyom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaparsın iste hayat. Nevresim de önemli tabi şimdiAjjkıım beeende. Oturuyom ağlıyom ağlıyom bitiriyom kalkıp nevresimleri değiştiriyom.
Git ötede sigara iç kız.Ne yaparsın iste hayat. Nevresim de önemli tabi şimdi
Ya burası cok ulu orta sakın bır yere gecıp sedyeye fln uzanıp arkadanda yoga muzıgı fln acılması gerekmıyo mu hemen anlatılmaz kı boyleAnlat dinliyor yavrum
YayÇıks bulamadım valla
Öyle uzanılınmıyo. Froyda anlatacan sanki.Ya burası cok ulu orta sakın bır yere gecıp sedyeye fln uzanıp arkadanda yoga muzıgı fln acılması gerekmıyo mu hemen anlatılmaz kı boyle
Buna şok tedavisi deniyor. Doktorun işine karışılmazYa burası cok ulu orta sakın bır yere gecıp sedyeye fln uzanıp arkadanda yoga muzıgı fln acılması gerekmıyo mu hemen anlatılmaz kı boyle
Ahahah bilirsin aşağılardan uçmamÖyle uzanılınmıyo. Froyda anlatacan sanki.
Aman onun diyeceğini ben diyeyim. Az daha seviş geçer.Ahahah bilirsin aşağılardan uçmam
Oklavada dahil demekki şoka ben cevabımı aldım cinimBuna şok tedavisi deniyor. Doktorun işine karışılmaz
Cart diye de froydu gömmem.Aman onun diyeceğini ben diyeyim. Az daha seviş geçer.
Hayatta olsa çok alınırdıCart diye de froydu gömmem.
Sorry froyd piliis.Hayatta olsa çok alınırdı
Ayyy yengeç kocişimin burcuBurcum oğlak yükselenim yengeç.
Benim kocam da yengeç. Merhamet ve anlayış abidesiAyyy yengeç kocişimin burcu
Kesinlikleeee bazen okadar da iyi değil bukadar anlayış merhamet diyorum benBenim kocam da yengeç. Merhamet ve anlayış abidesi
Evet bazen kendini yıprattığını düşünüyorum ama halinden memnunmuş öyle diyor. Yükseleni kova dengeliyor birazKesinlikleeee bazen okadar da iyi değil bukadar anlayış merhamet diyorum ben
İyi bariEvet bazen kendini yıprattığını düşünüyorum ama halinden memnunmuş öyle diyor. Yükseleni kova dengeliyor biraz
BoğaYemeyi sevmek, kilo alımı, patavatsızlık, mızmızlık vs... Bilen bilir bu burcu :)