- 13 Ocak 2020
- 44.547
- 167.836
- 33
Al sana. Küçük mune diyeceksiniz.Senin kırmızılığına alisamadim admin gibi hissedip banlancakmis gibi dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al sana. Küçük mune diyeceksiniz.Senin kırmızılığına alisamadim admin gibi hissedip banlancakmis gibi dusunuyorum
Çıks bulamadım vallaYemeyi sevmek, kilo alımı, patavatsızlık, mızmızlık vs... Bilen bilir bu burcu :)
Etme psikolocimle oynama nolur heryer kırmızıAl sana. Küçük mune diyeceksiniz.
Boğa mı duygusal? Vaybe çok cektim bogalardan valla hicte duygusal degillerdiBen akrebim yükselenim boğa akrebin sevdiğini aşırı kıskandığı boğanın duygusallığı bazen beni yormuyor değil
Evet bencede akreptirYükselen burcunuz akrep olabilir basak burcunda genelde cekingenlik olmaz diye biliyorum müslüm gürses mi oooo façam elimde bekliyorum
öyle okumuştum bende aşırı duygusal biriyimdirBoğa mı duygusal? Vaybe çok cektim bogalardan valla hicte duygusal degillerdi
Boğalardan öyle çektimki ama ben boğayla çok iyi anlaşıyorum çelişkiye bakBen akrebim yükselenim boğa akrebin sevdiğini aşırı kıskandığı boğanın duygusallığı bazen beni yormuyor değil
Temizlik takıntısı doğrumu peki başakların?Evet bencede akreptir
Çekingenlik aslında yokda kendimi koruma amaçlı sert tuğlalarım var onun dışında çok çılgınım ama adamına göre muamele devreye giriyor oda elimde değil malesef
Olumlu özellik yanlız on numaraymış aynısından bende isterimBurcum yay. Olumlu ozelliğim moral bozuklugumun cabuk gecmesi. Olumsuz ozelliklerımden bazıları gerekli gereksiz herşeyi merak etmem ve düşündüğüm ve istediğim herşeyin hemen olup kontrol altında tutmak istemem
Bazen bu ozelliğimden dolayı dısardan avanak gıbı gözüküyor olabilirimOlumlu özellik yanlız on numaraymış aynısından bende isterim
Bence sana kabaran bir şey varSsnin için kabarmış.
Temizlikten ziyade düzen takıntısı varTemizlik takıntısı doğrumu peki başakların?
Ağlarken birden bire gülmek gibi birseymiBazen bu ozelliğimden dolayı dısardan avanak gıbı gözüküyor olabilirim
Yaa oyle de degıl tabı o delilik gibi gozukur yanı bır olaya uzuldum mesela dımı iş yerınde aradan 3-4 saat vectıkten sonra modum oyle dusuk kalmıyor normal seyrıne gerı donuyorum gibi gibiAğlarken birden bire gülmek gibi birseymi
Ajjkıım beeende. Oturuyom ağlıyom ağlıyom bitiriyom kalkıp nevresimleri değiştiriyom.Yaa oyle de degıl tabı o delilik gibi gozukur yanı bır olaya uzuldum mesela dımı iş yerınde aradan 3-4 saat vectıkten sonra modum oyle dusuk kalmıyor normal seyrıne gerı donuyorum gibi gibi
Merfem yaaa neden boyleyız bız bu ne demek oluyor bıgun hususı bunu yorumlatacagım bırilerıne inilcekse inilsin çocuklugaAjjkıım beeende. Oturuyom ağlıyom ağlıyom bitiriyom kalkıp nevresimleri değiştiriyom.
Aman buyursun insinler. Çocuklığum da harikaydı.Merfem yaaa neden boyleyız bız bu ne demek oluyor bıgun hususı bunu yorumlayacagım bırilerıne inilcekse inilsin çocukluga
Anlat dinliyor yavrumMerfem yaaa neden boyleyız bız bu ne demek oluyor bıgun hususı bunu yorumlayacagım bırilerıne inilcekse inilsin çocukluga