Burcunuzun üzerinizdeki olumlu veya olumsuz etkileri neler?

Yükselen burcunuz akrep olabilir 🤣 basak burcunda genelde cekingenlik olmaz diye biliyorum✊🏻 müslüm gürses mi oooo façam elimde bekliyorum 😂
Evet bencede akreptir 🦂🤣
Çekingenlik aslında yokda kendimi koruma amaçlı sert tuğlalarım var onun dışında çok çılgınım ama adamına göre muamele devreye giriyor oda elimde değil malesef 🤣

Burcum yay. Olumlu ozelliğim moral bozuklugumun cabuk gecmesi. Olumsuz ozelliklerımden bazıları gerekli gereksiz herşeyi merak etmem ve düşündüğüm ve istediğim herşeyin hemen olup kontrol altında tutmak istemem 😎

Burcum yay. Olumlu ozelliğim moral bozuklugumun cabuk gecmesi. Olumsuz ozelliklerımden bazıları gerekli gereksiz herşeyi merak etmem ve düşündüğüm ve istediğim herşeyin hemen olup kontrol altında tutmak istemem 😎
Olumlu özellik yanlız on numaraymış aynısından bende isterim :KK36:

Bence sana kabaran bir şey var 😁
images (1).jpeg

Sana 3 vakte kadar 4.

Ağlarken birden bire gülmek gibi birseymi 😀
Yaa oyle de degıl tabı o delilik gibi gozukur😂 yanı bır olaya uzuldum mesela dımı iş yerınde aradan 3-4 saat vectıkten sonra modum oyle dusuk kalmıyor normal seyrıne gerı donuyorum gibi gibi😎

Ajjkıım beeende. Oturuyom ağlıyom ağlıyom bitiriyom kalkıp nevresimleri değiştiriyom.
Merfem yaaa neden boyleyız bız bu ne demek oluyor bıgun hususı bunu yorumlatacagım bırilerıne inilcekse inilsin çocukluga 🙄🤣

X