Burcunuzun üzerinizdeki olumlu veya olumsuz etkileri neler?

Yükselen burcunuz akrep olabilir basak burcunda genelde cekingenlik olmaz diye biliyorum müslüm gürses mi oooo façam elimde bekliyorum
Evet bencede akreptir
Çekingenlik aslında yokda kendimi koruma amaçlı sert tuğlalarım var onun dışında çok çılgınım ama adamına göre muamele devreye giriyor oda elimde değil malesef

Burcum yay. Olumlu ozelliğim moral bozuklugumun cabuk gecmesi. Olumsuz ozelliklerımden bazıları gerekli gereksiz herşeyi merak etmem ve düşündüğüm ve istediğim herşeyin hemen olup kontrol altında tutmak istemem

Olumlu özellik yanlız on numaraymış aynısından bende isterim

Ağlarken birden bire gülmek gibi birseymi
Yaa oyle de degıl tabı o delilik gibi gozukur yanı bır olaya uzuldum mesela dımı iş yerınde aradan 3-4 saat vectıkten sonra modum oyle dusuk kalmıyor normal seyrıne gerı donuyorum gibi gibi

Ajjkıım beeende. Oturuyom ağlıyom ağlıyom bitiriyom kalkıp nevresimleri değiştiriyom.
Merfem yaaa neden boyleyız bız bu ne demek oluyor bıgun hususı bunu yorumlatacagım bırilerıne inilcekse inilsin çocukluga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…