burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25

burcu_brc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
945
6
296
Bursa
Arkadaşlar kitap günü organizasyonumuzun 1. anketini oylarınıza sunuyorum.

Kitap listemizi oluşturduk, listede ismi olmayan arkadaşların ankette oy kullanmamalarını rica ederiz. Listeye dahil olmak isteyen arkadaşların ise özel mesaj göndermelerini rica ederiz. Listeye dahil olduktan sonra oy kullanabilirsiniz. Teşekkürler.

Arkadaşlar, anketin tamamlandığını ilerleyen sayfalarda belirtmiştim ancak daha görünür olması açısından burada da belirtmek istiyorum. Anketimiz Pazartesi günü tamamlanmıştır ve okuyacağımız kitap GÖNDERİLMEYEN AŞK - NERMİN BEZMEN'dir. Anketin hala açık kalmasının sebebi de anket oluşturulurken aramızda kaç gün oylama yapılacağının kararlaştırılmamış olması sebebiyle süresiz oluşturulmuş olmasıdır.

Son düzenleme:
Ankette önerdiğim kitapları daha önce okumadım. Kitaplar hakkında internet üzerinden fikir edindim. Bunları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Mutluluk Labirenti - Alex Rovira
Ariadna bir labirentte kaybolmuş olan genç bir kadındır. Labirentten çıkabilmek için "Ben kimim?", "Nereden geliyorum?", "Nereye gidiyorum?", "Ne için yaşıyorum?" gibi varoluşsal sorulara doğru yanıtlar vermesi gerekmektedir. Hayatın anlamı çevresinde gelişen bu esin verici öykünün ana karakteridir Ariadna.

Mutluluk arayışı, gerek insanlık tarihi gerekse tek tek bireylerin hayatı için çok çekici ve hatta vazgeçilmez bir tema olarak sıklıkla çıkar karşımıza. Peki ama, tam olarak nedir mutluluk? Ona nasıl ulaşabiliriz?

Yazar:Alex Rovira
Çevirmen:Ayşegül Yurdaçalış

Sayfa Sayısı: 208
Dili: Türkçe
Yayınevi: Literatür Yayıncılık

Kadın Beyni - Louann Brizendine
Yüzyıllardır süregelen kadın-erkek tartışmasına kesin çözüm getiren muhteşem bir kitap!

Yazar:Louann Brizendine

Sayfa Sayısı: 328
Baskı Yılı: 2008
Yayınevi: Say Yayınları

Kağıt Helva - Elif Şafak
(&#8230 Derken o yolculukta bir an geliyor, durup geriye bakma gereği duyuyorum. Geçtiğim yolları, uğradığım durakları, güzergâh boyu karşılaştıklarımı anımsıyorum.
Bu kitap dünden bugüne yazdıklarımdan ufacık bir seçkidir. Bir alıntılar kitabı. Karın doyursun diye değil, tadımlık niyetine.
Kağıdın üzerine konulmuş birkaç tatlı kelam. Kağıt Helva…

Yazar:Elif Şafak

Sayfa Sayısı: 156
Yayınevi: Doğan Kitap

Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen
“Canım benim, zaman bize kendisinden ne kadarını bahşedecek, bilmiyorum, bilmiyoruz. Ama çok iyi bildiğim bir şey var: Ne kadar sürecekse bu zaman, seni edebileceğim kadar mutlu edeceğim, senin hayatımdaki soluğunu çekebildiğim kadar içime çekip, sesini, tenini, dokunuşlarını, öpüşlerimizi, sevişmelerimizi… sana ait ne varsa, her şeyi, son ânına kadar, ezberleyerek, zihnimin yanı sıra kâlbime, ruhuma ve tenime nakşederek, senin hakkını vererek yaşayacağım.”

Bir kadın ne zaman sevgilinin ardından tuttuğu yasın bittiğine karar verir? Ne zaman kendini aşkın kollarına bir kez daha teslim eder? Yeniden tutkunun kanatlarıyla uçmak, vâr olmak için…

Nermin Bezmen'den aşka âşık, küllerinden aşkla yeniden doğan kadınların romanı.

Yazar:Nermin Bezmen

Sayfa Sayısı: 376
Yayınevi: Doğan Kitap

benim oyum kadın beynine.ama ben liseteye dahilmiyim öle ankete katıldım ama.bi prosedür varmı hemen yerine getireyim

benim oyum kadın beynine.ama ben liseteye dahilmiyim öle ankete katıldım ama.bi prosedür varmı hemen yerine getireyim

b_u_y_c_u arkadaşımıza ismini kitap listesine yazdırır mısın? Başka bir şey yapmana gerek yok arkadaşım. zemuszemus

seçimler çok güzel olmuş canım ya seçmekte çok zorlandım :uhm: oyum Gönderilmeyen Aşk'a zemuszemus

Çok güzel bir liste hangisine oy vereceğimi şaşırdım hepside çok güzel.Hangisi seçilirse secilsin zevkli olucak. Yinede "Kadın beyni" dedim

yaa iki kitap arasında kaldım gönderilmeyen aşk a oy verdim ama en çok oyuda o almış opuyorumnanaktan

Kitap seçimlerimi beğenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Umarım keyifli okumalar yaparız birlikte.

ne zaman başlıcaz peki

b_u_y_c_u arkadaşımıza adını yazdıran kitap listesindeki tüm arkadaşlarımız oylarını kullandıysa en çok oyu alan kitabı alıp okumaya başlayalım diyorum ben. Arkadaşlar ne diyorsunuz biraz daha bekleyelim mi? Yoksa en çok oyu alan kitabı temin edip okumaya başlayalım mı?

Arkadaşlar kitap listesine adını yazdırmak isteyen 12 arkadaşımız vardı. Ama 8 arkadaşımız oy kullanmış.

Kitap listesinde olan isimleri yazıyorum.
  1. b_u_y_c_u
  2. burcu_brc
  3. Zeyl
  4. prensesin.uykusuyum
  5. RaziyErkan
  6. prensesi
  7. tweetypinar
  8. wusten_blume
  9. EbRuLi_SuLTaN
  10. seyma88
  11. maiberf
  12. xxDerinxx (kitap listesine adını yazmamıştı, takipçi olacaktı.)
    [*]sarissa (yeni eklenen arkadaşımız)
    [*]Lyre
    (yeni eklenen arkadaşımız)

Henüz oylarını kullanmamış olan arkadaşlarım oylarınızı bekliyoruz.

a.s. a.s.

Son düzenleme:

canım bence oylama içinde süre koyalım 2 gün falan mesela hem okumaya çabuk başlarız hemde listedeki arkadaşlarda kendilerini ona göre ayarlayıp hemen oy verirler

canım bence oylama içinde süre koyalım 2 gün falan mesela hem okumaya çabuk başlarız hemde listedeki arkadaşlarda kendilerini ona göre ayarlayıp hemen oy verirler

Doğru söylüyorsun. Hazırladığımız listedeki tüm arkadaşlara hatırlatma mesajı attım. Ben bu anketi süresiz yapmıştım ama dediğin gibi bundan sonra yapılacak olan anketlere 2 - 3 gün süre verelim. Bu kez hafta başına kadar bekleyip öyle başlayalım diyorum. Sizce de uygun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…