Burçların Serüveni (harika)

violette

zor bir yola çıkıyorum
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.309
12
45
Çoook güzel H.Y.

BURCLARIN SERUVENI

... ve Tanrı bir sabah oniki cocugun onunde durdu ve her birine yasamın tohumlarını ekti. Cocuklar kendilerine verilen armagani almak icin birer birer one ciktilar.

"Koç! Sana ilk tohumu ekme onurunu veriyorum. Ektigin her bir tohuma karsılık elinde bir milyon tohum bulacaksin, fakat onlarin buyumelerini gorecek vaktin olmayacak. ınsanların aklına BEN'i yerlestirecek ilk kisi sen olacaksın, fakat bu dusunceyi gelistirme ya da hakkinda soru sormak senin gorevin olmayacak. Yasaminin sebebi eylemdir ve bu eylem insanlara BENıM YARATICILIGIMI haber verecektir. Iyi calisabilmen icin sana KENDINI BEGENME ozelligini veriyorum." Ve Koç sessizce yerine cekildi.

"Boğa! Sana tohumu madde haline getirme gucunu veriyorum. Baslanmıs olan butun isleri senin bitirmen gerektigi icin gorevin cok sabir istemektedir, aksi halde tohumlar ruzgarda savrulup kaybolacaktir. Yapmani istedigim bu gorev icin soru sormayacak, isin ortasında dusunceni degistirmeyecek ve baskalarindan destek beklemeyeceksin. Bunun icin sana GUCLULUGU veriyorum. Onu akillica kullan." Ve Boğa yerine cekildi.

"ıkizler! Sana insanlarin cevrelerinde gordukleri seyi anlamalarini saglayabilmen icin cevapsiz sorular veriyorum. Insanlarin neden konusup, neden dinlediklerini hiç bir zaman bilmeyeceksin, fakat cevap bulmak icin yapacagın arastirmalarda sana armagan olan BILGI'yi bulacaksin." Ve ıkizler yerine cekildi.

"Yengec! Sana insanlara duyguyu ogretme gorevini veriyorum. butun duyguyu yasayarak ogrenmeleri ve olgunluga ulasmalari icin onlari hem aglatip hem guldureceksin. Sana olgunlugu hizla arttiracak olan AILE armaganini veriyorum." Ve Yengeç yerine cekildi.

"Aslan! Sana YARATICILIGIMIN tum gorkemini dunyaya gosterme gorevini veriyorum. Ancak azametinde dikkatli olmalı ve bu yaraticiligin senin degil, BENIM oldugunu daima hatırlamalisin. Eger bunu unutursan insanlar seni kucuk goreceklerdir. Bu gorevi iyi bir sekilde yerine getirirsen buyuk haz duyacaksin. Bunun icin sana armaganim ONUR'dur.". Ve Aslan yerine cekildi.

"Basak! Sende insanlarin BENIM YARATTIKLARIMLA neler yaptiklarini sinamani istiyorum. Onlarin ne yaptiklarini dikkatlice inceleyip kusurlarini hatirlatacaksin ve boylece BENIM YARATTIKLARIMI iyice ogrenmelerini saglayacaksin. Sana bunu yapabilmen icin SAF DUSUNCE'yi armagan ediyorum." Ve Basak yerine cekildi.

"Terazi! Sana insanlarin birbirlerine karsi olan gorevlerini hatirlayabilmeleri icin hizmet erdemini veriyorum. Boylece insanlar isbirligini ogrenecek ve kendi davranislarinin diger yonlerini de yansitma yetenegini edineceklerdir. Ve uyumsuzluk olan ger yere seni yerlestirecegim ve bu gayretlerin icin sana armaganim SEVGı'dir."

"Akrep! Sana cok guc bir gorev veriyorum. Insanlara dusunduklerini anlama yetenegi verdigim halde, anladiklarini soylemene izin vermeyecegim. Bircok kez gorduklerinle acı cekecek ve bu aci ile BENden uzaklasacaksin. Bu acinin BENden degil benim yanlis anlasilmis olmamdan dogdugunu unutacaksin. Bircak insani hayvan gibi gorecek ve onlarin hayvansal içguduleriyle oylesine ugrasacaksin ki yolunu sasiracaksin, fakat sonunda gene BANA doneceksin. Akrep sana en ustun armaganım olan AMAC’i veriyorum.”

“Yay! Senden BENI yanlis anlayip caresizlige dustuklerinde insanlari guldurmeni istiyorum. Guldurme insanlara umut verecek ve bu umutla insanlarin gozlerini BANA cevirmelerini saglayacaksin. Bircok kisinin yasamina yalniz bir an icin girecek ve girdigin her yasantidaki huzursuzlugu taniyacaksin. Sana Yay, karanliktaki her koseye erisip aydinlatabilmen icin SONSUZ BEREKET veriyorum.”

“Oglak! Senden insanlara calismayi ogretmen için alınterini istiyorum. Tüm insanların yükünü omuzlarında tasıyacagın için bu görev hiç de kolay değildir. Ama bu boyundurugun yükü için senin ellerine insanlığın SORUMLULUĞUnu koyuyorum.”

“Kova! Sana insanların tüm olanakları gorebilmeleriçin gelecek kavramını veriyorum. BENıM SEVGıMı kişileştirmen için yalnızlık acısını cok duyacaksın. ınsanların gozlerini yeni olanaklara cevirebilmeleri icin sana OZGURLUGU armagan ediyorum.”

“Balık! Sana hepsinden daha guc bir gorev veriyorum. Senden insanların uzuntulerini toplayip BANA geri getirmeni istiyorum. Senin gozyaslarin sonunda benim gozyaslarım olacak. Senin topladıgın uzuntuler insanlarin BENı yanlis anlamalarindan dogmus uzuntulerdir, fakat senin onlara verecegin sefkatle onlar yeniden BENI anlamaya calisacaklardir. Bu guc gorev icin sana en buyuk armaganimi veriyorum. Sen oniki cocugum arasında BENI tek anlayan olacaksin, fakat bu ANLAYIS yalnız senin icindir, sen onu insanlara anlatmak istediginde onlar seni dinlemeyeceklerdir.” Ve Balık yerine cekildi

MARTıN SCHULMAN

Son düzenleyen: Moderatör:
Çooookkkk hoşuma gitti bayıldım buna teşekkürler tatlım KOÇ burcuyum ve gerçekten doğru :)))

Balık! Sana hepsinden daha guc bir gorev veriyorum. Senden insanların uzuntulerini toplayip BANA geri getirmeni istiyorum. Senin gozyaslarin sonunda benim gozyaslarım olacak. Senin topladıgın uzuntuler insanlarin BENı yanlis anlamalarindan dogmus uzuntulerdir, fakat senin onlara verecegin sefkatle onlar yeniden BENI anlamaya calisacaklardir. Bu guc gorev icin sana en buyuk armaganimi veriyorum. Sen oniki cocugum arasında BENI tek anlayan olacaksin, fakat bu ANLAYIS yalnız senin icindir, sen onu insanlara anlatmak istediginde onlar seni dinlemeyeceklerdir.” Ve Balık yerine cekildi

en zor görev benimmiş...

sağolun kızlar bende oğlak burcuyum sorumluluk ve tam ben kaydirigubbakcemile5

“Oglak! Senden insanlara calismayi ogretmen için alınterini istiyorum. Tüm insanların yükünü omuzlarında tasıyacagın için bu görev hiç de kolay değildir. Ama bu boyundurugun yükü için senin ellerine insanlığın SORUMLULUĞUnu koyuyorum.”

Balık! Sana hepsinden daha guc bir gorev veriyorum. Senden insanların uzuntulerini toplayip BANA geri getirmeni istiyorum. Senin gozyaslarin sonunda benim gozyaslarım olacak. Senin topladıgın uzuntuler insanlarin BENı yanlis anlamalarindan dogmus uzuntulerdir, fakat senin onlara verecegin sefkatle onlar yeniden BENI anlamaya calisacaklardir. Bu guc gorev icin sana en buyuk armaganimi veriyorum. Sen oniki cocugum arasında BENI tek anlayan olacaksin, fakat bu ANLAYIS yalnız senin icindir, sen onu insanlara anlatmak istediginde onlar seni dinlemeyeceklerdir.

pek güzelmiş :asigim:

"Yengec! Sana insanlara duyguyu ogretme gorevini veriyorum. butun duyguyu yasayarak ogrenmeleri ve olgunluga ulasmalari icin onlari hem aglatip hem guldureceksin. Sana olgunlugu hizla arttiracak olan AILE armaganini veriyorum." Ve Yengeç yerine cekildi.

:lepi:hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis

Burçların Kötü Yönleri !

burc yorumlarini birde burdan dinleyin acikcasi ben sasirdim hep sen oyle guzelsin soyle iyisin diye yorum yapilmiyormus demekki burclar hakkinda
Sürekli burçlarin iyi yönleri dile getirilir. Oysa her burcun kendine göre
kötülükleri de var. Yazımızda özellikle ilişkileriniz için önemli ip uçları
bulabilirsiniz...

KOÇ

- Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete
öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... Allah
düşmanların başına vermesin...

BOĞA

- Sen ayrı bi panel konususun... kafayı iş yapmakla bozmuş sanki
dünyayı bu kurtaracak.... inatçı mı inatçı, dik kafalı...

ıKıZLER

- Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun, ama insanlar seni bunun için diil
bisexuel olduğun için seviyolar.. kendinden çok şey verip
karşındakinden az şey bekliyorsun yani salaksın... ayrıca çoğu şizofrenin
de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...

YENGEÇ

- Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye
çalışan son derece yapmacık birisin, ama biz bu sahte şirinlik numaralarını
yemeyiz... Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90 ının yengeç burcu olduğu
söyleniyor! Haberin olsun!

ASLAN

- Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoooo
millet senle ne dalga geçiyor haberin yok... Eleştiriye hiç gelemeyen,
kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, sen kendini bir odaya kapat ve
hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım....

BAŞAK

- Sen pek aklı başında otoriter biri olduğun için dağınıklığı pek
sevmezsin di mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme
huyundan millete fenalık geldi! Amma soğuk, ruhsuz tipsin yaa sen, zaten
sevişirken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?

TERAZı

- Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma salak bi boyutta
yaşıyorsun... Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek
muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her
büyük sanatçı gibi
"kimse beni anlamadı" diye çıldırırsın yarım aklın da
gider

AKREP

- Sen hele sen! Berbatların içinde en berbat olan! ıçten pazarlıklı,
kıskanç, ahlak anlayışı sıfır! Çoğu Akrep in eninde sonunda korkunç bir
cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?

YAY

- Sen her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna
alıştırmışsın ne de olsa yeteneksizliğini ve şanssızlığını başka türlü
örtemezsin değil mi? Çoğu Yay burcu zaten alkoliktir. Seni adam yerine koyup
bu kadar yazanda kabahat...

OĞLAK

- Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne
diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım hangi kayda değer
insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?

KOVA

- Sen güya çok atak birisin ya, bir şeyi elde etmek için her türlü
yalanı söylüyorsun, ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne
yapıyorsun çünkü kafasızsın. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince
kabahat oluyo di mi...

BALIK

- Senin maşallah hayal gücün pek gelişmiştir. Sürekli FBI dan ya da CIA den
birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyceksin. Ama sen
en iyisi hayallerinle baş başa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak
bir dikkat çeken tarafın yok, kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir
tipsin işte...

ALINTIDIR...

Daha önce verildiyse kusura bakmayın arkadaslar...

OĞLAK

- Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne
diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım hangi kayda değer
insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?

ama ya mafoldumben
Ali Kırca, Çağla Şikel, Ralph Fiennes, Kemal Derviş, Marquis de Sade, Şener Şen, Demet Akbağ, Barış Manço, Tuncay Şanlı, Cem Mumcu, Kaya Çilingiroğlu, Nazan Şoray, Cihan Ünal, Mustafa Sandal, Filiz Akın, Seda Akman, Marylin Manşon, Muhammed Ali, Mansur Forutan, Pelin Batu, Elvis Presley, Orlando Bloom, Jude Law, Kate Moss, Ricky Martin, Mel Gibson, Diane Keaton, Jim Carrey, Denzel Washington, Kevin Costner, Joan Baez, Janis Japlin, Kate Moss, Sienna Miller, Nicholas Cage, JRR Tolkien, David Bowie, Edgar Allan, Poe, Carlos Castenada, Gary Grant, Henry Mattisse, Mao Tse Tung, Humprey Bogart, Isaac Nevvton. Martin Luther King, Stephen Hawking.

aha işte oğlak burcundan çıkan ünlüler bilim adamı newton bile var dünyayı değiştirmiş adam. :jeyyar:

"Koç! Sana ilk tohumu ekme onurunu veriyorum. Ektigin her bir tohuma karsılık elinde bir milyon tohum bulacaksin, fakat onlarin buyumelerini gorecek vaktin olmayacak. İnsanların aklına BEN'i yerlestirecek ilk kisi sen olacaksın, fakat bu dusunceyi gelistirme ya da hakkinda soru sormak senin gorevin olmayacak. Yasaminin sebebi eylemdir ve bu eylem insanlara BENİM YARATICILIGIMI haber verecektir. Iyi calisabilmen icin sana KENDINI BEGENME ozelligini veriyorum." Ve Koç sessizce yerine cekildi.

koç burcu özellikle dikkatimi çekti ,PEYGAMBER EFENDİMİZ DE koç burcuyduopuyorumnanaktan

ben başak ,eşim koç ,oğlum balık
teşekkürler paylaşım için

gerçekten çok güzelmiş ben balık burcuyum yükselenim de koç ikisi arasında bölünmüş durumdayım...inş kendi burcumun görevini yerine getirebilirim...

TeraziSana insanlarin birbirlerine karsi olan gorevlerini hatirlayabilmeleri icin hizmet erdemini veriyorum. Boylece insanlar isbirligini ogrenecek ve kendi davranislarinin diger yonlerini de yansitma yetenegini edineceklerdir. Ve uyumsuzluk olan ger yere seni yerlestirecegim ve bu gayretlerin icin sana armaganim SEVGİ'dir."

:) Seve seve efenim seve seve..

Teşekkür ederiz.

biras saçma bi yazı olmuş, sen beni en iyi anlayan çocuğumsun falan bilmiyorum yanlış mı ama ben kötü bi amaçla söylenmese yazılmasa bile Allah la ilgili saçma sözleri sevmiyorum sözüm paylaşan arkadaşıma değil yazıyı yazana

“Yay! Senden BENI yanlis anlayip caresizlige dustuklerinde insanlari guldurmeni istiyorum. Guldurme insanlara umut verecek ve bu umutla insanlarin gozlerini BANA cevirmelerini saglayacaksin. Bircok kisinin yasamina yalniz bir an icin girecek ve girdigin her yasantidaki huzursuzlugu taniyacaksin. Sana Yay, karanliktaki her koseye erisip aydinlatabilmen icin SONSUZ BEREKET veriyorum.”

ne kdr karamsar birisi olsamda çoğu zaman ortam şebeği oluyorum istemsizce. burçta varmış demekki.

“Balık! Sana hepsinden daha guc bir gorev veriyorum. Senden insanların uzuntulerini toplayip BANA geri getirmeni istiyorum. Senin gozyaslarin sonunda benim gozyaslarım olacak. Senin topladıgın uzuntuler insanlarin BENİ yanlis anlamalarindan dogmus uzuntulerdir, fakat senin onlara verecegin sefkatle onlar yeniden BENI anlamaya calisacaklardir. Bu guc gorev icin sana en buyuk armaganimi veriyorum. Sen oniki cocugum arasında BENI tek anlayan olacaksin, fakat bu ANLAYIS yalnız senin icindir, sen onu insanlara anlatmak istediginde onlar seni dinlemeyeceklerdir.” Ve Balık yerine cekildi

Yazık bannnaaa bende dıyorum nıye kımse benı anlamıyor.. :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…