Burçların Serüveni (harika)

“Balık! Sana hepsinden daha guc bir gorev veriyorum. Senden insanların uzuntulerini toplayip BANA geri getirmeni istiyorum. Senin gozyaslarin sonunda benim gozyaslarım olacak. Senin topladıgın uzuntuler insanlarin BENİ yanlis anlamalarindan dogmus uzuntulerdir, fakat senin onlara verecegin sefkatle onlar yeniden BENI anlamaya calisacaklardir. Bu guc gorev icin sana en buyuk armaganimi veriyorum. Sen oniki cocugum arasında BENI tek anlayan olacaksin, fakat bu ANLAYIS yalnız senin icindir, sen onu insanlara anlatmak istediginde onlar seni dinlemeyeceklerdir.” Ve Balık yerine cekildi EN ZOR GÖREV:))) bende bir baligim...

BALIK

- Senin maşallah hayal gücün pek gelişmiştir. Sürekli FBI dan ya da CIA den
birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyceksin. Ama sen
en iyisi hayallerinle baş başa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak
bir dikkat çeken tarafın yok, kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir
tipsin işte...:1shok:delikafadulden:mymeka:

"Aslan! Sana YARATICILIGIMIN tum gorkemini dunyaya gosterme gorevini veriyorum. Ancak azametinde dikkatli olmalı ve bu yaraticiligin senin degil, BENIM oldugunu daima hatırlamalisin. Eger bunu unutursan insanlar seni kucuk goreceklerdir. Bu gorevi iyi bir sekilde yerine getirirsen buyuk haz duyacaksin. Bunun icin sana armaganim ONUR'dur.". Ve Aslan yerine cekildi.
:roflol: yerime çekilmişim bennnnnnnkaydirigubbakcemile3

şaşkınlıkla okudum!!!
çok yerinde tespit.alkisalkisalkis
harika paylaşım.durup durup okucağım.
teşekkürler.

[QUOTE

"

"

"

"Terazi! Sana insanlarin birbirlerine karsi olan gorevlerini hatirlayabilmeleri icin hizmet erdemini veriyorum. Boylece insanlar isbirligini ogrenecek ve kendi davranislarinin diger yonlerini de yansitma yetenegini edineceklerdir. Ve uyumsuzluk olan ger yere seni yerlestirecegim ve bu gayretlerin icin sana armaganim SEVGİ'dir."

"
ççokk duyygulandım...çok ğüzwelldii
sevgiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

Evet tuylerim urperdi diyebilirm.. Akrep' yorumu... Amac, uzaklasmak, ugrasmak... uzulmek, bildigini soylememek..

“Kova! Sana insanların tüm olanakları gorebilmeleriçin gelecek kavramını veriyorum. BENİM SEVGİMİ kişileştirmen için yalnızlık acısını cok duyacaksın. İnsanların gozlerini yeni olanaklara cevirebilmeleri icin sana OZGURLUGU armagan ediyorum.”

özgürlük aşkı opuyorumnanaktan

“Yay! Senden BENI yanlis anlayip caresizlige dustuklerinde insanlari guldurmeni istiyorum. Guldurme insanlara umut verecek ve bu umutla insanlarin gozlerini BANA cevirmelerini saglayacaksin. Bircok kisinin yasamina yalniz bir an icin girecek ve girdigin her yasantidaki huzursuzlugu taniyacaksin. Sana Yay, karanliktaki her koseye erisip aydinlatabilmen icin SONSUZ BEREKET veriyorum.”

harika ya supermis

“Balık! Sana hepsinden daha guc bir gorev veriyorum. Senden insanların uzuntulerini toplayip BANA geri getirmeni istiyorum. Senin gozyaslarin sonunda benim gozyaslarım olacak. Senin topladıgın uzuntuler insanlarin BENİ yanlis anlamalarindan dogmus uzuntulerdir, fakat senin onlara verecegin sefkatle onlar yeniden BENI anlamaya calisacaklardir. Bu guc gorev icin sana en buyuk armaganimi veriyorum. Sen oniki cocugum arasında BENI tek anlayan olacaksin, fakat bu ANLAYIS yalnız senin icindir, sen onu insanlara anlatmak istediginde onlar seni dinlemeyeceklerdir.” Ve Balık yerine cekildi

Koç! Sana ilk tohumu ekme onurunu veriyorum. Ektigin her bir tohuma karsılık elinde bir milyon tohum bulacaksin, fakat onlarin buyumelerini gorecek vaktin olmayacak. ınsanların aklına BEN'i yerlestirecek ilk kisi sen olacaksın, fakat bu dusunceyi gelistirme ya da hakkinda soru sormak senin gorevin olmayacak. Yasaminin sebebi eylemdir ve bu eylem insanlara BENıM YARATICILIGIMI haber verecektir. Iyi calisabilmen icin sana KENDINI BEGENME ozelligini veriyorum." Ve Koç sessizce yerine cekildi.

Kova! Sana insanların tüm olanakları gorebilmeleriçin gelecek kavramını veriyorum. BENıM SEVGıMı kişileştirmen için yalnızlık acısını cok duyacaksın. ınsanların gozlerini yeni olanaklara cevirebilmeleri icin sana OZGURLUGU armagan ediyorum.”

işte ben ille de özgürlük !!

''OĞLAK

- Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne
diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım hangi kayda değer
insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?''

Orlando Bloom bir oğlak ve bence kayda değer:)

X