Burçlara göre siyasetçilerin karakterleri

Latife ediyorum az daha üstünüze gidersem uzaya fırlatmanızdan korkarım, barut gibi oldunuz
Son bir soru :Türk sanat müziği zevkleriniz Arasında mı
Soylemiyom... Sorulariniz su andan itibaren cevapsiz kalacaktir.. Mahkemede gorusuruz.. (Filan.. )

Anaammm, VEdeBU bence kendinizi kollayın, bu gece bir suikaste kurban gidebilirsiniz, burçlar siyasiler topiği hiç sevilmedi
Ayrılık ararsan çok mune birde ortak yönleri bulalım dedim çok komik ortaklıklar çıktı

Balık burcu erkeği her zaman nazik ve beyefendi bir erkek izlenimi bırakır. İnsanları kırmak ona göre değildir ancak kimi zaman kendisinden beklenmeyecek kadar kırıcı olabilir. Aslında bu durum yanlış kelimeleri seçerek konuşmasından kaynaklanır. Anlatmak istediğini yanlış kelimeler ile anlatması insanları ister istemez kırmasına neden olur. Balık burcu erkeği asla art niyetli davranışlar sergilemez. Yaptıklarının altında başka şeyler aramaz. Yapmacık ve çıkarcı davranmak ona göre değildir

okudum ve dedim ki hadi canım alla sen

Bu arada eşimde o malum burçtan benzeşen yönleri çok hakikaten

tesadüf mü

ben aslan burcuyum,yükselenim kova.
obamayı severim.kovadan hangi siyasetçi var acaba.

Ben de basak ve yukselenim ikizler :)

Bu arada erdogan icin yazilanlar hic uymuyor
Yok nazikmis de bilmem ne... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…