- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
Haha ay cok tesekkur ederim, hep birlikte nice nice yillara :)İyi ki doğdun nancy, iyiki doğdun nancyyyyyyyy
Mutlu yıllar, mutlu yaşlar...
İyi ki doğdun, sağlıklı ve mutlu nice yıllara!Benim gecti... Birkac gun onceydi. Bir iyi ki dogdun'unuzu alirim
Sırf bizim ailede 5 kişiyiz, bir de arkadaşım var 6, seni de eklersek 7 üye garanti
Yay burcunun ünlüleri Yay Burcu Yabancı Ünlüler: Brad Pitt, Britney Spears, Christina Aguilera, Edith Piaf, Frank Sinatra, John F. Kennedy, Kirk Douglas, Ludwing Van Beethoven, Mark Rwain, Monica Seles, Noam Chomsky, Nostradamus, Tina Turner, Walt Disney, Winston Churchill
Tesekkurler can hep birlikteee :)İyi ki doğdun, sağlıklı ve mutlu nice yıllara!
Komutan che bizim burctanmis, sevindim :)Güzelmiş, bir de bizimkine bakalım:
İkizler Burcu Yabancı Ünlüleri: Che Guevara, Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Johnny Depp, Clint Eastwood, Nicole Kidman, Anna Kournikova, Naomi Campbell, Kylie Minogue, John F. Kennedy, Elizabeth Hurley, Morgan Freeman, Paul McCartney, Heidi Klum, Courteney Cox, Prince, Boy George.
İkizler Burcu Yerli Ünlüleri: Kenan İmirzalıoğlu, Bülent Ersoy, Kenan Doğulu, Adile Naşit, Nilüfer, Haluk Bilginer, Kerem Alışık, Orhan Pamuk, Bülent Ecevit, Attila İlhan, Tansu Çiller, Şenol Güneş, Erdal İnönü, Çetin Altan
Brad Pitt sizdeyse Angelina Jolie de bizde
Happy de birthday to you, happy de birthday to youBenim gecti... Birkac gun onceydi. Bir iyi ki dogdun'unuzu alirim
Boyle mudure can kurban yaHappy de birthday to you, happy de birthday to you
Benim de 9 Haziran
tüh ben kulübe girmeyi 1 günle kaçırdım .8 haziran:) az daha beklseymişim:)Eneee
9 haziranda doğanlar kulübü kurcam yakında. Ne kadar kalabalığız bir bilsen...
tüh ben kulübe girmeyi 1 günle kaçırdım .8 haziran:) az daha beklseymişim:)
Ooo sephoraa :) ben de seni cok sevdim can! Burcumuzu da seviyorum kim ne derse desin... Cogu ozelligini de tasiyorum valla :)
Burcun onemli degil, senin yuregin guzel queen :) sen ankarali miydin?Benim de yukselenim ikizler ama ozelligini hep tasirim beni de sevin
Burcun onemli degil, senin yuregin guzel queen :) sen ankarali miydin?
tüh ben kulübe girmeyi 1 günle kaçırdım .8 haziran:) az daha beklseymişim:)
Peşpeşe geliyoruz demekki 7 haziranda benim. Seçim günü
8 ve 10 haziran doğumluları da kabul edebiliriz bence. Oylamaya sunalımtüh ben kulübe girmeyi 1 günle kaçırdım .8 haziran:) az daha beklseymişim:)