- 12 Temmuz 2006
- 55.818
- 214.467
- 52
Ne oldu Saraylım, ay sakin olun, burç bile buldum size amaOlamaaaz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu Saraylım, ay sakin olun, burç bile buldum size amaOlamaaaz...
Ama bu bana yapilir mi Mune? Yagmurdan kacarken doluya tutuldum..Ne oldu Saraylım, ay sakin olun, burç bile buldum size ama
Ama ben Demirtaş'tan büyüğüm o çıksın burcumdan sizde Cumhurbaşkanı'ndan küçüksünüz, Ağa'nın Burcu üstüne burç olur mu? Çıkın burçtanSenin adina uzuldum ama kendi adima daha cok uzuldum..
Oğlak Burcu: Devlet Bahçeli (burcum)
İkizler Burcu: Doğu Perinçek (yükselenim)
Hep diyorum ikilikler insanıyım diye.
ben koçum yükselenim de yingiç (yengeç değil)
Burçtaşlık mevzu olunca herkesin tüyü tersine dönmüş ya
Ay birde hobilerle zevkler birbirine uyarmış, ruh ikizi gibi, valla yarılırım burda gülmekten
Tabi canim tabi.. ruh ikizlerimi sec sec al, begenirsen hepsi birden senin olsun.. Zevkler ve hobiler ha.. iste o mumkun degil.Ay birde hobilerle zevkler birbirine uyarmış, ruh ikizi gibi, valla yarılırım burda gülmekten
Bir araştırmacı cengâverimiz olsa da eklese, off karnıma Ağrı girdi gülmektenay töbe de abla yakma bizi allahım inşallah çikolatalı pastayı sevmiyorlardır inşallah dinimiz amin
Ahahha.haha seninkilerden biri kalk gidelim diyor, diğeri sus otur diyor
Aaaa öyle demeyin belli mi olur, belki kendileri, belki eşleriyle aynı zevklere sahipsinizdirTabi canim tabi.. ruh ikizlerimi sec sec al, begenirsen hepsi birden senin olsun.. Zevkler ve hobiler ha.. iste o mumkun degil.
Allah korusun, Allah yazdiysa bozsun.. daha ne diyeyim, Guleni mi cagirayim, kaldigim yerden devam etsin..Aaaa öyle demeyin belli mi olur, belki kendileri, belki eşleriyle aynı zevklere sahipsinizdir
Allah korusun, Allah yazdiysa bozsun.. daha ne diyeyim, Guleni mi cagirayim, kaldigim yerden devam etsin..
aynen ben de. Şok oldum bir başak olarakoyy esad benim burçtanmış. başakk. burdumdan tiksindim bir an
bu kadar mı olur yaBunlarin hepsi bir ruyaydi desek ve gecsek..Kim acti yav bu konuyu.. cok ayip ama..