Burç,ten rengi ve imza parfümümüzü paylaşalım

Birgün gelipte Burberry London’ı seveceğim hiç aklıma gelmezdi yaş aldıkça koku zevkleride zenginleşiyormuş. Dün sıktım bileğime anneminkinden allahım o nasıl bir performans. Duş almama rağmen elim buram buram kokuyordu. Çok güzel.

Burberry london cok kalici gercekten de kendini farkettiren farkli ben burdayim diyen disi kadinsi ciceksi bi koku cok karakterli

Burberry london cok kalici gercekten de kendini farkettiren farkli ben burdayim diyen disi kadinsi ciceksi bi koku cok karakterli
Evet inanamadım dün duştan önce sıktım sabah elimde hala kokusu geliyordu. Benimki tester bide sevilde calısan akrabam vermişti. Bilmiyorum tester oldugu için mi daha yogun. Ama performans olarak tam anlamıyla canavar. Belkide burberrynin en en kalıcı parfümü olabilir

Acik bugday tenliyim, burcum oglak ve senelerdir issey miyake kullaniyorum. Arada baska parfümler de aliyorum elbet ama olmazsa olmazim issey miyake.

Kış;
Burberry The Beat
Calvin Klein Euphoria
Yaz;
Gucci Bamboo
Gucci Guilty
Calvin Klein Beauty

Ben;
İkizler burcuyum
Esmer tenliyim

İmza parfümüm armani Code.

Ben;
İkizler burcuyum
Esmer tenliyim

İmza parfümüm armani Code.
ben de ikizler burcuyum ve ilk kullandığım parfümlerden biri vanilya kokusu benim zamanla midemi bulandırmaya başladığı için kullanamamıştım

muadil parfümlerde genellikle bargelloyu tercih ediyorum ben :)
Ya bende bargello,dp falan alıyorum arada ama hiç daha bitiremedim sonuna gelemedim onların. Bir tek dp de naomi campbellin kokusunu ve lolita lifti bitirmiştim.

Ya bende bargello,dp falan alıyorum arada ama hiç daha bitiremedim sonuna gelemedim onların. Bir tek dp de naomi campbellin kokusunu ve lolita lifti bitirmiştim.
benim de sürekli aldığım 3 koku var birebir aynı olan onlar dışında hiç denemedim başka koku

Kuzum istisnasız burberrynin en klas kokusu kesinliklee burberryden tek sevdiğim parfümdür :)

Bazı sitelerde tester ürünler satılıyor orijinal diye geçiyor 200 liraya kadar görmüştüm, sizce onlara güvenip alabilir miyiz yani gerçeğin testeri midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…