• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burç,ten rengi ve imza parfümümüzü paylaşalım

Lacoste Pour Femme - çok güzel bir kokudur kremsi pudralı
Gucci Envy Me - binbir çiçek kokusu diye geçer aromatik hoş çiçek kokusudur
Chloe Signature (Klasik) - bu kokuyu ben nivea krem kokusu diye adlandırıyorum çünkü ben kokusunu nivea kreme benzetiyorum güll kokusu ama kremsi gül kokuyor
Cacharel Noa - buda kremsi pudramsı tertemiz bir kokudur
Givenchy Very İrresistible - bu koku miss gibi koklayan miss gibi kokuyosun der bana öyle derlerdi çok hoş kremsi pudramsı çok harika ve kalıcı bi kokudur
Burberry London - hanımeli yasemin kokusu çok dişi kadınsıdır ağır gelebilir ama çok karekteristik bir kokudur
Este Lauder Modern Muse - bu aralar popüler bir koku hanımeli var bu parfümde de.. bana biraz bebek şampuanı kokusunu andırıyor beğeniyorum kokusunu çok saf bir kokusu var
Viktoria Secret Bombshell - Çiçek meyve karışımı tam genç kız kokusu bunada bakabilirsin son zmaanlarda buda çok popüler sevilen bir koku
Son olarak benim gözdem Tommy Girl var Tommy hilfiger ın parfümü hanımeli gül karşımı çok zarif her yaşa her ortama uyan bir kokudur gözüm kapalı tavsye ederim ve çok kalıcıdır..

Bende dikkat ettim kendime çiçeksi kokuları daha mı çok seviyomuşum ne :KK22:
Birgün gelipte Burberry London’ı seveceğim hiç aklıma gelmezdi yaş aldıkça koku zevkleride zenginleşiyormuş. Dün sıktım bileğime anneminkinden allahım o nasıl bir performans. Duş almama rağmen elim buram buram kokuyordu. Çok güzel.

Birgün gelipte Burberry London’ı seveceğim hiç aklıma gelmezdi yaş aldıkça koku zevkleride zenginleşiyormuş. Dün sıktım bileğime anneminkinden allahım o nasıl bir performans. Duş almama rağmen elim buram buram kokuyordu. Çok güzel.
Burberry london cok kalici gercekten de kendini farkettiren farkli ben burdayim diyen disi kadinsi ciceksi bi koku cok karakterli 😍

Burberry london cok kalici gercekten de kendini farkettiren farkli ben burdayim diyen disi kadinsi ciceksi bi koku cok karakterli 😍
Evet inanamadım dün duştan önce sıktım sabah elimde hala kokusu geliyordu. Benimki tester bide sevilde calısan akrabam vermişti. Bilmiyorum tester oldugu için mi daha yogun. Ama performans olarak tam anlamıyla canavar. Belkide burberrynin en en kalıcı parfümü olabilir

Acik bugday tenliyim, burcum oglak ve senelerdir issey miyake kullaniyorum. Arada baska parfümler de aliyorum elbet ama olmazsa olmazim issey miyake.

Arkadaşlar önerileriniz çok güzelmiş, ben kova burcuyum buğday tenliyim, şekerli kokuları hiç sevmem sizce 23 yaş için ne önerirsiniz, bir de hangi siteden ya da uygun fiyata nerden almamı önerirsiniz teşekkür ederim ❤
Kış;
Burberry The Beat
Calvin Klein Euphoria
Yaz;
Gucci Bamboo
Gucci Guilty
Calvin Klein Beauty :KK15:

Ben;
İkizler burcuyum
Esmer tenliyim

İmza parfümüm armani Code.:KK49:

Ben;
İkizler burcuyum
Esmer tenliyim

İmza parfümüm armani Code.:KK49:
ben de ikizler burcuyum ve ilk kullandığım parfümlerden biri vanilya kokusu benim zamanla midemi bulandırmaya başladığı için kullanamamıştım :(

muadil parfümlerde genellikle bargelloyu tercih ediyorum ben :)
Ya bende bargello,dp falan alıyorum arada ama hiç daha bitiremedim sonuna gelemedim onların. Bir tek dp de naomi campbellin kokusunu ve lolita lifti bitirmiştim.

Ya bende bargello,dp falan alıyorum arada ama hiç daha bitiremedim sonuna gelemedim onların. Bir tek dp de naomi campbellin kokusunu ve lolita lifti bitirmiştim.
benim de sürekli aldığım 3 koku var birebir aynı olan onlar dışında hiç denemedim başka koku :halay:

Evet inanamadım dün duştan önce sıktım sabah elimde hala kokusu geliyordu. Benimki tester bide sevilde calısan akrabam vermişti. Bilmiyorum tester oldugu için mi daha yogun. Ama performans olarak tam anlamıyla canavar. Belkide burberrynin en en kalıcı parfümü olabilir
Kuzum istisnasız burberrynin en klas kokusu kesinliklee burberryden tek sevdiğim parfümdür :)

Bazı sitelerde tester ürünler satılıyor orijinal diye geçiyor 200 liraya kadar görmüştüm, sizce onlara güvenip alabilir miyiz yani gerçeğin testeri midir?

Back