ben de ikizler burcuyum ve ilk kullandığım parfümlerden biri vanilya kokusu benim zamanla midemi bulandırmaya başladığı için kullanamamıştım
Hayır canım senin kullandığın hangi code bir çok çeşidi varOrjinali mi kullandınız çünkü parfümün
üst notasında zambak, orta notasında yasemin ve portakal olan parfümdür kendileri
Maksat eğlence ve paylaşım olsunBurç ve ten rengine göre parfüm seçimi bana göre değil, ki zaten mantığını da anlamıyorum.
Bana göre parfümler mevsimlere, gündüz-gece, okul-iş-davet vs kullanımına ve yaşa göre farklılık gösterir diye düşünüyorum.
Sahte ürün satan çok var bilinen büyük sayfalara bakmak lazım kullanıcı yorumları iyice okumak lazımBazı sitelerde tester ürünler satılıyor orijinal diye geçiyor 200 liraya kadar görmüştüm, sizce onlara güvenip alabilir miyiz yani gerçeğin testeri midir?
Eki Görüntüle giorgio-armani-code-bayan-edp-75ml__0951334012339606.webpHayır canım senin kullandığın hangi code bir çok çeşidi var
Bende yay burcuyum, buğday tenliyim =) kokusunu bilmiyorum ama önerinizi değerlendireceğimmYay burcu
Bugday ten
Yves saint laurent black opium
Akrep esmer ve hypnotic poison ama degistirmek istiyorum(
Benim bir diğer imza parfümüm de tommy hilfiger tommy girl canım onada bir bakBende yay burcuyum, buğday tenliyim =) kokusunu bilmiyorum ama önerinizi değerlendireceğimm
goldea yı hiç denemedim çok merak ediyorum nasıl bir kokusu varAslan.Buğday ten.Bvlgari rose goldea
Chloe signature
oğlak burcuna yakışır iddialı bir tercihOğlak burcuyum
BuğdY ten
Tom Ford Velvet orchid tek geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?