teşekkür ederim :)estee lauder da bronze goddess adında bi parfüm var denemenizi öneririm çok sık rastlanmayan bir koku :) onun dışında narciso rodriguez for her beğenmeyeni görmedim daha :)
kesinlikle değiştirince kendime ihanet etmişim gibi hissediyorumbenim yükselenim oğlak, inat ediyorum sevdiğim şeylerde :)
bi de parfümü çok sık değiştirmemek lazım bence.. uzun süre kullanınca tenine de gerçekten siniyor ayrıca, hoşuma gidiyo..
calvin kleinin en iyi parfümlerindenTerazi
Sarı-Beyaz Tenliyim.
Calvin Klein Beauty ömrümde sıkılmadan sıkabileceğim tek parfüm.
Ben bir çok parfümden rahatsız oluyorum özellikle, fresh kokularda. ağır kokularda o kadar etkilenmiyorum.calvin kleinin en iyi parfümlerindendior pure poison ı da seversiniz onun da içeriğinde yasemin var
Beni de vanilyanın çok baskın olduğu kokular aşırı rahatsız eder hemen midemi bulandırırBen bir çok parfümden rahatsız oluyorum özellikle, fresh kokularda. ağır kokularda o kadar etkilenmiyorum.
Millet Bvlgari hastası ama ben ortamında dahi bulunamıyorum.
Beğendiğim bi parfüm sıkıyorum diyelim, 1-2 hafta sonra beni rahatsız etmeye başlıyor, devam edemiyorum.
Paco Robanne Ultra Violet de çok severim.
YSL Black Opium da severim.
ama CK Beauty'yi tek geçerim.
yazdığınızı okuyunca aklıma ilk gelen parfüm estee lauder senusous nude oldu :)
sensuous nude o kadar yumuşak bir koku ki hindistancevizi kokusu alıyorum bu parfümde ama öyle ağır değil çok yumuşak ve pudralı bi koku içeriğindede hindistancevizi var bunun.Bilmediğim bir koku. Of ya tamda artık belli 2-3 parfüm kullanmaya karar vermiştim artık parfüm almicaktim . Merak ettim şimdi lauder senusous u :)
Ck beauty gerçekten çok güzel temiz bir koku ya. Lisedeyken almıştım kendime ilk defa. Hatta bu yaz dayanamadım gene aldım özleyip. Ama sadece bahar&yaz mevsiminde tercih ediyorum genelde kendisiniBen bir çok parfümden rahatsız oluyorum özellikle, fresh kokularda. ağır kokularda o kadar etkilenmiyorum.
Millet Bvlgari hastası ama ben ortamında dahi bulunamıyorum.
Beğendiğim bi parfüm sıkıyorum diyelim, 1-2 hafta sonra beni rahatsız etmeye başlıyor, devam edemiyorum.
Paco Robanne Ultra Violet de çok severim.
YSL Black Opium da severim.
ama CK Beauty'yi tek geçerim.
ultraviolet kendini her yerde belli eden harika bir parfümYay burcu
Açık buğday ten
Elie Saab le parfüm (İki tane var, benimki yasemin ve bal kokuları baskın olanı)
Paco Rabanne ultraviolet ( Yay Burcu eski kadın patronum da aynı kokuyu kullanıyordu.)
İkisini de çok severek kullanıyorum.
yayın enerjisine yakışacak bir kokuyay burcuyum
esmerim
bumbshell imza parfümüm:)
Burberry LondonArkadaşlar önerileriniz çok güzelmiş, ben kova burcuyum buğday tenliyim, şekerli kokuları hiç sevmem sizce 23 yaş için ne önerirsiniz, bir de hangi siteden ya da uygun fiyata nerden almamı önerirsiniz teşekkür ederim ❤
Cacharel NoaArkadaşlar önerileriniz çok güzelmiş, ben kova burcuyum buğday tenliyim, şekerli kokuları hiç sevmem sizce 23 yaş için ne önerirsiniz, bir de hangi siteden ya da uygun fiyata nerden almamı önerirsiniz teşekkür ederim ❤
Lacoste Pour Femme - çok güzel bir kokudur kremsi pudralıArkadaşlar önerileriniz çok güzelmiş, ben kova burcuyum buğday tenliyim, şekerli kokuları hiç sevmem sizce 23 yaş için ne önerirsiniz, bir de hangi siteden ya da uygun fiyata nerden almamı önerirsiniz teşekkür ederim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?