Burç,ten rengi ve imza parfümümüzü paylaşalım

estee lauder da bronze goddess adında bi parfüm var denemenizi öneririm çok sık rastlanmayan bir koku :) onun dışında narciso rodriguez for her beğenmeyeni görmedim daha :)
teşekkür ederim :)

benim yükselenim oğlak, inat ediyorum sevdiğim şeylerde :)
bi de parfümü çok sık değiştirmemek lazım bence.. uzun süre kullanınca tenine de gerçekten siniyor ayrıca, hoşuma gidiyo..
kesinlikle değiştirince kendime ihanet etmişim gibi hissediyorum

calvin kleinin en iyi parfümlerinden dior pure poison ı da seversiniz onun da içeriğinde yasemin var
Ben bir çok parfümden rahatsız oluyorum özellikle, fresh kokularda. ağır kokularda o kadar etkilenmiyorum.
Millet Bvlgari hastası ama ben ortamında dahi bulunamıyorum.
Beğendiğim bi parfüm sıkıyorum diyelim, 1-2 hafta sonra beni rahatsız etmeye başlıyor, devam edemiyorum.
Paco Robanne Ultra Violet de çok severim.
YSL Black Opium da severim.

ama CK Beauty'yi tek geçerim.

Beni de vanilyanın çok baskın olduğu kokular aşırı rahatsız eder hemen midemi bulandırır
''Beğendiğim bi parfüm sıkıyorum diyelim, 1-2 hafta sonra beni rahatsız etmeye başlıyor, devam edemiyorum'' bu durum bende de var beğenerek alıp 1 hafta sonra kendimde hiç beğenmeyip anneme kardeşime veriyorum ve onlar sıkınca aşırı beğeniyorum onlarda duruşunu mesela, sebebi sanırım parfüm çok güzel olsa bile kendi tenim ile o kokuyu bağdaştıramamam o yüzden ten ve koku uyumu çok önemli bence

yazdığınızı okuyunca aklıma ilk gelen parfüm estee lauder senusous nude oldu :)

Bilmediğim bir koku. Of ya tamda artık belli 2-3 parfüm kullanmaya karar vermiştim artık parfüm almicaktim . Merak ettim şimdi lauder senusous u :)

Bilmediğim bir koku. Of ya tamda artık belli 2-3 parfüm kullanmaya karar vermiştim artık parfüm almicaktim . Merak ettim şimdi lauder senusous u :)
sensuous nude o kadar yumuşak bir koku ki hindistancevizi kokusu alıyorum bu parfümde ama öyle ağır değil çok yumuşak ve pudralı bi koku içeriğindede hindistancevizi var bunun.

Yay burcu
Açık buğday ten
Elie Saab le parfüm (İki tane var, benimki yasemin ve bal kokuları baskın olanı)
Paco Rabanne ultraviolet ( Yay Burcu eski kadın patronum da aynı kokuyu kullanıyordu.)
İkisini de çok severek kullanıyorum.

Ck beauty gerçekten çok güzel temiz bir koku ya. Lisedeyken almıştım kendime ilk defa. Hatta bu yaz dayanamadım gene aldım özleyip. Ama sadece bahar&yaz mevsiminde tercih ediyorum genelde kendisini

ultraviolet kendini her yerde belli eden harika bir parfüm

yay burcuyum
esmerim
bumbshell imza parfümüm:)

Arkadaşlar önerileriniz çok güzelmiş, ben kova burcuyum buğday tenliyim, şekerli kokuları hiç sevmem sizce 23 yaş için ne önerirsiniz, bir de hangi siteden ya da uygun fiyata nerden almamı önerirsiniz teşekkür ederim

Burberry London
Tommy Girl
Chloe signature
Dior pure poison
Calvin klein beauty

Şekerli kokuları sevmem demişsin o zaman tam zıt olarak çiçeksi kokular önerdim.

Cacharel Noa
Gucci Flora
Hugo Boss İntense
VS Bombshell
İlk aklıma gelenler bunlar

Kova
Buğday tenli
Zara Apple juice

Lacoste Pour Femme - çok güzel bir kokudur kremsi pudralı
Gucci Envy Me - binbir çiçek kokusu diye geçer aromatik hoş çiçek kokusudur
Chloe Signature (Klasik) - bu kokuyu ben nivea krem kokusu diye adlandırıyorum çünkü ben kokusunu nivea kreme benzetiyorum güll kokusu ama kremsi gül kokuyor
Cacharel Noa - buda kremsi pudramsı tertemiz bir kokudur
Givenchy Very İrresistible - bu koku miss gibi koklayan miss gibi kokuyosun der bana öyle derlerdi çok hoş kremsi pudramsı çok harika ve kalıcı bi kokudur
Burberry London - hanımeli yasemin kokusu çok dişi kadınsıdır ağır gelebilir ama çok karekteristik bir kokudur
Este Lauder Modern Muse - bu aralar popüler bir koku hanımeli var bu parfümde de.. bana biraz bebek şampuanı kokusunu andırıyor beğeniyorum kokusunu çok saf bir kokusu var
Viktoria Secret Bombshell - Çiçek meyve karışımı tam genç kız kokusu bunada bakabilirsin son zmaanlarda buda çok popüler sevilen bir koku
Son olarak benim gözdem Tommy Girl var Tommy hilfiger ın parfümü hanımeli gül karşımı çok zarif her yaşa her ortama uyan bir kokudur gözüm kapalı tavsye ederim ve çok kalıcıdır..

Bende dikkat ettim kendime çiçeksi kokuları daha mı çok seviyomuşum ne

aslan burcuyum,
beyaz tenliyim,
şu sıralar kullandığım parfüm 212 sexy.
ama devamlı kullandığımdan mı ne, baymaya başladı. şekeri fazla geldi.
versace crystal noir'e geçiş yaptım; daha olgun geldi.

Zara Apple juice kullanan yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…