Burç Analizatörü Geldi

mrb ben ikizlerim yükselenim terazi
eşim kova yükselenini bilmiyorum,birde boğayla olan uyumuma bakarmısınız.
ayrıca kızımda kova burcu

Son düzenleme:
ıkınızde aşkkoliksınız..romantık oyunları sevıyorsunuz.. beklentılerınız hemen hemen aynı...bıraz kıskancsınız ama eşinıze guvenıyorsunuzda...ilişkının yonunu eşinız belırlesede buyuk yardımcısınız..kova erkegı dış görunuse onem verır..aklinialirimsmile

ne kadar doru ya teşekkür ederimalkisalkisalkis

tıtızlık abıdesı herseyı begenmez detaycı seniiiiiiiiiiiii:eek:lmaz: ıllede benım dedıgım olacak dıyorsun ama karşındakı zekasıyla senı dört dondurur hem kova hem ıkızler eyvah eyvah halin yaman :) ama senıde başka bır burc paklamaz dogrusu..ılgılı ve senı sureklı opucuklere boğabılır bu sana yetıyor :) kavgada olsada küssenızde hemen barışırsınız...uyumlu dıyelım :)vereliniortak

aynen bu kadar olur seni tebrik ediyorum çok teşekkürler

ıkınızde aşırı düşüncelı kararsız ve evcıl tıplersınız...sız aıle ve arkadas sohbetını cok seversınız eşinız sık sık yalnız kalmak ısteyebılır..cınsel olarak o baskındır...
yenı ugraslar yada işinız yoksa iş edınırsenız ıstedıgınız ıılgıyı ıkızlerden daha ıyı gorursunuz zıra o guclu kadınlar severbuyrunnnnnnnnn

teşekkürler
çok güzel analiz ettin valla bravo diyorum

merhaba canım kolay gelsin benim burcum koç yükselenimde koç eşim başak hadi bakalım yorumun ne

benim burcum başak, yükselenimde başak.
eşimin burcu kova, yükselenini bilmiyorum. yine de rica etsem olurmu acaba? bilmiyorumkismile

Miriana benimkini de yorumlayabilir misin lütfeeeen, benim burcumda yükselenimde yengeç, sevgilimin burcu da oğlak

canim banada yorum yapabilirmisin herkesten firsat kalirsa akannehir
benim burcum aslan yükselenimde aslan
Simdiden cok tesekkür ederim hihoyyyt

eglencelı bır ılıskı olmalı kavganız da sevgınızde şiddetlı..ıkınızınde hem cok sadık ve ılgılı hemde hırcın ve dengesız yanları var..farklı burclarda olsanız genell özellıklerınız aynı...onun düşüncesını içte yaşaması sızı delı eder,sızınde cabuk ofkelenıp dırdır yapmanız onu..e tadınız tuzunuz bunlar olmalı uyumlusunuzohaoldumsmile

canım benim yaa, ben oldum olası hep uyumumuza bakarım ve uyumsuz çıkar gıcık olurum..ama bir ilişki evliliğimiz bu kadar mı güzel anlatılır,bilmesem bizi kesin tanıyorsun derdim..aynenn her kelimesi bizi anlatıyor..yüreğin dert görmesin:1hug:

cnm ben boğa yükselenimde boğa.nişanlımın burcu ikizler yükseleni aslan.walla bıktım gına geldi.neden bukadar kötü oluyo banada bi yorum yap nolurr.

X