Burç Analizatörü Geldi

Merhaba :kedi:
Yengeç burcuyum (Ben doğmadan 1 gün önce ikizler bitmiş.) Yükselenim aslan.
Aşkımın burcu terazi (Doğmasan 2 gün önce başak bitmiş.) Yükseleni de akrep.
Bize de bakar mısın?
a.s.

mrb ben koç burcuyum yükselenim balık ay burcum akrep
eşimin burcu yengeç yükselen yengeç ay burcu ikizler
yorumlarsan sevinirim...

benim burcum Aslan yükselenimde akrep. İki zor burçta olduğu gibi çok zor bir insanım. Hiç kolay sevemem ve sevdiğ,mi tam severim. Sevdiğim kişinin burcuda Kova yükseleni oğlak. her ne kadar zıt burçlar olsakta. Özellklerimiz cok uyuyor ama anlaşamıyoruz hep kavga ediyoruz. ama kopamama durumu vardı. suanda ayrıldık ama uyumumuz nasıl sizce ?

Arkadaşların ricası üzerine konuyu açıyorum aslında bıraz ılerıkı zamanlarda açacaktım ama hadı bakalım sıftahı yapalım..burda kargaşaya mahal vermeden astrolojı ıle meraklarınızı gıderecegım baştan soylıyım ay burcudur vs dır onlar bana karmasık gelıyor sadece burc + yukselen ıle karekter analızı ,karsı cıns ıle ılgılı ılıskılerınız,yazarsanız eger partnerınız ıle ılgılı uyumunuz tabı onunda burcunu belırtceksınız...yanı gelecekle ılgılı ahkam kesmem ama dedıgım gıbı analız yapabılırım...tarıh belırtmenıze gerek yok...burc ve yukselen yazınız.vede sorunuzu sorunuz..
yukselen dogum saatıne gore bulunmaktadır goolgle dan bakabılırsınız..

tesekkurler:eek:

merhaba,
banada bakarsaniz sevinirim, gelecekle ilgili evlilik görünüyormu yakin zamanda?
basak burcuyum yükselenim yay (tam olarak emin degilim birkac sitede akrep olarakta cikti, 4 eylül 1979, saat öglen 12:45 dogumluyum)
Tesekkür ederim!

merhaba. ben yay burcuyum yükselenim başak. çok kısmetsiz ve şanssızım,ve de çok duygusalım. acaba bu burcumdan mı kaynaklanıyor bilmiyorumkismile

bu tamamen senın kuruntun yay burcları etrafları tarafından cok sevılır uysal ve uyumlu bulunur..ama kendıne guven problemınden dolayı negatıfı hayatına kendın çekıyorsun..başak akıl ve para burcudur ..bıraz tıtızsın ama bunuda aşabılırsın egerkı kendıne guven ıle ılgılı kişisel gelişim kıtapları okursan şanszlıgım dedıklerının duzeldıgını goreceksınmafoldumben

mrb ben ikizlerim yükselenim terazi
eşim kova yükselenini bilmiyorum,birde boğayla olan uyumuma bakarmısınız.
ayrıca kızımda kova burcu

anlıyamadım sız ıkızler ( terazı)
eşiniz kova
ayrıyetten bırde boga burcu ıle uyum şimdı yanlıs anlamayın bogayı ne olarak yorumluycam ???karşı cınsmı neyse onu pas gecıyorum..

düşüncelı kararsız ama cesur bır burcsunuz..sanata cok ılgılısınız..kova sıze uygun bır burc ıkınızde flortoz sevgılı modu tıplersınız..cınsel anlamdada uyumlu..kızınız babaya daha düşkun olsada sızlede guzel paylaşımlarda bulunabılır..

canımm gene ben..terazii kadını nasıl olurrr:)):kedi:

açık söylıyım ben sevmem zıt burcumdur ( ben yukselenı yengec olan bır koç kadınıyım)
ama en cilveli çekici burclardan bırıdır gıyıme düşkundur..duygusaldır ama bır erkegı ters köşeye yatırabılır.fenadır yani..öyle masum bı tıp degıldır..sanata luxe düşkundur dostluga eglenceye bayılır..bukadar:KK66:

Ben Aslan, yükselenim Oğlak

Sevgilim Akrep, yükseleni Aslan yorumlarsan sevinirim arkadaşım :kedi:

eyvah eyvah bu ılıskının sonu fılmlere konu olur..nerde dıktator kuralcı ateşlı burc toplanmış sizde...

akrepe sınırlendgnde ıntıkam almayı falan düşünme akrep senın aldım dedıgın ıntıkamınla dalga geçer :) oglaktan dolayı cok anaclık yapıp oyle ustune düşme ılgı manyagı da olsa bunu suıstımal edebılır kaçabıldıgın kadar kaç bacım:):sm_cool:

benim burcum yengeç, yükselenim oğlak.

sevgilimin burcu aslan :)

şimdiden çoook teşekkürler a.s.

hah tam da bulmuş iki burc senı yengecte oglakta anaç sevdııklerıne kul köle tıplerdır mutfaga eve ılgı gostermeye bayılır cok da alıngandır..aslan sızı bulmus bırakırmı hıc aslan sadakat hastası ego düşkunudur..süsünüzden gerı kalmayın gerısı okeydır

merhaba canım,

benim burcum yengeç yükselenim yay.onunki kova yükselenini bilmiyorum.

tşk ler

kova erkeği sevgılı edınmeyı cok sever..aldatır gbı gorunur ama aslında aldatmaz sadece gorsellıge ve aşık olmaya cok düşkundur gızlı kıskanctır dıkkat edın bırden parlar kırar sonra uzulur...hem evcıl sınız hem gezmeyı sevıyorsunuz kararsızlıgınızı aşın

selam canım :kedi: bende sormak istiyorum yanıtlarsan sevinirim buyrunnnnnnnnn

ben aslan burcuyum yükselenim ikizler..
sevgilim yengeç burcu ama şu anda ayrıyız benneyaptımki ve ondan ayrıldıktan sonra karşıma çıkan kişi ise oğlak burcu (ama doğduğundan 1 gün sonra burç değişiyor ve kova oluyor sınırda) ama aramızda bişey yok pek olması da mümkün değil gibi..
sorum ise kafam karışık ne sorcağımı tam bilemiyorum ama hangisi ile anlaşmam daha kolay olur sizce??

banada bana da!!
21 eylül doğumluyum burcum başak yükselen yay
eşim ise 3 ağustos; aslan burcu yükseleni akrep...

miriana benim durumum biraz farklı
ben 5 mayıs 83 doğumluyum. yükselenim terazi. sevdiğim adam ise 23 ağustos 1977 doğumlu.onu çok seviyorum ama aramızda statü ffarkı var yani o benim amirim konumunda. aslında çok iyi bir insan. ne olur benim durumum canım yaa?açılsam mı acaba?:uhm::uhm:

X