- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
merhaba , burcum koç yükselenim oglak .. esim akrep yükselenini bilmiyorum..bizede bakarsan sevinirim :))
Merhaba :kedi:
Yengeç burcuyum (Ben doğmadan 1 gün önce ikizler bitmiş.) Yükselenim aslan.
Aşkımın burcu terazi (Doğmasan 2 gün önce başak bitmiş.) Yükseleni de akrep.
Bize de bakar mısın?
a.s.
mrb ben koç burcuyum yükselenim balık ay burcum akrep
eşimin burcu yengeç yükselen yengeç ay burcu ikizler
yorumlarsan sevinirim...
benim burcum Aslan yükselenimde akrep. İki zor burçta olduğu gibi çok zor bir insanım. Hiç kolay sevemem ve sevdiğ,mi tam severim. Sevdiğim kişinin burcuda Kova yükseleni oğlak. her ne kadar zıt burçlar olsakta. Özellklerimiz cok uyuyor ama anlaşamıyoruz hep kavga ediyoruz. ama kopamama durumu vardı. suanda ayrıldık ama uyumumuz nasıl sizce ?
merhaba,
banada bakarsaniz sevinirim, gelecekle ilgili evlilik görünüyormu yakin zamanda?
basak burcuyum yükselenim yay (tam olarak emin degilim birkac sitede akrep olarakta cikti, 4 eylül 1979, saat öglen 12:45 dogumluyum)
Tesekkür ederim!
selam canım :kedi: bende sormak istiyorum yanıtlarsan sevinirim buyrunnnnnnnnn
ben aslan burcuyum yükselenim ikizler..
sevgilim yengeç burcu ama şu anda ayrıyız benneyaptımki ve ondan ayrıldıktan sonra karşıma çıkan kişi ise oğlak burcu (ama doğduğundan 1 gün sonra burç değişiyor ve kova oluyor sınırda) ama aramızda bişey yok pek olması da mümkün değil gibi..
sorum ise kafam karışık ne sorcağımı tam bilemiyorum ama hangisi ile anlaşmam daha kolay olur sizce??
selam canım :kedi: bende sormak istiyorum yanıtlarsan sevinirim buyrunnnnnnnnn
ben aslan burcuyum yükselenim ikizler..
sevgilim yengeç burcu ama şu anda ayrıyız benneyaptımki ve ondan ayrıldıktan sonra karşıma çıkan kişi ise oğlak burcu (ama doğduğundan 1 gün sonra burç değişiyor ve kova oluyor sınırda) ama aramızda bişey yok pek olması da mümkün değil gibi..
sorum ise kafam karışık ne sorcağımı tam bilemiyorum ama hangisi ile anlaşmam daha kolay olur sizce??
bende merak ettim :)
ben:kova-yükselen aslan
eşimğlak-yükselen yengeç
banada bana da!!
21 eylül doğumluyum burcum başak yükselen yay
eşim ise 3 ağustos; aslan burcu yükseleni akrep...
benim burcum koç yükselenim kova erkek arkadasım yengeç ama yükselenini bilmiyorum
MİRİANA ...bizede bi bakıver..
ben:KOVA yükselenim AKREP..
eşim:OĞLAK yükseleni BALIK