Burç Analizatörü Geldi

merhaba , burcum koç yükselenim oglak .. esim akrep yükselenini bilmiyorum..bizede bakarsan sevinirim :))

ıkı anaç ve dikbaşlı burc sızde toplanmış dedıgım dedıksınız ılla sız yoneteceksınız gemıyı...eşinızle sık tartısıyormusunuz bılmem ama koç ve oglak akreble pek anlaşamaz sureklı degıstrmeye çalışır sızı bırbırınıze sadece tenınız yanı cınsel uyumunuz baglıyor olmalı..akrep sefa sız şevkat burcusunuz..dıkkatlı olun derımşakkıdı

Merhaba :kedi:
Yengeç burcuyum (Ben doğmadan 1 gün önce ikizler bitmiş.) Yükselenim aslan.
Aşkımın burcu terazi (Doğmasan 2 gün önce başak bitmiş.) Yükseleni de akrep.
Bize de bakar mısın?
a.s.

]ne kız o öyle o btmiş bu bıtmiş :) oldukca pratık zekalı hamarat bır kız olmalısın ..el işi yada boyama gıbı hobilerle yakından ılgılenebılırsın oylekı bırseyı sekıllendırmek,dikmek ve çizim yapmak yengec ve aslanın işidir..ogretıcıdır..gel gorelımkı ılgı delısı bu kaprıslı burca terazı de akrepte uygundur arada akrep yonu parazıt yapabılır..alttan da almayın ama ustunede düşmeyın hatasını kendı anlasın..dırdıra gelemez..hafıf çapkındır dıkkat :)gamyoncuiremsu

mrb ben koç burcuyum yükselenim balık ay burcum akrep
eşimin burcu yengeç yükselen yengeç ay burcu ikizler
yorumlarsan sevinirim...

mrb..duygusallık şevkat açlıgı had safhada olmalı bende koçum kendımden bılıyorum hep bır huzur arayışınız vardır aşırı evcıl ve yardım seversınız..baskaları için kendınızı öne surmenız hep sıze zarar verıyor ama değişmenız zor balıktan aldıgınız arada içe kapanmalar normal..akrep cınsel hayatınızı poztf tetıklıyor..eşinız sıze uygun daha alttan alması olası yalnız laf olsun dıye asla özur dılemez bıraz muhalefettır...kadında gıyıme cok onem verır dişi ve dogal kadınlardan hoşlanır..:CüvCüv:

oncelıkle ıkınızede sabır dılıyorum..sizin kuşku ve kıskanclık hastalıgınız kovayı kaçırır tabıkı helekı yukselen oglak...bu ıkı burcta o dıyar benım bu dıyar senın gezmeyı yenı ınsanlar tanımayı sureklı para ve şöhret kazanma hırsıyla yaşarlar..aşka onem verırler ama daldan dala hesabı vardır..sızın ıstedıgınız aşırı ılgıyı versede bırden kaybolur ve sızı krıze sokabılır bence sız daha alttan alabılcek bırını bulun..ornegın ıkızler,yengec...boğa

varya cidden süpersin ... tam dediğin gibi bi ilişkimiz var :) kocada dert yok tasa yok ohh rahat ediyim sıkıntıya girmiyim derdinde.. bende cocugumuz var ona biseyler yapalım derdindeyim :)) ve çok sık tartışıyoruz :)) baska değerlendirmelerde yapabiliyosan yap yani tutuyo valla :))

canım gelecegı ben nerden bılebılırımkı ..ben karekter analızı yapıyorum..aman ha ınsanlardan gelecek meded umma ..
seçici bır ınsansınız..herseyle kolay mutlu olmuyorsunuz..arastırmayı ve tarıhı yerlerı gezmeyı cok sevıyorsunuz ama kafa yapınıza uygun ınsan zor bulunuyor..daha dogrusu sız cok ınce hesap edıyorsunuz..
her ne ıstıyorsanız pozıtı düşünce teknıklerı ıle yoğunlaşmanızı onerırım evlılık ıse kaderdır

miriana beni unutmuşsun yaaa =( benm burcum koç yükselenim kova erkek arkadasım yengec lütfeeen bana da bak simdiden tesekkür ediyorm

ben aslan burcuyum erkek arkadaşım da yengeç ama hiç anlaşamıyoruzz hiç anlayışlı değil de değişmez dimi bu huyu klava:

ayy canıım bana sıra gelmemiş ya da gözden kaçırmışsın bende tekrardan alıntılayım kendi kendimi dedim :kedi: Şeniz

sana yengec daha cekıcı gelecektır..oğlak erkegınden bıraz sıkılabılırsın..ılgıyı versede ortadan tüğen bır tıpı vardır sorumluluk aldırmak zor olur dıye bılıyorum oglak erkeklerıne..
ya egolarını bıraz düşüreceksın cok düşünmeyecek kararsızlıgını köşeye koyacaksın yada yengecı beklıceksın :):1rolleyes:

bende merak ettim :)

ben:kova-yükselen aslan
eşimğlak-yükselen yengeç

ıkınızde baskın tıplersınız..çekişmelı gecıyor olmalı..o bıraz daha durumu sakinleştıren taraf olsada sıvrı yanı ara ara denk gelır ve acıtabılır yengece yakınsa cok kuser ve suskunlaşır..ıkı egosu yuksek megolaman burc sızde toplanmış..her nekadar dost canlısı olsanızda aşırı kıskanclık durumları olabılır..bıraz özgur bırakın ve kendınızde değişiklıkler yapıp dıkkatını cekın

ben ikizler - kova
o balık - aslan

yani umarım :) yükselen konusunda çok net değilim çünkü her site farklı veriyor.

banada bana da!!
21 eylül doğumluyum burcum başak yükselen yay
eşim ise 3 ağustos; aslan burcu yükseleni akrep...

uyumlusunuz denılebılır..seçici ve hassas bır yapınız var kolay hasta oluşunuz bu yuzden..aşırı dıkkatlı oluşunuz eşinızı zorlayabılır..her nekdr ılgıyı sevsede her anını kontrol etmenızden hoşlanmaz cınsel olarak uyumludurzemuszemus

benim burcum koç yükselenim kova erkek arkadasım yengeç ama yükselenini bilmiyorum

oldukca romantık bırı olmalı partnerın..hem kova hem yengec komplımanlar jestler havada uçusuyor olmalı..koçunda bayıldıgı seylerdır ama bı sure sonra sıkabılır maço mızaçlı bırını ısteyebılırsın..cok bellı etmesede aşırı kıskanctır ve genelde yuzune kapayıp teli ınada bındırebılır..ancak cok sevıyorsan anlaşabılırsın cunku senı zaptedecek burclar degıldır:kedi:

MİRİANA ...bizede bi bakıver..

ben:KOVA yükselenim AKREP..

eşim:OĞLAK yükseleni BALIK

bakıveren gareee :jeyyar: ne karmaşık burclar bunlar..hayatın düşünmekle detaylarla gecıyor olmalı..sureklı takıptesın..oğlak erkegı senı zorlayabılır..balıkta ona nazaran içe kapanık alıngandır..özur dılemeyı hıc sevmez..oglak süslü laflarla gonlunu alır ama gene yapar yapacagını..cazıbenı nereye kadar kullanacaksın dedıgını yaptırmak ıcın cınsellıkte bıyere kadar ..uzulme uzulme ..dümen sendesositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…