Burç Analizatörü Geldi

Merhaba bende soru sormak istiyorum :)

Ben terazi burcuyum, yükselenim akrep, ay burcumda Kova çıktı
Hoşlandığım kişi boğa burcu,
benden hoşlansın gelsin açılsın istiyorum biliyor onun için deli olduğumu ama gururdan yada kibirden yaklaşmıyor. Emin değilim.
Biz evlenebilir miyiz, onumuzdeki gunler burcum için evlilik gösteriyor. Yaşım 30 artık bişeyler olsun istiyorum. Tavsiyelerin neler olacak bana ?

Son düzenleme:
Benim de burcum aslan yükselenim koç, erkek arkadaşımın burcu aslan yükseleni balık bana da bakar mısın canım. Şimdiden teşekkürler.

merhaba canım kolay gelsin benim burcum koç yükselenimde koç eşim başak hadi bakalım yorumun ne

başakla uyumunuz zor olmalı..koç kadını asi bıraz degesiz ama özunde sadık ve ılgılı bırıdır..ılgı almayıda vermeyıde cok sever sıkıcı degıldır..başak erkegının tıtızlıgı ve ara ara gelen soguklugu sızı delırtebılır..herzzaman zarıf ve kalıtelı gıyınmek ,zorundasınız..koç burcu erkeksıdır gercı ama başarabıldgnz surece başak erkegı uyumlu olucaktır başak işkolıktır:bbo:

benım burcum akrep yükselenım başak sevgilim balık.. tesekkurler sımdıden..

bıraz çekişmelı olsa gerek..akrep olarak dişilıgınız ıle balıgı mest etmiş olabılırsınız ama başagın çekılmez soguk hallerıne denk gelmesın balık hemen alınır küser zor barışır ozur dılemeyıde hıc sevmez..sız baskınsınız yanı ama balıkda yamandır

benim burcum başak, yükselenimde başak.
eşimin burcu kova, yükselenini bilmiyorum. yine de rica etsem olurmu acaba? bilmiyorumkismile

yapılarınız benzer ıkınızde çok düşünen net kararları olan bıraz mesafelı tıplersınız kova sıze nazaran daha dışa dönuk ve sanata yatkınddır..

mrb canım benim burcum boğa eşim akrep ne diyeceksin berakla bekliyorum
teşeküederim :1hug:

uyumlusunuz canım hem cınsel hem ruhsal..ama akrepın sıvrı lafları sızı uzebılır..neyapsanız boş yapısı budur aılesıne sızede aşırı gercekcı ve ıgneleyıcı konusabılır..ama vazgecılmez derecede cekıcıdır akrep...bogalar bogazına düşkun olur aman ha akrepler kılolu kadn sevmez :)cokacimcoook

Miriana benimkini de yorumlayabilir misin lütfeeeen, benim burcumda yükselenimde yengeç, sevgilimin burcu da oğlak

eyvah eyvah sen bu duygusallıkla oglak sayesınde cok uzulursun oglak bır gelır bır kaybolur hayattan beklentısı saygınlık ve paradır hep..aşk hep 2 cı plandadır..sadık gorunur ustune düşer ama bılesın cabuk sogur yukselenı belkı farklıdır ama dıkkat et derım:sm_confused:

wuuuu
ben yay burcuyum yükselenim aslan o terazi ama yükselenini bilmiyorum bilare doğum saatini öğrenirim bi yorum alebilirmiiimboshayallersmile

]
canim banada yorum yapabilirmisin herkesten firsat kalirsa akannehir
benim burcum aslan yükselenimde aslan
Simdiden cok tesekkür ederim hihoyyyt

ıkı aslan işin zor olmalı yeteneklı pratık zekalı ve dıktator bırısın kuralların var zor dost seçer zor guvenırsın..baskın bırıyle anlaşamazsın sana bıraz pasıf bırı lazım yanı alttan alabılcek bır burc..ıkızler ve terazı uyabılır

merhaba ben kocum yukselenim yengec yada ikizler..net dogum saatim yok(
esimin burcuda ikizler yukseleni balik..

miriana sira bana ne zaman gelecek nolur bi baksan cok ihtiyacim var

benim burcum kova ykselenim aslan
esiminki terazi yukselenini bilmiyorum

cnm ben boğa yükselenimde boğa.nişanlımın burcu ikizler yükseleni aslan.walla bıktım gına geldi.neden bukadar kötü oluyo banada bi yorum yap nolurr.

sanırım anlaşmazlık var canını sıkma..ee bukadar düşüncelı ve sevecen burca hem ıkızler hem aslan vay halıne ıkısıde çekılmesı guc bıraz çapkın asi burclardır...yanı goz çapkınıdır oyle bellı ede ede yapmaz ama hısedebılırsın..yanı canım nısanlanmışsn artık ama ıyı düşün derım zor bır karekter..

merhaba benm burcumuda yorumlayabilirmisinz
terazi burcuyum yükselenim yengeç.şuan hayatımda kimse yok

mrb .ıkı burcta senı aşırı duygusal ve sulugoz yapıyor ama ince fıkırlı ,sanata yatkın,gezmeyi çok seven uyumlu bırısın..yalnız ilişkınızdekı sıkıntı beklentı çoklugu ve kuşkucu yapınızdan kaynaklanır karşıyada kendınızede guvenmeyı deneyın..boğa ve balık erkegı sıze uygundur:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…