• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burberry s weekend

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
kullanmaya 2 gün önce başladım. gerçekten çok güzel bir kokusu var. üstelik kalıcı. insanlar yanlarından geçtiğimde parfümümün adını soruyolar :)) sıkıldıkça kendimi kokluyorum.

herkese tavsiye ederim :))

bende kullanmıştım ama brberrys weekend klasık kullanmıştım. daha hafıf bı koku deneyın derım kızlar

kadınsı, güzel bir koku. tarif etmek istiyorum ama alışılmış bi kokusu yok, şeker ya da çiçek kokusu değil yani :) çok çok hoş ve çekici diyim sen anla.

testerlarını bi koklayıp öyle al bence. beğenmezsen paran boşuna gitmesin.

seneler önce bende kullanmıştım o parfümü,hatta o zamanki erkek arkadaşım hep derdi ki;sen kokuyor :1rolleyes: hatta şu an ki erkek arkadaşım da klasiğinin kokusuna bayılıyor,gerçi sadece o deil erkeklerin bi çoğu beğeniyor bu kokuyu.O da diyor ki bu koku acayip etkiliyor beni,ama bende inatla almıyorum,nerden kaldı bu koku aklında vs diye:olmaz:

kadınsı, güzel bir koku. tarif etmek istiyorum ama alışılmış bi kokusu yok, şeker ya da çiçek kokusu değil yani :) çok çok hoş ve çekici diyim sen anla.

testerlarını bi koklayıp öyle al bence. beğenmezsen paran boşuna gitmesin.

evt haklısın en iyisi öyle yapmak çok saol cnm kaydirigubbakcemile2

bende bayılarak kullandım ve bir şişe bitti
ama ben bir parfüme bağımlı kalamıyorum maalesef sürekli değiştiriyorum

kullanılması gereken bir parfüm bende kullanırken soran çok oluyordu....

kesinlike çok güzel üstelik kokusunu duymak insana mutluluk veriyo :) evde bunaldığım zamanlarda bi tane sıkıyorum canlılık veriyo :)

Back