- 2 Şubat 2011
- 865
- 43
- Konu Sahibi esmeraysem
ARKADAŞLAR BURBERRY PARFÜMÜN TATLI MEYVE VE BAHARAT ÇİÇEKTEN OLUŞANI WEEKEND MİYDİ YANİ KISACASI ÇİÇEK VE BAHARATLI OLAN :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Weekend daha çiçeksi, meyveli baharatlı diyince aklıma burberry classic geliyor cnm :)ARKADAŞLAR BURBERRY PARFÜMÜN TATLI MEYVE VE BAHARAT ÇİÇEKTEN OLUŞANI WEEKEND MİYDİ YANİ KISACASI ÇİÇEK VE BAHARATLI OLAN :)
Weekend daha çiçeksi, meyveli baharatlı diyince aklıma burberry classic geliyor cnm :)
Doğrudur cnm ama Classic daha yoğun meyveli baharatlı. Weekend ona göre daha hafif çiçeksi. Ama ikisi de birbirinden güzel bence. İkisini de tavsiye ederim :)Kafam karıştı canım ya
BURBERRY=WEEKEND+TATLI MEYVE +BAHARAT ÇİÇEK AHŞAp
BURBERRY CLASSIC=YEŞİL LİMON+ÇİÇEK+MİSK / VANİLYA
BURBERRY TOUCH=LİMON VANİLYA+MİSK / SANDALYASEMİN,GARDENYA,SÜMBÜL
DİYOR AMA CLASSİC DE BAHARAT YADA ODUN DEMİYOR Kİ BİRDE BAZI YERLERDE OKUDUGMA GORE DE WEEKEND DE BAHARAT VARMIŞ ÇOK AZ AMA ÇİÇEK DAHA YOĞUNMUŞ
Canım sen classicin orijinalini mi kullanıyodun?Doğrudur cnm ama Classic daha yoğun meyveli baharatlı. Weekend ona göre daha hafif çiçeksi. Ama ikisi de birbirinden güzel bence. İkisini de tavsiye ederim :)
Ben açık parfümcüden aldım canım bana verdiği çok yoğun güzel bir koku BURBERRY bire bir aynısı bu cok kalıcı dedi çiçeksi kokusu ağırdır hafif baharat var dedi meyve falan katmadı sanırım WEEKEND oluyor verdiği :)Doğrudur cnm ama Classic daha yoğun meyveli baharatlı. Weekend ona göre daha hafif çiçeksi. Ama ikisi de birbirinden güzel bence. İkisini de tavsiye ederim :)
Weekend çiçeksi araomatik olarak geçiyor classic odunsu ve meyveli. touch ta meyveli bir koku. Bahsettiğin koku weekend gibi :S
Classic vanilya ağırlıkta bir koku ben pek çiçek kokusu alamıyorum ondan. Hangi açık parfümcüden almıştın kodundan bulabiliriz belki hatırlıyosan?
Classic vanilya ağırlıkta bir koku ben pek çiçek kokusu alamıyorum ondan. Hangi açık parfümcüden almıştın kodundan bulabiliriz belki hatırlıyosan?
Kullanmadım cnm arkadaşımdan denedim.. Arkadaşımınki orijinal ama onu biliyorum.Canım sen classicin orijinalini mi kullanıyodun?
Çiçeksi kokusu ağırsa weekend'dir oBen açık parfümcüden aldım canım bana verdiği çok yoğun güzel bir koku BURBERRY bire bir aynısı bu cok kalıcı dedi çiçeksi kokusu ağırdır hafif baharat var dedi meyve falan katmadı sanırım WEEKEND oluyor verdiği :)
Kullanmadım cnm arkadaşımdan denedim.. Arkadaşımınki orijinal ama onu biliyorum.
Evet weekend o zaman o. Canım ben hiç kullanmadım cem den parfüm kodları vardır belki diye internetten de baktım ama yok:) Daha net Bilen vardır ama yazar diye düşünüyorum:)
ilgin için tşk canım bu arada burberry çok kalıcı bir parfümmüş herkesten duyduğuma göre öylemi :)
Rica ederim canım zaten birşeyde yapmadım:) Evet gayet kalıcı ve güzel burberry:)