Burberry Body

tugibu

pamuk prenses :))
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
599
5
96
İstanbul
Bugün burberry Body isimli yeni çıkan parfümü denedim süper bir parfüm çiçek ağırlıkta ve çok kalıcı kış için yeni parfüm arıyorum karar veremedim ama aranızda deneyen varmı??
yada piyasa parfümü olmayan değişik önerileriniz

Sol üst köşede yeni konu aç butonu var,yeni konuyu oradan açabilirsiniz..

geçen gün sevilde verdiler üç tane çok beğendim, anneme verdim o da çok sevdi.. bence çok güzel ve kalıcı bir koku :) ve yumuşak da, ağır veya sert, keskin bir koku değil.. üstelik her yaşa da gider

canım bende yeni gelen kokuları denemek için sevil'e gittigmde denedim, begendim ama sıradan geldi bana body bir iki ay sonra yeni kokular gelicekmis onları beklemeye karar verdim kıs icin parfum almadan once, ama piyasa olmayan ve kışa uygun parfüm arıyosa estee lauder sensuous noir oneriyorum sana kesinlikle muhtesem bi koku her yerde iltifat alıyorum erkek arkadasımda bayılıyo:) hem ciceksi hemde odunsu gibi biraz agır ama farklı bi koku bi dene bence

o zaman bi deniyim bakalım estee lauder sensuous noir teşekkür ederim... bide bugün moschino glamour'u denedim bi tavsiye üzerine güzel parfümmüş çiçek vanilya karışımı kalıcı bir kokuymuş bilen varmı?*

yeni çıkan kokulardan bırıde burberry sport benım cok hosuma gıttı , dene derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…