kötükedihüsoben de kaynana madurlarındanım ..nişanlıyken bana öyle iyi davrandıki canm kızım,kurebiyem canımcicim diye diye..herşey düğüne kadarmış..düğünde ellerini ceplerine sokmadılar. babam kız evimiydi olan evimiydi şaşırdı...azcık kocamda birikmiş vardı babamla kocam düzdü evi ,düğünümü...ordan sinirim içime birikti..onlar yüzünden anemle aylarca konuşmadım ..annem baştan alamıştı kaynanamın ne olduğunu da yok anne sen yanılıyorsun dedim. ama annem değil ben yanıldım..öyle bir kavga ettik ki herkesin önünde inanamazsınız..onların bütün akrabalarının önünde beni mahkemeye çekiverdiler sen bunu dedin bunu yaptın vs diye ben de ne geldiyse saydım ağzıma...boşanmayı bile göze aldım..anası yüzünden oğluyla kötü oldum... aradan 3 ay geçti konuşmadık hi
şimdi de usul usul sokulmaya çalışıyor...o kadar kavgadan üzüntüden ailemde etkilendi onları arayıp gönüllerini alıp kusura bakmayın sizleri de üzdüm demek yerirne onlar beni arasın demeyi seçti...ben de şimdi içimde o kinle yanaşıyorum...zaten çocuğun olursa ben bakamam da dedi..sen bakmazsan bede sen sev diye zevkine doğuramam dedim...zate doğursam da onlara yüzünü göstermiycem...annemlere nasiyat ettim . hastanede falan bede gizli görmeye kalmayacaklar göstertmicem......
yaaa citos2903 al işte bendeki kaynanayı da gör....belki haline şükredersin......
bu arada kaynanam da ilk oğluyla eviliyim . kendinin de kaynanası hiç olmamış .... soranlara da ben kaynana değilim cci anneyim diyo....pışırrttttt bal gibi de kay nana sınnnnnn
kötükedihüso
klava: