burasıda kaynanasından dertli gelinler topiği hadi buyrun dedikoduya

citosum kocana söle o gelmezse gelmesin ..söle sonra bebek olunca eve kapanıp kalcam zaten bir süre şimdi keyfimce gezmek istiyorum de..mümkünse oda biraz evde kalsın canım aaaa...:eek:lmaz:
kocanla özeliniz olmalı yani kendinize vakit ayrımalısınız:umursamaz:
şimdiden sakin sakin anlat bence derlenme öle ..
kocana anlat sen önce geerisini salla:dilcikar:

yuh ya bide çat kapı giriyo haaa:kızgın:
kesinlikle ben olsam söylerdim :1closedeyes: ne o öle yaa...
sölemelisin saygılı olmalı..:eek:lmaz:

saol canm teşk.ederim ..
iyi yapmşsn kilitleyerek .. diz üstüyse bilgisayarın gündz uyucam die gir takıl işte kapını ktleyppkaydirigubbakcemile3
ben kahvaltı yapmaya gidiom gelirim öptm

citosummmm :asigim:

günah çıkarıyor demek şimdi senin ki.
heram hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
doğuma kadar iyilik maskesini taktı ama içinden ne planlar yapıyordur kimbilir:kızgın:
şimdidiyceksiniz bu kadının hiçmi iyi günü olmadı oldu olduda kaşıkla verip sapıyla gözüme soktu :nazar:hep kocikimin hatrına yutuyom

senın gıbı bı balı da uzuyor ya bısey demıyorum artık. azcık sıkcan artık dişini gülüm

citosum kocana söle o gelmezse gelmesin ..söle sonra bebek olunca eve kapanıp kalcam zaten bir süre şimdi keyfimce gezmek istiyorum de..mümkünse oda biraz evde kalsın canım aaaa...:eek:lmaz:
kocanla özeliniz olmalı yani kendinize vakit ayrımalısınız:umursamaz:
şimdiden sakin sakin anlat bence derlenme öle ..
kocana anlat sen önce geerisini salla:dilcikar:

yuh ya bide çat kapı giriyo haaa:kızgın:
kesinlikle ben olsam söylerdim :1closedeyes: ne o öle yaa...
sölemelisin saygılı olmalı..:eek:lmaz:
diyorum cnm zaten kocikim olmasa dahada sinir hastası olucam oda biliyor anasının entrikalarını ama ne yapsın annesi sonuçta herzaman beni savunuyor ama anlamıyor kıskanıyor oğlunu benden:dilcikar:

saol canm teşk.ederim ..
iyi yapmşsn kilitleyerek .. diz üstüyse bilgisayarın gündz uyucam die gir takıl işte kapını ktleyppkaydirigubbakcemile3
ben kahvaltı yapmaya gidiom gelirim öptm
ewet cnm dizüstü artık dayanamadım kilitledim kapımı kırıp girmezse açmıycam uyuma numarası yapıcamkaydirigubbakcemile3hadi sana afiyet olsun görüşürüzŞeniz

çitosum benim yaa ne biçim kadın o be öyle çat kapı girmeler falan
kocana de bunaldım evde otur otur annen yorgunsa gelmesin evde dinlensin ama biz biraz çıkıp hava alalım de
hem yürümek doğumu kolaylaştırıyormuş yürüyüş yapmam lazım falan de

çitosum benim yaa ne biçim kadın o be öyle çat kapı girmeler falan
kocana de bunaldım evde otur otur annen yorgunsa gelmesin evde dinlensin ama biz biraz çıkıp hava alalım de
hem yürümek doğumu kolaylaştırıyormuş yürüyüş yapmam lazım falan de
akşam yemeğe gittik kocişimle :asigim:çok romantikti kayganayı ektik ohh olsun delikafaduldenbiz gelesiye yatmamış hasbam:1closedeyes:ben hiç konuşmadım bile direk gittim yattım :1closedeyes:

selam çitosum hamiş güzelimmmm topiğin hayırlı olsunnnn
sağol canım benim hoşgeldinŞenizŞeniz

günaydınnnn a.s. hayırlı cumalar...

canım sanada hayırlı cumalar ŞenizŞenizŞeniz

Hayırlı Ramazanlar, Hayırlı Cumalar Kızlar a.s.

Rahmetin, merhametin, şefkatin, mağfiretin, feyzin ve bereketin yağmur damlaları misalince yaratılmışların en şereflisi olan insanların üzerine bol bol indirildiği ayların en hayırlısı ve en şereflisi olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ederim

Hayırlı Ramazanlar, Hayırlı Cumalar Kızlar a.s.

Rahmetin, merhametin, şefkatin, mağfiretin, feyzin ve bereketin yağmur damlaları misalince yaratılmışların en şereflisi olan insanların üzerine bol bol indirildiği ayların en hayırlısı ve en şereflisi olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ederim
Şenizcanım sanada hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar rabbim tüm dua ve ibadetlerimizi kabul eder inşallah:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

hayırlı cumalar vedee hayırlı ramazanlarrrr
ramazan hepimize sağlık mtluluk huzur soframıza bereket getirsinnnnnn

gnaydin1ng0pv3.gif

hayrlı cumlr..
hayrlı ramazanlar..

citosummm nenn kaynananı almdn bakiiimmm

kötükedihüsoben de kaynana madurlarındanım ..nişanlıyken bana öyle iyi davrandıki canm kızım,kurebiyem canımcicim diye diye..herşey düğüne kadarmış..düğünde ellerini ceplerine sokmadılar. babam kız evimiydi olan evimiydi şaşırdı...azcık kocamda birikmiş vardı babamla kocam düzdü evi ,düğünümü...ordan sinirim içime birikti..onlar yüzünden anemle aylarca konuşmadım ..annem baştan alamıştı kaynanamın ne olduğunu da yok anne sen yanılıyorsun dedim. ama annem değil ben yanıldım..öyle bir kavga ettik ki herkesin önünde inanamazsınız..onların bütün akrabalarının önünde beni mahkemeye çekiverdiler sen bunu dedin bunu yaptın vs diye ben de ne geldiyse saydım ağzıma...boşanmayı bile göze aldım..anası yüzünden oğluyla kötü oldum... aradan 3 ay geçti konuşmadık hi
şimdi de usul usul sokulmaya çalışıyor...o kadar kavgadan üzüntüden ailemde etkilendi onları arayıp gönüllerini alıp kusura bakmayın sizleri de üzdüm demek yerirne onlar beni arasın demeyi seçti...ben de şimdi içimde o kinle yanaşıyorum...zaten çocuğun olursa ben bakamam da dedi..sen bakmazsan bede sen sev diye zevkine doğuramam dedim...zate doğursam da onlara yüzünü göstermiycem...annemlere nasiyat ettim . hastanede falan bede gizli görmeye kalmayacaklar göstertmicem......

yaaa citos2903 al işte bendeki kaynanayı da gör....belki haline şükredersin......
bu arada kaynanam da ilk oğluyla eviliyim . kendinin de kaynanası hiç olmamış .... soranlara da ben kaynana değilim cci anneyim diyo....pışırrttttt bal gibi de kay nana sınnnnnn
kötükedihüso :eek:klava:

kötükedihüsoben de kaynana madurlarındanım ..nişanlıyken bana öyle iyi davrandıki canm kızım,kurebiyem canımcicim diye diye..herşey düğüne kadarmış..düğünde ellerini ceplerine sokmadılar. babam kız evimiydi olan evimiydi şaşırdı...azcık kocamda birikmiş vardı babamla kocam düzdü evi ,düğünümü...ordan sinirim içime birikti..onlar yüzünden anemle aylarca konuşmadım ..annem baştan alamıştı kaynanamın ne olduğunu da yok anne sen yanılıyorsun dedim. ama annem değil ben yanıldım..öyle bir kavga ettik ki herkesin önünde inanamazsınız..onların bütün akrabalarının önünde beni mahkemeye çekiverdiler sen bunu dedin bunu yaptın vs diye ben de ne geldiyse saydım ağzıma...boşanmayı bile göze aldım..anası yüzünden oğluyla kötü oldum... aradan 3 ay geçti konuşmadık hi
şimdi de usul usul sokulmaya çalışıyor...o kadar kavgadan üzüntüden ailemde etkilendi onları arayıp gönüllerini alıp kusura bakmayın sizleri de üzdüm demek yerirne onlar beni arasın demeyi seçti...ben de şimdi içimde o kinle yanaşıyorum...zaten çocuğun olursa ben bakamam da dedi..sen bakmazsan bede sen sev diye zevkine doğuramam dedim...zate doğursam da onlara yüzünü göstermiycem...annemlere nasiyat ettim . hastanede falan bede gizli görmeye kalmayacaklar göstertmicem......

yaaa citos2903 al işte bendeki kaynanayı da gör....belki haline şükredersin......
bu arada kaynanam da ilk oğluyla eviliyim . kendinin de kaynanası hiç olmamış .... soranlara da ben kaynana değilim cci anneyim diyo....pışırrttttt bal gibi de kay nana sınnnnnn
kötükedihüso :eek:klava:
:teselli:canım senin durumun gerçekten benden betermiş allah kolaylık versin sana:teselli:bende ilk evlendimizde beraber durduk 2,5 yıl etmediği kalmadı şimdide torunum olucak diye iyilik maskesi taktı ama yapmacık olduğu her halinden belli kocik varken daha yumuşak davranıyor o yokken yine iğneli sözlere devam :1closedeyes:ama allahtan kocam bana aşık :asigim:hiç ezdirmiyor sağolsun o yüzden oyönden rahatım neleri var anasının sözünden çıkmayanlarda çok :mymeka:

X