Burasıda İş Arayan Bayanlar Kulübü Olsun mu ? :)

canım ücretli öğretmenlik için gir yaşadığın ilin MEB ine tek tek okullarına bak okul müdürlerinden muhakkak tanıdıklar vs çıkar. ihtiyaçları varmı onu öğren. yada okulların kadrolar kısmı var orda az çok ihtiyaç olup olmadığı anlaşılıyor git okul müdürüyle konuş görüş sonra meb den senin ismini verip bu kişiyi istiyorum diyebiliyor.
ailemden uzak bir yere taşındım buralarda tanıdık yok gibi
iki tane okula gittim birinde emekli bir denizci assubay yıllardır ücretli giriyomuş diğeri biraz daha olumlu konuştu bide kızımı yazdırdığım okula gidicem
direk ilçe millieğitime gidip başvurdum

onca yıl boşamı okuduk diplomadan çok ehliyet istiyor çoğu yer.
ve şuan maddi olarak ehliyet alacak güçte değilim :KK34:
ehliyette iyi para acaba kurs mecburimi direk sınavlara girmenin bir yolu yokmudur
görünüşüme diksiyonuma güveniyorum demişsin hava yolu şirketlerinin dönem dönem sınavları oluyor onları denedinmi hiç

hangi şehrdesn canım
bizim burda daha başlamadı başvurular 1-10 arası diyorr
bir de neler lazımmış
o da mı torpill

sen lisans mezunu musun canm önlisans mı?
kocaeli lisans mezunuyum başvurular 15 inde başladı , kimlik fotokopin , sağlık belgesi , sabıka kaydı , diploma fotokopin birde form çıktısını alıp dolduruyosun

Maaşları iyi sosyal imkanlarıda geniş biliyorum hem araba veriyorlar trafikten korkma şehir içi geziceksin zaren sürekli araba tepesinde olacağından alışırsın arabaları otomatik vitestir ne mallar araba kullanıyor
benm ehliyet varda ne oluyor canm
aktif kullanamıyorm
3 yıllık ehliyetm hemde
ama unuttum başlarda çok iyidim çok güzel kullanıyrdum

ehliyet alınca birde araba almak gerek e bunun için ne lazım para para için ne lazım iş oda bizde olmadığı için tabiki aktif bir sürücü olamayız canım :KK14::KK14:

ehliyette iyi para acaba kurs mecburimi direk sınavlara girmenin bir yolu yokmudur
görünüşüme diksiyonuma güveniyorum demişsin hava yolu şirketlerinin dönem dönem sınavları oluyor onları denedinmi hiç
bunu hiç araştırmadım canım ama araç kullanmayı bilenler bile kursa gidiyorsa demekki mecburi.
Onu ben demedim ama bende diksiyonuma ve görünüşüme güveniyorum.
Hiç araştırmadım bakayım hemen

Ya ben öğrenciyim ama benim de işim olsun harçlık çıkarayım istiyorum. Nasıl ve nerden bulabilirim? Sitelere bakıyorum biraz var ama güvenemiyorun daha önce hiç çalışmadım.

Maaşları iyi sosyal imkanlarıda geniş biliyorum hem araba veriyorlar trafikten korkma şehir içi geziceksin zaren sürekli araba tepesinde olacağından alışırsın arabaları otomatik vitestir ne mallar araba kullanıyor
evet bende maaşlarının gayet iyi olduğunu biliyorum.
ama biraz sıkıntılı bir iş . Bildiğim kadarıyla aylık kotaları var ve o kotayı doldurmak zorundalar.
doktorlar ilacı reçete etsin diye ellerinden geleni yapıyorlar. Mesai saati dışında yemekler organizasyonlar bir sürü emek harcıyorlar.
Kimsenin yalakalığını yapamam ama sosyal bir insanımdır bu yüzden çekiyor birazda beni

Kayseride fen bilgisi ve matematik özel dersı veriyorum bende ılgılenen olursa mesaj atabilir :)

canım part time iş bulabilirsin okuduğun şehirde.
Öğrenciler için iş imkanları zor değil .
Ben öğrenciyken marketlere ürün tanıtımı için giderdim.
6 7 günün sonunda öğrenci için gayet iyi bir para alıyordum.
Cidden mi? Peki mesela internetten başvurdum diyelim çağırdılar gidince herhangi bir belge, cv, yada bir yere imza atmamı istiyorlar mı?

canım part time iş bulabilirsin okuduğun şehirde.
Öğrenciler için iş imkanları zor değil .
Ben öğrenciyken marketlere ürün tanıtımı için giderdim.
6 7 günün sonunda öğrenci için gayet iyi bir para alıyordum.
bende öğrenciyken mörşlük yapıyordm :)
Ya ben öğrenciyim ama benim de işim olsun harçlık çıkarayım istiyorum. Nasıl ve nerden bulabilirim? Sitelere bakıyorum biraz var ama güvenemiyorun daha önce hiç çalışmadım.
kütüphanede part time çalışma imkanı falan varmı öğrenci işlerine bir sor birde mörşlük yapabilirsin onun içinde ajanslara başvuru yapman lazım

Cidden mi? Peki mesela internetten başvurdum diyelim çağırdılar gidince herhangi bir belge, cv, yada bir yere imza atmamı istiyorlar mı?
marketler sigortasız eleman girişine izin vermediklerinden sigorta için gereken ne belge varsa isteniyor birde marketlerin özel istekleri oluyor ama öyle sözleşme vs hiç hatırlamıyorum
iki bayram 15 er gün kent gıdanın standında durmüştüm ilk sigorta girişim ve şimdi (emekli olurken işimede yarayacak )
15 gün için o zamanın asgarisine yakın ödeme yapmışlar bide küçük altın vermişlerdi (tabi bayramlarda son kuruşuna kadar harcamıştım :) )
birde ofçayın çay tadımı için marketleri gezmiştim o ofçayın bünyesinde değildi bölge bayii bu şekilde işe almıştı
hem ajanslara hemde bölge dağıtıcılarına cv bırakabilirsin

bende öğrenciyken mörşlük yapıyordm :)

kütüphanede part time çalışma imkanı falan varmı öğrenci işlerine bir sor birde mörşlük yapabilirsin onun içinde ajanslara başvuru yapman lazım
Kütüphanede özel büyükler çalışıyor alacaklarını sanmıyorum mörşlük nedir hiç duymadım. Ben böyle part time basit bir şey arıyorum bakım yapan biri değilim kendime özel yerlerde çalışamam ya da imza, cv falan gerekirse kandırılmaktan korkarım deneyim yok

nerden duydunuz
bizim halk bankasına girdiğimz gün bazı illerde alım olmuş sanırım 60 soruluk bşr sınavla ama zaten benm bulunduğum şehirde açmamıştı sınav
isbank'ın sitesinde, insan kaynakları kısmından ulaşabilirsiniz.
yalnız memur sınavı istanbul avrupa yakasıymış, oraya dikkat etmemişim. çağrı merkezi için de alımlar yapılacakmış.

marketler sigortasız eleman girişine izin vermediklerinden sigorta için gereken ne belge varsa isteniyor birde marketlerin özel istekleri oluyor ama öyle sözleşme vs hiç hatırlamıyorum
iki bayram 15 er gün kent gıdanın standında durmüştüm ilk sigorta girişim ve şimdi (emekli olurken işimede yarayacak )
15 gün için o zamanın asgarisine yakın ödeme yapmışlar bide küçük altın vermişlerdi (tabi bayramlarda son kuruşuna kadar harcamıştım :) )
birde ofçayın çay tadımı için marketleri gezmiştim o ofçayın bünyesinde değildi bölge bayii bu şekilde işe almıştı
hem ajanslara hemde bölge dağıtıcılarına cv bırakabilirsin
Valla bunları nasıl yapılır hiç bilmem ailem hep uyarıyor imza isterlerse atma bilmedigin seyleri yapma diye

Kütüphanede özel büyükler çalışıyor alacaklarını sanmıyorum mörşlük nedir hiç duymadım. Ben böyle part time basit bir şey arıyorum bakım yapan biri değilim kendime özel yerlerde çalışamam ya da imza, cv falan gerekirse kandırılmaktan korkarım deneyim yok
mörş marketleri gezerek standları düzelten bitenleri ekleyen kişi aslında ,
market gezerken sucuk yapıp tattıran , deterjan numunesi dağıtan vs. birini görmüşsündür illaki işte onlar marketin elemanı değil ajansa yada bölge bayisine bağlı part time çalışıyor çalıştığı gün başına ücret alıyor

X