Burasıda İş Arayan Bayanlar Kulübü Olsun mu ? :)

ben aslında muallaktayım bu ara, lisans mezunuyum kpss den 71 aldım, banka sınavlarına giriyorum. 2 yıllık evliyim ve bu yıl bebekte düşünüyorum aslında. ama boş boş ta evde oturmak istemiyorum.
ücretli öğretmenlik mi yapsam diyorum ama sınav sonuçları açıklanmadı bankaların onlardan da umudum var, bilemedim yani ne yapsam.
eşim çalışmana gerek yok bu yıl dinlen falan diyor.
formasyon almayı düşünüyordum, ona başvurursun diyor, ingilizce kursu falan düşünüyorum boş kaldıkça kurslara gidip kendimi geliştireyim diyorum. kpss barajını geçtim kurumlara başvuru oluyor bakıyorum şartlara ingilizce istiyor o yüzden onu da halledeyim diyorum.
sonuç olarak işsizim :)):KK48::KK48:
Bebek düşünüyorsan bebek olduktan sonra çalışma hayatı daha sancılı oluyor yakın çevremden biliyorum.
Oyüzden bu süre içerisinde ingilizce kursuna gidebilirsin .
İşsizsin sen bir süre daha işsiz kall :KK76:

ben aslında muallaktayım bu ara, lisans mezunuyum kpss den 71 aldım, banka sınavlarına giriyorum. 2 yıllık evliyim ve bu yıl bebekte düşünüyorum aslında. ama boş boş ta evde oturmak istemiyorum.
ücretli öğretmenlik mi yapsam diyorum ama sınav sonuçları açıklanmadı bankaların onlardan da umudum var, bilemedim yani ne yapsam.
eşim çalışmana gerek yok bu yıl dinlen falan diyor.
formasyon almayı düşünüyordum, ona başvurursun diyor, ingilizce kursu falan düşünüyorum boş kaldıkça kurslara gidip kendimi geliştireyim diyorum. kpss barajını geçtim kurumlara başvuru oluyor bakıyorum şartlara ingilizce istiyor o yüzden onu da halledeyim diyorum.
sonuç olarak işsizim :)):KK48::KK48:
kuzum aynıyız biz seninle
ücretliye başvuracağım ama banka kabul ederse ne olacak geri çıkabiliyor muyuz?
kuzenm öğretmen atandı
bence ücretlide vakt kaybedersin özelde çalışacaksan özelde gelştir kendini yükselmeye bak diyor.
ama öğretmenlikte geçicide olsa saygın bir meslek yoruluyorsun illaki ama en azından hafta içi saatleri az ve hafta sonu tatil...
ziraate de mi girecektin tatlım sormamıştım çalışıyor musun ona

İyi bir referans olmadan iş bulmak çok sancılı oluyor canım maalesef.
Bende şuan aynı durumdayım internetten bir çok yere başvuru yaptım.
Dün gidip bir yerle görüştüm olumlu olacak gibi ama aklım diğer başvuru yaptığım işlerde kalacak.
Çünkü onların şartları daha iyiydi biraz daha beklesem diyorum ama bu kez elimdeki işte kaçıcak :p
aynen beni turkcellden kabul ettiler ama ben kargoyu beklemek istedm
turkceli reddetm kargoda aramadı
ama turkcel öğrencilkte çalıştığım yeri aramış
illa gel diyor
şehir dışındaym dedm bi süre daha bekleteceğim onu pek istemiyor gibiyim
sahadaki işleri zaten hiç istemiyorum
sigorta ve bankacılık gibi saha aktivitelerini kastediyorum.
bizim bir tanıdık iş bulmuş bana ama ya banka olursa diye onuda bekletiyorum
senin işlerin nelerdi??

Bende önlisans mezunuyum . çocuk gelişimi okudum.
1 aya kadar bir hastanede tıbbi sekreterlik yapıyordum ama oldukça yoğun ve stresli bir iş olduğu için işten ayrıldım.
Öncelikli olarak ilaç firmalarına başvuru yapıyorum mümessillik için ama henüz hiç gidip birebir görüşme gerçekleştiremedim.
Bekliyoruuummmmm :KK55:

aynen beni turkcellden kabul ettiler ama ben kargoyu beklemek istedm
turkceli reddetm kargoda aramadı
ama turkcel öğrencilkte çalıştığım yeri aramış
illa gel diyor
şehir dışındaym dedm bi süre daha bekleteceğim onu pek istemiyor gibiyim
sahadaki işleri zaten hiç istemiyorum
sigorta ve bankacılık gibi saha aktivitelerini kastediyorum.
bizim bir tanıdık iş bulmuş bana ama ya banka olursa diye onuda bekletiyorum
senin işlerin nelerdi??
Ben genel olarak ilaç firmalarına başvuru yapıyorum ama ehliyet istiyor .
Ehliyetim yok.
Şimdi bir kargoya başvuru yapıyorum :KK55:
Dünde bir avm nin bilgi işlemi için aradılar görüştük olumlu olacak gibi referansımda var ama aklım ilaç firmalarında kalacak :KK51:

Hoşgeldin tatlım . Daha önce iş deneyimin var mı ne mezunusun bahset bakalım biraz :KK70:
Ayy işveren gibi konuştumm sankii :oops::KK69:

işletme mezunuyum bir seneye yakın bir bankada çalıştım sonra beş yıl gümrük müşaviri yanında yine müşavir aradığımdan çok dar bir sektöre sıkışmış haldeyim
niye alan değişmiyorsun diyeceksin müşavirlik sinavlarına girebilmemiz için belli staj süreleri var

1 aya kadar bir hastanede tıbbi sekreterlik yapıyordum ama oldukça yoğun ve stresli bir iş olduğu için işten ayrıldım.
Öncelikli olarak ilaç firmalarına başvuru yapıyorum mümessillik için ama henüz hiç gidip birebir görüşme gerçekleştiremedim.
canım ya hangi şehrdesn ben ben ankarada milyon tane mümessillik ilanı gördüm
tek şart aktf araç kullanabilmek kullanıyor musun

tanıdık vasıtasıyla özel bir hastaneye danışman olarak girmeyi düşünüyordum bende tavsiye etmez misin??

çocuk gelişimi çok güzel bir bölüm canm önlisanslar içerisinde heba etmeee
çocukları sevmiyor musun
özel kreşlerde dolu iş varrrr
ben bile başvuruyorum almıyorlar:KK48:
cici annelik ya da yardımcı öğretmenlk yaptırıyorlarsa kötü tabii

Ben genel olarak ilaç firmalarına başvuru yapıyorum ama ehliyet istiyor .
Ehliyetim yok.
Şimdi bir kargoya başvuru yapıyorum :KK55:
Dünde bir avm nin bilgi işlemi için aradılar görüştük olumlu olacak gibi referansımda var ama aklım ilaç firmalarında kalacak :KK51:
canım ehliyet yoksa sittin sene aramazlar
hangi şehrdin sen
bilgi işlemde çok iyimiş nerden buldun kız onuu

tıbbı mümessil iyi değil ki kapı kapı dolanacaksın
bekarsan yarın bir gün evlenirsin kocan sorun çıkarabilir
yerin yurdun belli değil
çok basit bir iş bence ücretide 1300ü geçmiyor neden takıldın canım danışmanlık daha iyi halkla ilişkiler sonuçta

canım ehliyet yoksa sittin sene aramazlar
hangi şehrdin sen
bilgi işlemde çok iyimiş nerden buldun kız onuu
görüştüğüm ilaç mümessilliği yapan bir arkadaşım var ehliyetini al araç kullanamasanda olur .
Zaten önce eğitim veriyorlar o sürede araç kullanmayı öğrenirsin dedi amaa ben ehliyeti habire sallıyorumm :KK53:
Nevşehir deyim ben ufacık memleket istediğim işi bu yüzden bulamıyorum işte.
Çocuk sevmiyorum sevemiyorum o yüzden gidip kreşlerlede hiç görüşmedim ayrıca maaşta çok vermiyorlar diye biliyorum :KK76:
Özel hastaneyle git görüş derim birşey kaybetmezsin ben devlette sözleşmeli çalışıyordum çalıştığım birim sıkıntılı olduğu için ayrıldım yoksa işimi çok seviyordum.

Sana hak veriyorum, bu ara çok kararsızlıklar içerisindeyim. bilemedim ne yapsam gerçekten. daha önce çalışıyordum 1.5 yıl olacak işi bırakalı neredeyse. pozisyonumda iyiydi ama özel sektör yorucu oluyor diye bıraktım bir de evlendim işle ev zor oluyordu. yöneticilik ve muhasebe işlerine bakıyordum iş yerini ben çekip çeviriyordum fazla sorumluluk olunca yoruldum birde işyerin ortakları çoğaldı her kafadan bir ses olunca bırakmıştım kpss maceram başlamıştı vesaire vesaire :))
Bebek düşünüyorsan bebek olduktan sonra çalışma hayatı daha sancılı oluyor yakın çevremden biliyorum.
Oyüzden bu süre içerisinde ingilizce kursuna gidebilirsin .
İşsizsin sen bir süre daha işsiz kall :KK76:

işletme mezunuyum bir seneye yakın bir bankada çalıştım sonra beş yıl gümrük müşaviri yanında yine müşavir aradığımdan çok dar bir sektöre sıkışmış haldeyim
niye alan değişmiyorsun diyeceksin müşavirlik sinavlarına girebilmemiz için belli staj süreleri var
benm arkadaşım yapıyor o stajı ne olacakki sonra çok rahat edeceksn ve saygın bir meslek o da bence
ayrıca amaaşıda dolgun 3 yıl falan oldu herhalde staj 900 alıyor
hangi banka?
bankadan neden ayrıldın canım?

kuzum aynıyız biz seninle
ücretliye başvuracağım ama banka kabul ederse ne olacak geri çıkabiliyor muyuz?
kuzenm öğretmen atandı
bence ücretlide vakt kaybedersin özelde çalışacaksan özelde gelştir kendini yükselmeye bak diyor.
ama öğretmenlikte geçicide olsa saygın bir meslek yoruluyorsun illaki ama en azından hafta içi saatleri az ve hafta sonu tatil...
ziraate de mi girecektin tatlım sormamıştım çalışıyor musun ona
canım arkadaşın doğru söylemiş sen iş tecrubesi edin bencede. benim tecrubem var malum. ücretli öğretmenlikten ayrılman kolaymış sorun olmaz. sadece kadrolular seni küçümseyebilir ücretlisin diye o kadar.
ama ileride düşündüğün şey için mesleki birşeyler yaparsan senin için iyi olur.
ziraate de gireceim daha halk bankası açıklanmadı. garanti ve vakıfbanka da cv bırakacağım eşimin tanıdıkları var orda cv bırak demişler bakalım nasip.

tıbbı mümessil iyi değil ki kapı kapı dolanacaksın
bekarsan yarın bir gün evlenirsin kocan sorun çıkarabilir
yerin yurdun belli değil
çok basit bir iş bence ücretide 1300ü geçmiyor neden takıldın canım danışmanlık daha iyi halkla ilişkiler sonuçta
çocukluğumdan beri doktor yada eczacı olma hayalim vardı olamadım.
İlaçlarla iç içe olmayı içerikleri hep hoşuma gitmiştir.
Hastanede çalışırken gelen mümessillerin hepsi işini seviyordu zor bir meslek olduğunu yorucu olduğunu biliyorum ama takılmışım işte bir kere

Sana hak veriyorum, bu ara çok kararsızlıklar içerisindeyim. bilemedim ne yapsam gerçekten. daha önce çalışıyordum 1.5 yıl olacak işi bırakalı neredeyse. pozisyonumda iyiydi ama özel sektör yorucu oluyor diye bıraktım bir de evlendim işle ev zor oluyordu. yöneticilik ve muhasebe işlerine bakıyordum iş yerini ben çekip çeviriyordum fazla sorumluluk olunca yoruldum birde işyerin ortakları çoğaldı her kafadan bir ses olunca bırakmıştım kpss maceram başlamıştı vesaire vesaire :))
canım tekrar eski işine giremez misin ama ortakları çoğaldı demişsin
bak şimdi senin bebek olsa gene çıkacaksın işten ve geri seni alacaklar mı belli değil
benm arkadaşım bu sene evlendi kolejde öğretmenlik yapacak
seneye bebek düşünüyorum ama çıksam geri alırlar mı diye şüphe ediyor işte
severler belki alırlar ama ya yeni bir hoca bulurlarsa vs vs

canım samsunlumusun bu arada. nerede yaşıyorsun. ben samsunluyum :) 55 i görünce :)
birde özel okullanr oluyor ya rehabilitasyon merkezleri öğretmenlik düşünmezmisin ? burda kız meslek lise mezunları oarada çatır çatır öğretmenlik yapıyor.

X