Burasıda benim huzur bulduğum tek yer

Tiryandafila

Çok ŞÜKÜR.
Pro Üye
6 Aralık 2009
6.197
2.830
723
.........................................................................

Son düzenleme:
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin bir ömür canım..
güzelmiş canım evin..güle güle otur.

evine bayıldım....okadar güzel ve bir okadar sade evin var.evinde gözü yoracak hiç bir şey yok...allah agız tadıyla huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin....

uyyyyyyyyyy çok hoş valla:)bakmak huzur veriyorsa yaşamak daha güzeldir eminim:)agız tadıyla oturun cnm bnm:)

Teşekkür ederim. Allah herkesein yuvasına huzur versin, bekarlarada hayırlı kısmetler inş.

ben yemek odası ve koltuklara bayıldım bende kenarı bakır rengi derili bir takım düşünüyorumda çok hoş olmuş nacizane bir önerim var mutfak masana daha büyük bi örtü sersen daha hoş olur gibi bide salon kaça mal oldu sorabilirmiyim biz11yıllık evliyiz artık değiştircezde fikir açısından allah ilk günkü gibi mutlu ve huzurlu etsin inş..

benim de duvar saati dikkatimi çekti.beğendim güsel,bizim eve benzettiğim yerler oldu..sade ve şık..güle güle otur ve huzurun eksik olmasın..

evin çok güzel canım. huzurla,sağlıcakla otur. bu arada kaç yıllık evlisin?

Teşekkür ederim herkese. Daha 9 aylık evliyim canım, daha yeni yeni gözüm açıldı aslındakaydirigubbakcemile3 Şimdiki aklım olsa daha başka şeyler seçer ve alırdım diyorum ama şükür. Kocişime diyorum ya keşke şöyle renk , şöyle şöyle olsaydı diye, oda 10 sene sonra görüşelim canım diyorkaydirigubbakcemile3

Allah huzurunuzu bozmasın canım, iyi günlerde oturun.
Bu arada o pembe kanepeye bittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…