- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 29
- Konu Sahibi denizirmakss
Biz 8 Aydır korunmuyoruz ve bebek olmuyor bir doktora gittim polikistik over var sende olmaz dedi sonra taşındım başka bir doktora gittim tiroidim 8 çıktı bu gebeliği zorluyor endokrine git dedi endokrine gittim tsh değerim normal çıktı bir sıkıntı yok dedi doktor şimdide ne yapacağım bilmiyorum . Adetlerim hep düzensiz iki üç ayda bir oluyorum. Hep gecikiyor ve her geciktiginde test yapıyorum. Artık test yapmayı da bıraktım umudumu da kestim . Aslında tekrardan iyi bir kadın doğum uzmanına gitmem lazım ama sanki o güç yok. Biliyorum yıllarca çocuk sahibi olmak için yanıl tutuşan insanlar var . Belki benim yoruldum demem onlar haksızlık . Fakat benim eşimin ailesi doğulu geçenler de isten izin aldım üç dört günlüğüne yanlarına gittim eşim çalıştığı için gelmedi . Her beni gören” eee çocuk var mi sanki biraz kilo almışsın varsa şöyle , niye olmuyor acaba bak kendinle oynama ha sonra hiç olmaz , e bir doktora gidin o zaman “gibi şeyler söylüyorlar herkes her ortam da söylüyor bunu. Annem deseniz yani kendi annem de biraz özgürlük kadınıdır özgürlük derken babamdan biz küçükken ayrılmıştı yani kimseye eyvallahi olmayan biri oda “ Daha bir yıl oldu evleneli sakin çocuk yapma önce eşinden emin ol sonra çocuk yap çocuk olduğu zaman ayrılman zorlaşır “diyor öyle bir araftayim ki anlatamam size . Eşim de istiyor yani başlarda gebelik testi yaptığımı söylüyordum ve çok hevesleniyordu hemen bebek arabası filan bakıyordu artık doktora gittiğimi bile söylemiyorum çalışma saatlerimde izin alarak gidiyorum . Burası dışında da kimseye bunları diyemiyorum sanki rahatladım gerçekten uzun süredir içimde yaşadıklarımı bir yere aktarınca