• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

saolun kızlar yaaaaa valla şu sınava giriim bitsin bi an evvel aliim şu ehliyeti istiyorum ama
alıcam valla ehliyetimi yoksa kafayı yerimmm sempatiksalakcinni delikafadulden

iyiyim lavantacım saolasın sen ne iş yapıyodun ki cnm .. bende oturuyorum fatura yok bişi yok takılıorum nette şimdilik :)

corelciim hoşgeldinnnn sen adınımı değiştirdin nooldu yaff nie umutsuzluğa kapıldın bakiim???

corelciim hoşgeldinnnn sen adınımı değiştirdin nooldu yaff nie umutsuzluğa kapıldın bakiim???

Değiştim tatlım

benim çalışcağım tarz bi yer değil
bugün işe girmeme yardımcı olan kişiyle konuşcam
belki ben kuruntu yapıyorum bilmiyorum
görücez

ayy kızlar arkadaşımın evi yanıyodu az daha itfaiye falan geldi neyseki çok büyük bişey yok elektirikli battaniyeden kaynaklanan sorun

slm kızlar bi kaç gün sahalardan uzak kaldım, olumsuz nedenlerden dolayı ama böyle devam etmiyor, bende dua etmeye karar verdim, onun ve bizim için en iyisi bu olacak sanırım, dün çok fena oldum eve gidene kadar ağladım gelen geçen suratıma bakıyordu ama hiç kimsecikleri takmadım, insan bazen ağlayarak çok rahatlıyor...
Nasılsınız bakalım, Seçilcim inşallah sınavını hayırlısıyla atlatırsın, corelcim işteki olumsuzluklar insanın hayatını çok etkiliyor seni anlıyorum hayırlısı olsun hakkında canım...
Diğer arkadaşlar nasıllar???

ölüm beni çok etkilemez sanırdım ta ki abimin ölüm tehlikesine kadar.
her zaman dik duran, milletin ağlıyacağı omuz olan ben
abimi yoğun bakımda kablolarla ve kendinden geçmiş bi halde görünce.
elim ayağım boşaldı, gözyaşlarımı tutamadım.
babamı kaybettiğimde sarsılmadım amcalarımı veya teyzemide ,sert bi karakterimdir.
ama kardeş çok farklı kızlar.
Allah acılarını göstermesin diyorum.
O yüzden ben yoğun bakımdayken ablamların neler yaşadığını tahmin ediyorum.

Ay Allah muhafaza kardeşimi hiç düşünemiyorum zaten hep o aklıma geldi, askerde olması duygusallığı arttırdı.
Allah sevdiklerimizi korusun ya ne diyeyimki....

kızlarr biraz önce 2 yeri aradım diş için..biri yurtdışındakilere hizmet veriyor ve euro olarak çalışıyor ve tek zirkonyum diş için 350 euro istedi..2.olarakta osman nursalı aradım tlf açan bayan o kadar güzel konuştu ki birde fiyat tam hesapladığm gibi fiyat söyleyince tav oldum ben ..2 haftaya kadar izin alabilirsem benim dişlerim olur inş..tek diş zirkonyum 400 tl full porselen 450 tl 4 tane yaptırmayı düşünürsem 1600 ve 1800 tl dişetim için operasyona gerek var ücrede dahil olacak kadar ciddi mi bilmiyorum ama ben 2 bin tlyi çıkardım acaba kızlar güvenip yaptırayım mı rahat gülmek istiyorum..bide vedeki hesap çarşıya uymassa hadi oda olmadı bide beğenmessem ağzımdakilerden farksız olursa okadar yol parası işten izin almam ve hayalimim suya düşmesi zamanım off off çok kararsızım

ablamın patronunun kızı bi doktora gidiyo
onu aradım şimci
ortodondist.
muayne ücret yokmuş
ama film çekiliyo sorunların tespit edilmesi içi 50 tl
bu ay sonunda maaş bağlanınca giderim
benim ağız sorunlu
bide yanlış tedavi of of
gene işkenceli günler bekliyo beni kanımca

ahh tospacım çok zor yaa resmen insanın özgüveni gidiyor..buarada bende az takıntılı değilim haa şimdi iş ciddiye bindiya elim ayağım karışıyor bide patronla konuştumu tamam dır azcık mart gelsin mart sonu gibi düşünüyorumda hadi hayırlısı bide kar falan yağar yollarda kalmıyım..bende muayenyi sordum ücretsiz dedi..aklıma yattı orası ya bide ben bu diş için avrupadan asyaya gi,dicem ne kadar yol çekmem gerekicek kızlar bilen varmı isitkamet bağcılar---caddebostan..

saol corelciim bişeyim kalmadı canım sadec hala nezleyimm :1no2:
cimcimeciim hakkımzda hayırlısı olsun kuzum yaaaa sen hep dua et allah mutalak dualarının cevabını verecektir lavantacıım arkadaşına çok geçmiş olsun büyük bi badire atlatmış kazadan beladan uzak durmak için paso ayet dua felan okumak lazım mazallah fisfisfis

kaydirigubbakcemile3selam kızlar nabersinizzz
bananee ben evlenceem zemuszemus alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile4

Back
X