• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hoşgeldin seçilcim, stres yapmıyorum şekerim, annemin temizlik tutkusu yüzünden yoruluyorum.
1 haftadır halı siliyo, tamam temizlik yapılır ama annemde hastalık haline gelmiş bu durum, bide akşam sildiği halılardan birine simsiyah ayakkabı boyası damladı :(( hemen sildim çıktı Allah'tan...
Akşamdan etimek tatlısı yaptım, misafirlerimiz için :))

bunlar güzel telaşlar ama zor işler yavvvv allah kolaylık sabır versin kuzum sana
ohhh ohhhh ne güzel etimek tatlısı felan ayy canım işallah herşey hayal ettiğin gibi
güzel geçer ve çok mutlu olursunuz...:asigim: :nazar: olumunekankayizsmile

bunlar güzel telaşlar ama zor işler yavvvv allah kolaylık sabır versin kuzum sana
ohhh ohhhh ne güzel etimek tatlısı felan ayy canım işallah herşey hayal ettiğin gibi
güzel geçer ve çok mutlu olursunuz...:asigim: :nazar: olumunekankayizsmile

akşam msj atıyorum benimkine gelin olmak çok zormuş diye :))
İnşallah herşeyi sorunsuz hallederiz, hiç aklıma gelmeyenler şuan başıma geliyor, inşallah en kötü günümüz böyle olur...
İnşallah birgün bu topiğin adını değiştiririz herkes evlenince...
"umutsuzluktan mutluluğa" nasıl fikir :))

süper bi fikir valla ama bence değpişmesi için hepimizin evlenip barklanması
ve mutlu olması lazım işallah hepimizi çok mutlu oluruz da
bu topiğin adı değişir...:asigim:

merhaba kızlar. nasıl keyifler? benim iyi sayılır.
temizlikle uğraşmayalı çok oldu benim :kedi: cimcime anne baya bu konuda zormuş yaff

kaydirigubbakcemile3amann aslıcım beni rahat bırakır derken asla bana asılma söz konusu değil bana kardeşim kızım diyor hatta beni oğluna istediler biz hayır dedik..onun derdi yana kahve açıldı demiştim ya ordan gelirler dükkana beni rahatsız ederler teklif ederler diye onun için kimgeliyor kim gidiyor dükkana öğrenmek istiyor..daha ben işe girmeden önce bana demişti bak kardeşim erkek arkadaşın olur nişanlın olur dükkanıma istemiyorum burası küçük biryer laf gelmesini istemem sanada laf söylemelerini istemem demişti.bende tamam demiştim onu için yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama sizde haklısınız bu devirde babana bile güvenmiceksin..şimdi benden ümidi kessinler diye ciddi düşündüğüm biri olduğunu söyleyeceğim..yoksa bu patron buraya kamrara sen dinleme cihacı hatta bana çip taktırmaya falan kalkarkaydirigubbakcemile3

bendenizcim bende iyiyim dün çok başım ağrıyordu nasıl taktıysam kafaya..ama bugün iyiyim çok şükür..aşk hikayelerini okuyorum sitede nasıl tanışmışlar acaba diye hayal ve umut ediyorum ben nasıl tanışıcam diye.ve planlar yapıyorum yapmak istediğim şeyleri ne kadar sürede yaparım bu haftalığım ile ne yapayım kendime yeni bişeyler alayım ama hangi parayla öyle düşünüyorum üstelik kardeşimin doğmgünü geldi b parasız zamanımda üstelik babamada hediye almak istiyorum..bakalım..

cimcimecim evet cnm biz evlenip mutlu olduğumuzda burayı bizim dönemimizden geçenlere teslim eder kendimize umtsuzluktan mutluluğa diye topik açarız hep birlikte konşmaya devam ederiz olumunekankayizsmile.

lavantacım herşeyi kafaya takmaya gelmiyo boşver. bazen bişeyleri akışına bırakmak en güzeli. gerçi bunu bende pek başaramıyorum ama

ahh ahh o günleri görsekte topikin ismini değişsek boshayallersmile

bendenizicm yok canım yaa bu topik tamam çok önemli yani ben kimseyle paylaşamadığım içime attığım duygularımı burda paylaştım ama bu topiği bizden sonrakilere bırakalım..ama biz hiç ayrılmayalım çok güzel grup oluşturduk..yani ben sizi çok seviyorumopuyorumnanaktan:asigim::nazar:

lavantacım bu da senin sayende oldu canım benimolumunekankayizsmile
ne iyi ettiğinde bu topiği kurdunŞeniz inşallah arkadaşlıklarımız daimi olur:Saruboceq:
yaf biz evlensekte bu topiği bırakıp gitmeye kıyamayız burda yazışmaya devam ederiz gibi geliyo kaydirigubbakcemile3

valla benim bırakmaya hiç niyetim yok, kk'da olduğum sürece hatta olmasam bile sizler olacaksınız...
Bendenizim senin daha çok başını ağırtırım ben, peşini bırakmam :))
Keşke lavantamla beraber sizleride görebilseydim...

cimcimecim bende senin peşini bırakmayacam :jeyyar:
inşallah hepinizle görüşmek kısmet olur :Saruboceq:

ayy canlarım bugün patronla konuşucam kamera meselesini büyük ihtimal işten çıkabilirim nerde bukadar güzel iş bulurum orası meçhul ama hakkımda hayırlısını allahtan diliyorum..

günaydın kızlar nasılsınız..şimdi ben konuşmayı planlıyorum bekliyorum ki gelsin patron..dün bir fırsatını bulamadım çünkü..ama çok heyecan ve stres yapıuyorum konuşurken sesim titricek eminim konuşamıcam ne dediğimi alatamıcam..off offf

kızlar yaa konuştum ve çıkıyorum işten..çok moralim bozuk ağlamamk için kendimi zor tutuyorum inanki..artık sizinlede konuşamıcam beni ve bu topiği unutmayı lütfen..sizleri çok seviyorum ama işten ayrılmam 1-2 hafta yı hatta 1 ayı bulabilir.inş.1 aya kadar birini bulamazda ben borçlarımı yatırırm..çok çok üzgünüm başka bir işte bulamıcam eminim biliyorum istediğim gibi olmayacak hiçbiri..kızlar dualarınıza ihtiyacım var..

kızlar yaa konuştum ve çıkıyorum işten..çok moralim bozuk ağlamamk için kendimi zor tutuyorum inanki..artık sizinlede konuşamıcam beni ve bu topiği unutmayı lütfen..sizleri çok seviyorum ama işten ayrılmam 1-2 hafta yı hatta 1 ayı bulabilir.inş.1 aya kadar birini bulamazda ben borçlarımı yatırırm..çok çok üzgünüm başka bir işte bulamıcam eminim biliyorum istediğim gibi olmayacak hiçbiri..kızlar dualarınıza ihtiyacım var..

canım benım karamsarlıga kapılma herseyde vardır bı hayır karıyer.net e falan uye ol mutlaka arıolar baska sıtelerdende ara gorusmelere gıt ya bıtek ıs omu var sankı ya sen nerde yasıyodun canım

Hayırdır yaw neden kabul etmedi mi bazı şeyleri neler konuştunuz da bi anda çıkıyorum diye karar aldın bildiğim kadarı ile ödediğin borçların falan var canım :sinifsinif:

Back
X