Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin seçilcim, stres yapmıyorum şekerim, annemin temizlik tutkusu yüzünden yoruluyorum.
1 haftadır halı siliyo, tamam temizlik yapılır ama annemde hastalık haline gelmiş bu durum, bide akşam sildiği halılardan birine simsiyah ayakkabı boyası damladı( hemen sildim çıktı Allah'tan...
Akşamdan etimek tatlısı yaptım, misafirlerimiz için :))
bunlar güzel telaşlar ama zor işler yavvvv allah kolaylık sabır versin kuzum sana
ohhh ohhhh ne güzel etimek tatlısı felan ayy canım işallah herşey hayal ettiğin gibi
güzel geçer ve çok mutlu olursunuz...:asigim:olumunekankayizsmile
kızlar yaa konuştum ve çıkıyorum işten..çok moralim bozuk ağlamamk için kendimi zor tutuyorum inanki..artık sizinlede konuşamıcam beni ve bu topiği unutmayı lütfen..sizleri çok seviyorum ama işten ayrılmam 1-2 hafta yı hatta 1 ayı bulabilir.inş.1 aya kadar birini bulamazda ben borçlarımı yatırırm..çok çok üzgünüm başka bir işte bulamıcam eminim biliyorum istediğim gibi olmayacak hiçbiri..kızlar dualarınıza ihtiyacım var..
kızlar yaa konuştum ve çıkıyorum işten..çok moralim bozuk ağlamamk için kendimi zor tutuyorum inanki..artık sizinlede konuşamıcam beni ve bu topiği unutmayı lütfen..sizleri çok seviyorum ama işten ayrılmam 1-2 hafta yı hatta 1 ayı bulabilir.inş.1 aya kadar birini bulamazda ben borçlarımı yatırırm..çok çok üzgünüm başka bir işte bulamıcam eminim biliyorum istediğim gibi olmayacak hiçbiri..kızlar dualarınıza ihtiyacım var..