Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yaa nasıl moralim bozuk nasıl bozuk anlatamam..patron ve çocuğu başımda rahat yok bana birde kamera taktırıcakmışlar bak wc ye gitmem lazım gidemiyorum sırf öküz oğlu yüzünden yok yok en iyisi ben kendime yeni iş bakayım..
bide ne oldu facede motor öğretmeninle sevgilisinin fotolarını gördüm:umursamaz:laelaelaelaelae
allah mutlu mesut etsin nediyim...birkerede avcumu yalamasam:bbo::1ninca:
kızlar yaa nasıl moralim bozuk nasıl bozuk anlatamam..patron ve çocuğu başımda rahat yok bana birde kamera taktırıcakmışlar bak wc ye gitmem lazım gidemiyorum sırf öküz oğlu yüzünden yok yok en iyisi ben kendime yeni iş bakayım..
bide ne oldu facede motor öğretmeninle sevgilisinin fotolarını gördüm:umursamaz:laelaelaelaelae
allah mutlu mesut etsin nediyim...birkerede avcumu yalamasam:bbo::1ninca:
nedir kamera takmak istemelerinin sebepleri... canım walla çok zorluyolarsa seni iş bakmaya başla kendine... işyerinde huzurlu olamamak butun hayatı etkılıo walla
motor ogretmenıne gelınce bosveeeer ne ogretmenler cıkar daha kuzu yaaa kaydirigubbakcemile3
ya alahım bu kamera sevgisi nedir ben anlamadım gitti yaa bunlar yakında
vc ye de kamera koyarlarsa hiç şaşırmam valla :roflol:
bence sen kendini hiç üzme yeni biş bakmaya başla bi
an evvel canım ayrıca motor öğretmenide kısmet değilmiş
be güzelim zaten erkekler genelde ya tipsizler ya da mutlaka
onları kapan birileri oluyor offf offffffff senağlama Çok üzgünüm çoook
canım yana kahve açıldı amacı kim işyerini önüne bisiklet parkedicek merak ediyormuş ona bakacakmış 70 m2 tere 3 tane kamera onun haricince beni knt etmek amacı bazen yana gidiyorum onlarımı sölücek napıcak snr bana teklif etmeye erkekler gelicekmi??dahada çoğaltılabilir müşteri geliyrmu vs.vs. ama inanki o kadar saçma sapanki anlatamam gerek yok bi kere hırsızlık olayı çok şükür ki burda 0 hani önlem dicem ama alakası yok..hadi onu geçtim hani derler ya ayranı yok içmeye diye ayne o şekil..bende ondan öncelikle sigorta isteyimde görsün..
GÜNAYDIN CANIM ARKADAŞLARIM.
bugün sakinim moralimde şimdilik iyi..bi abimin yanına gittim kamerayı niye taktırıyor istemiyorum dedim..yani gerek yok falan dedim bende taktırma gerek yok dedim ama dinlemedi dedi.sordum sen bilirsin niye taktırıyor dedim sölemek istemedi bana dışardaki bisikletleri görmek için dedi ama inanmadım oğlu bütüngün burda dedim..snr sırf beni gözetlemek için acaba bana gelip erkekler takılcakm diye dedim kafa salladı yani niyete bak çünkü bana para konusunda güvenmese kızlar 2,seneye giricem artı hesaplarda çıkar herşeyden önc ben kendimi biliyorum..konuşucam hem dicem bana zam yapma skk yap dicem ..artı ciddi düşündüğüm erkek arkadaşımın olduğunu söyleyeceğim bu yalanı uygulamak zor olucak ama böylece beni rahat bırakır..
günaydın canlarımmmm
aslıcıım mertle bir daha görüşmedik zaten ben görüşmek
felanda istemiyorum yolu açık olsun...
cimcimeciim canım benim bence aşırı stres oluyorsun ve farkında olmadan
kafaya takılmayacak şeyleri takıyorsun ve kendini çok yoruyorsun bence
lavantacıım bak aslı haklı seni böyle sigortasız hemde zamsız çalıştırması
kanunen yasak hemde etik değil neden böyle bir şey yapıyor ben anlamdım
ayrıca aslı haklı bence kuzum kariyer.net gibi kolay iş bulabileceğin siteler var
mutalak tanıdıkların vardır sağa solada haber ver iş aradığını patrona duyurmadan
ayrıca bak gazete ilanlarına vs... bakabilirsin bence sen o işten bir an evvel çıkmalısın
çünkü olan sana oluyor senin canın sıkılıyor huzursun oluyorsun....lmaz: