• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

aaaa sinemcimm gel burayakaydirigubba:emir_bebek:hem bunu:ecrin_bebek:kcemilesana similey olarak hem bunusonra bunuŞenizsonra yine bunu:uhm:snr:asigim::asigim::1hug::1hug:veee hatta tüm sleleri sana armağan ediyorummmm

kızlar yaa nasıl moralim bozuk nasıl bozuk anlatamam..patron ve çocuğu başımda rahat yok bana birde kamera taktırıcakmışlar bak wc ye gitmem lazım gidemiyorum sırf öküz oğlu yüzünden yok yok en iyisi ben kendime yeni iş bakayım..

bide ne oldu facede motor öğretmeninle sevgilisinin fotolarını gördüm:umursamaz:laelaelaelaelae

allah mutlu mesut etsin nediyim...birkerede avcumu yalamasam:bbo::1ninca:

kızlar yaa nasıl moralim bozuk nasıl bozuk anlatamam..patron ve çocuğu başımda rahat yok bana birde kamera taktırıcakmışlar bak wc ye gitmem lazım gidemiyorum sırf öküz oğlu yüzünden yok yok en iyisi ben kendime yeni iş bakayım..

bide ne oldu facede motor öğretmeninle sevgilisinin fotolarını gördüm:umursamaz:laelaelaelaelae

nedir kamera takmak istemelerinin sebepleri... canım walla çok zorluyolarsa seni iş bakmaya başla kendine... işyerinde huzurlu olamamak butun hayatı etkılıo walla
motor ogretmenıne gelınce bosveeeer ne ogretmenler cıkar daha kuzu yaaa kaydirigubbakcemile3

ya alahım bu kamera sevgisi nedir ben anlamadım gitti yaa bunlar yakında
vc ye de kamera koyarlarsa hiç şaşırmam valla :roflol:
bence sen kendini hiç üzme yeni biş bakmaya başla bi
an evvel canım ayrıca motor öğretmenide kısmet değilmiş
be güzelim zaten erkekler genelde ya tipsizler ya da mutlaka
onları kapan birileri oluyor offf offffffff senağlama Çok üzgünüm çoook

nedir kamera takmak istemelerinin sebepleri... canım walla çok zorluyolarsa seni iş bakmaya başla kendine... işyerinde huzurlu olamamak butun hayatı etkılıo walla
motor ogretmenıne gelınce bosveeeer ne ogretmenler cıkar daha kuzu yaaa kaydirigubbakcemile3

canım yana kahve açıldı amacı kim işyerini önüne bisiklet parkedicek merak ediyormuş ona bakacakmış 70 m2 tere 3 tane kamera onun haricince beni knt etmek amacı bazen yana gidiyorum onlarımı sölücek napıcak snr bana teklif etmeye erkekler gelicekmi??dahada çoğaltılabilir müşteri geliyrmu vs.vs. ama inanki o kadar saçma sapanki anlatamam gerek yok bi kere hırsızlık olayı çok şükür ki burda 0 hani önlem dicem ama alakası yok..hadi onu geçtim hani derler ya ayranı yok içmeye diye ayne o şekil..bende ondan öncelikle sigorta isteyimde görsün..

ya alahım bu kamera sevgisi nedir ben anlamadım gitti yaa bunlar yakında
vc ye de kamera koyarlarsa hiç şaşırmam valla :roflol:
bence sen kendini hiç üzme yeni biş bakmaya başla bi
an evvel canım ayrıca motor öğretmenide kısmet değilmiş
be güzelim zaten erkekler genelde ya tipsizler ya da mutlaka
onları kapan birileri oluyor offf offffffff senağlama Çok üzgünüm çoook

yok bee hayatım şimdi onu takacak halim yok zatenn...ben patronla bozdum kafayııdelikafadulden

e o zaman sende kendine ii bi ş bak buluncada istifa eder
o işe girersin be kuzum canını üzmeye değmez valla olumunekankayizsmile

seçilcim öle diyorsunda burası küçük bir ilçe iş imkanı fazla yok üstelik ben çok rahatım işyerinde yani rahattım ...ne olduysa sonradan yok şunu yapıcam yok bunu yapıcam diye diye oğlunuda burda oturturuyor off off neyse başım çok ağrıdı birazda regl dönemim yaklaştı diye takıyorum heralde bukadr..

canım yana kahve açıldı amacı kim işyerini önüne bisiklet parkedicek merak ediyormuş ona bakacakmış 70 m2 tere 3 tane kamera onun haricince beni knt etmek amacı bazen yana gidiyorum onlarımı sölücek napıcak snr bana teklif etmeye erkekler gelicekmi??dahada çoğaltılabilir müşteri geliyrmu vs.vs. ama inanki o kadar saçma sapanki anlatamam gerek yok bi kere hırsızlık olayı çok şükür ki burda 0 hani önlem dicem ama alakası yok..hadi onu geçtim hani derler ya ayranı yok içmeye diye ayne o şekil..bende ondan öncelikle sigorta isteyimde görsün..

aaaaaa hale bak yaaa.... bu patronlar ıyıce azıtmıs walla... ayran degıl ayran ıcmeye bardagı bıle yok bunun walla... alsanaalsanasmile

günaydın kızlar...
Lavantacım, memnun değilsen iş bak istersen buluncada çıkarsın...
ış olumsuzlukları insanın tüm hayatını etkiliyor, ama bana kalırsa senin canın birazda monotonluktan sıkılıyo...
Belki iş değiştirirsen faydası olur, hem sigortalı bir iş bak kendine, bi düşünsene aylarını belkide seneni verdin bu iş yerine elinde ne var peki?
Sigortan olsaydı en azından sigortalıyım diyebilirdin, canım şuan seni sigortasız çalıştırdığı için her istediğini yapmak zorunda o patron bozuntusu bi şikayet etsen hiçbir hak talep edemez.
Sende isteklerini söyle bunlar olmazsa çıkıcam de...
Oğlunuda baba parası yemeye alıştırmasın bi işe soksunda çalıştırsın.
Ay çok sinir oldum yaa...Babası bi taraftan oğlu bi taraftan...
Neyse bu akşam kayınvalidemler geliyor bize, haftasonuda yüzük takılacak...
Çook yorgunum dün gece saat 12'yi gösteriyodu ben halı siliyodum :((

cimcimecim çok yoruluyorsun ve aşırı telaşlısın sanırım bu aralar..allah hayıra eylesin herşeyini.
boşver başkalarının ne dediğine sen bir ömürü paylaşacaksın o insanla..
anamız babamız bizi bu yaşa getiriyo büyütüyo ediyoda sanki onlarlamı yaşıyoruz ölene dek
elbette hayatımızı birleştireceğimiz bir insan olacak
elbette bir gün bir kuş olup uçucaz bu yuvalardan...
üzme tatlı canını sen yerimseniben

spedicimmm nasılsın kuşummm gidiyomusun bu haftasonu kıyafet bakmaya ne zaman alcaksın kıyafeti kızz..alır almaz paylaş heee :jeyyar: şafak kaç kuzuuu 23 müydüü 22miydi kaydirigubbakcemile3

lavantacım sen ssk sızmı çalışyıorsun hemde uzun zamandır öylemi :1shok: canım acilen iş bakmaya başla kendine .. kariyernet v.s sitelere üye ol.ben ordan bulmuştum iş valla..

seçilcim nasılsın canım nasıl hissediyosun kafana takmıyosun dimi.... bi gelişme varmı mert cephesinden

GÜNAYDIN CANIM ARKADAŞLARIM.

bugün sakinim moralimde şimdilik iyi..bi abimin yanına gittim kamerayı niye taktırıyor istemiyorum dedim..yani gerek yok falan dedim bende taktırma gerek yok dedim ama dinlemedi dedi.sordum sen bilirsin niye taktırıyor dedim sölemek istemedi bana dışardaki bisikletleri görmek için dedi ama inanmadım oğlu bütüngün burda dedim..snr sırf beni gözetlemek için acaba bana gelip erkekler takılcakm diye dedim kafa salladı yani niyete bak çünkü bana para konusunda güvenmese kızlar 2,seneye giricem artı hesaplarda çıkar herşeyden önc ben kendimi biliyorum..konuşucam hem dicem bana zam yapma skk yap dicem ..artı ciddi düşündüğüm erkek arkadaşımın olduğunu söyleyeceğim bu yalanı uygulamak zor olucak ama böylece beni rahat bırakır..

cimcimem buarada resimleri bende görmek isityorum speddi de hemen kaldırmıcak sende kaldırma bak haberim olsun mutlaka o muhteşem günü bende görmek isityorum

GÜNAYDIN CANIM ARKADAŞLARIM.

bugün sakinim moralimde şimdilik iyi..bi abimin yanına gittim kamerayı niye taktırıyor istemiyorum dedim..yani gerek yok falan dedim bende taktırma gerek yok dedim ama dinlemedi dedi.sordum sen bilirsin niye taktırıyor dedim sölemek istemedi bana dışardaki bisikletleri görmek için dedi ama inanmadım oğlu bütüngün burda dedim..snr sırf beni gözetlemek için acaba bana gelip erkekler takılcakm diye dedim kafa salladı yani niyete bak çünkü bana para konusunda güvenmese kızlar 2,seneye giricem artı hesaplarda çıkar herşeyden önc ben kendimi biliyorum..konuşucam hem dicem bana zam yapma skk yap dicem ..artı ciddi düşündüğüm erkek arkadaşımın olduğunu söyleyeceğim bu yalanı uygulamak zor olucak ama böylece beni rahat bırakır..

son söylediğin şey kafamı karıştırdı canım bu adamın niyeti neki bilmiyorumkismile

lavantacım seni çok iyi anlıyorum, benim eski iş yerimde 42 yaşında bi bekar patronum vardı, resmen asılıyodu adam en sonunda bir altın yüzük takıp sözlü olduğumu söylemiştim. Öyle oynuyordumki sözlümün adı Murat, mühendis, ailesi Tekirdağ'daydı (ilk aklıma gelenleri söylemiştim) adam herşeyi sorardı bana, nasıl eminsin derdi. Bende ondan daha iyisini bulamam derdim (olmayan adamı nasılda sevdim) bana çok kızardı, etrafına bi bak derdi. 1,5 ay zor dayandım ve çıktım....
Resimler için yeni bir topik açmak istemiyorum, buraya eklerim muhtemelen...

günaydın canlarımmmm
aslıcıım mertle bir daha görüşmedik zaten ben görüşmek
felanda istemiyorum yolu açık olsun...
cimcimeciim canım benim bence aşırı stres oluyorsun ve farkında olmadan
kafaya takılmayacak şeyleri takıyorsun ve kendini çok yoruyorsun bence
lavantacıım bak aslı haklı seni böyle sigortasız hemde zamsız çalıştırması
kanunen yasak hemde etik değil neden böyle bir şey yapıyor ben anlamdım
ayrıca aslı haklı bence kuzum kariyer.net gibi kolay iş bulabileceğin siteler var
mutalak tanıdıkların vardır sağa solada haber ver iş aradığını patrona duyurmadan
ayrıca bak gazete ilanlarına vs... bakabilirsin bence sen o işten bir an evvel çıkmalısın
çünkü olan sana oluyor senin canın sıkılıyor huzursun oluyorsun.... :olmaz:

günaydın canlarımmmm
aslıcıım mertle bir daha görüşmedik zaten ben görüşmek
felanda istemiyorum yolu açık olsun...
cimcimeciim canım benim bence aşırı stres oluyorsun ve farkında olmadan
kafaya takılmayacak şeyleri takıyorsun ve kendini çok yoruyorsun bence
lavantacıım bak aslı haklı seni böyle sigortasız hemde zamsız çalıştırması
kanunen yasak hemde etik değil neden böyle bir şey yapıyor ben anlamdım
ayrıca aslı haklı bence kuzum kariyer.net gibi kolay iş bulabileceğin siteler var
mutalak tanıdıkların vardır sağa solada haber ver iş aradığını patrona duyurmadan
ayrıca bak gazete ilanlarına vs... bakabilirsin bence sen o işten bir an evvel çıkmalısın
çünkü olan sana oluyor senin canın sıkılıyor huzursun oluyorsun.... :olmaz:

herkesın yolu acık olsun tatlısım ewet onumuzdekı asklara yelken acalım :lepi: bızm degerımızı bılmeyenlerı bız hıc tanımayalım :lepi:

hoşgeldin seçilcim, stres yapmıyorum şekerim, annemin temizlik tutkusu yüzünden yoruluyorum.
1 haftadır halı siliyo, tamam temizlik yapılır ama annemde hastalık haline gelmiş bu durum, bide akşam sildiği halılardan birine simsiyah ayakkabı boyası damladı :(( hemen sildim çıktı Allah'tan...
Akşamdan etimek tatlısı yaptım, misafirlerimiz için :))

aynen öyle hayatım valla hiç canımı sıkamam
hiç kendimi üzemem kaba bi tabir olacak belki ama
gelene hay hay gidene bye bye bayanssulusmile

Back
X