Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hayırlara gıtsın ınsallah ılgınc bır ruya nıyet ettıkten sonra bole bı ruya gormek bence bılen bırıne sormak lazım ya...

buarada bu gıdısle evlenemeyecem dıyen benden baska bırılerının de oldugunu gormekk cok cok guzelmıss :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

önümüzdeki yıllarda belkide bu topikleri hatırlayıp güleriz bebişlerimizle beraber... Ne dersin, güzel haya değilmi?

ben biraz daha masa başında kalırsam yıkılıcam masanın üstüne doğru
aşağı kata ineyim ordanda arazi olurum
görüşürüz kızlar

görüşürüz corel

kızlarr bende kaçıyorum bugünüde bitirdik yarın sabah buluşmak üzere esen kalınnkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

bu gıdısle bende evlenemıcem hıc yaa off hayal gıbı gelıyo evlılık bana artık senağlamahayatım boyunca bekar kalacam gıbı gelıyo bana :1no2:

GÜNAYDIIINNN KIZLAARR :dance:

bu gıdısle bende evlenemıcem hıc yaa off hayal gıbı gelıyo evlılık bana artık senağlamahayatım boyunca bekar kalacam gıbı gelıyo bana :1no2:

aynen bana da öyle geliyor. çok umutsuzum malesef. ama kader işleri bunlar. hakkımızda hayırlısı olsun...

günaydın güzeller ...

allahın izni ile kimse kalmıcak evde olumlu düşünelim.olumlu şeyler olsun demii..
ben bugün çok negatifim azcık pozitifliğe ihtiyacım varr kızlar yaa benim sivilcelerimden lekeler kaldıydı onlar için trentin kullanıyorum iyi güzel herşeyde fakat güneşkremi kullanmak gerekiyomuş bende dün aldım sabah süreyim dedim oda ne beyaz koyu kıvamlı yüzüme zor sürüldü bide ben esmer tenliyim o çok beyaz kaldı yüzümde ben onu sürüp dışarı çıkamam ya yazık günah 25 tl çöpe gitti çok üzülüyorum zaten aldığım para şurda 3 kuruş.kafamı duvarlara duvarlara vurucam ya güneş kreminin kıvamı rengi nasıl olur kızlar bilgi verin lütfen

canım ben hiç anlamam bu kremlerden filan kaydirigubbakcemile3

gece yatarken sürsen sorun olurmuki...

melasef bende pek anlamam.. nemlendırıcı krem desen onu bıle pek kullanmadıgım ıcın bılgım yk :çok üzgünüm:

Anemoncum bende 17-19 yaşlarında doktora gidip sivilce için ilaç yazmasını istedim. Oda bir sürü ilaçlar yamıştı, birisi uhu gibiydi yüzümü yakıyordu diğeri ise fondotene benziyordu. ınan yüzüm çok kötü oldu şuan delik delik o kadar pişmanımki doktora gittiğime. Aman sende sakın yanlış bişey yapma...Güvenebileceğin bir doktor tercih et

bu konuda şanslıyım.
eğer sivilce olsaydı yüzümde şu an delik deşik olurdu.
ergenlik sivilcesi nedir bilmedim.

corelcim kaldı yüzüme sürmediğim ama buda işe yaramassa onlarıda sürücemkaydirigubbakcemile3

cimcimecim dr.gittim ben yüzüme bile bakmadı ve test falan yapmadan direk ra.la başlayan etkili bi hap var onu verdi kullanmanamadım çok kötü yaptı bıraktım şuna için tretin çok iyi soyuyor ama ben güneşkremi ile ilgili bilgi edinmek istiyorum ben esmerim krem yüzümde çok beyaz kaldı yazdım bi kaç topiğe bakalım işe yarıcak mı

istanbulda olsan doktor önerirdim
şefimin kızı gitti
delik deşik olan yüzü epey düzeldi.
izmirde bi arkadaşım hep sivilcelidi oda düzeldi.
balıkesirde bilmiyorum ama istersen izmirdekine sorarım

istanbulda olsan doktor önerirdim
şefimin kızı gitti
delik deşik olan yüzü epey düzeldi.
izmirde bi arkadaşım hep sivilcelidi oda düzeldi.
balıkesirde bilmiyorum ama istersen izmirdekine sorarım

yok cnm saol şimdilik bu teretin çok iyi delik yok yüzümde çok azcık varda belli belirsiz ben aynanın dibinden baktığım için öyle geliyo bana ama bu tretin kullanmaya başladığımdan beri yanaklarımın bi bölümünde gözeneklerim büyüktü onlar bile yok oldu resmen soyuluyo şuan..ama buda geçirmesin yazın istanbula tatile gelcem o zaman senden isterim o dr.da görünürüm burdakiler ilgilenmiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…