aklıma gelmişken bir rüya gördüm onu anlatayım. Dün gece yatarken içimden "Allahım bu gece bana nasibim olcak kişiyi göster" dedim...Gördüğüm kişi önceden görüştüğüm ama şuan evli olan biriydi. Fakat sima farklıydı. Bana tabak içinde patates yemeği verdi bende biraz yedim ve başka yere gittim zaten kesik kesik gördüm. Ama net olarak aklımda kalan bu...Acep ne olaki???
hayırlara gıtsın ınsallah ılgınc bır ruya nıyet ettıkten sonra bole bı ruya gormek bence bılen bırıne sormak lazım ya...
buarada bu gıdısle evlenemeyecem dıyen benden baska bırılerının de oldugunu gormekk cok cok guzelmıss :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
oh be 15dk sonra çıkmış olucam Allahım nasıl bir gündü.. Umarım yarın böyle olmaz
bu gıdısle bende evlenemıcem hıc yaa off hayal gıbı gelıyo evlılık bana artık senağlamahayatım boyunca bekar kalacam gıbı gelıyo bana :1no2:
bu gıdısle bende evlenemıcem hıc yaa off hayal gıbı gelıyo evlılık bana artık senağlamahayatım boyunca bekar kalacam gıbı gelıyo bana :1no2:
günaydın güzeller ...
allahın izni ile kimse kalmıcak evde olumlu düşünelim.olumlu şeyler olsun demii..
ben bugün çok negatifim azcık pozitifliğe ihtiyacım varr kızlar yaa benim sivilcelerimden lekeler kaldıydı onlar için trentin kullanıyorum iyi güzel herşeyde fakat güneşkremi kullanmak gerekiyomuş bende dün aldım sabah süreyim dedim oda ne beyaz koyu kıvamlı yüzüme zor sürüldü bide ben esmer tenliyim o çok beyaz kaldı yüzümde ben onu sürüp dışarı çıkamam ya yazık günah 25 tl çöpe gitti çok üzülüyorum zaten aldığım para şurda 3 kuruş.kafamı duvarlara duvarlara vurucam ya güneş kreminin kıvamı rengi nasıl olur kızlar bilgi verin lütfen
günaydın güzeller ...
allahın izni ile kimse kalmıcak evde olumlu düşünelim.olumlu şeyler olsun demii..
ben bugün çok negatifim azcık pozitifliğe ihtiyacım varr kızlar yaa benim sivilcelerimden lekeler kaldıydı onlar için trentin kullanıyorum iyi güzel herşeyde fakat güneşkremi kullanmak gerekiyomuş bende dün aldım sabah süreyim dedim oda ne beyaz koyu kıvamlı yüzüme zor sürüldü bide ben esmer tenliyim o çok beyaz kaldı yüzümde ben onu sürüp dışarı çıkamam ya yazık günah 25 tl çöpe gitti çok üzülüyorum zaten aldığım para şurda 3 kuruş.kafamı duvarlara duvarlara vurucam ya güneş kreminin kıvamı rengi nasıl olur kızlar bilgi verin lütfen
günaydın güzeller ...
istanbulda olsan doktor önerirdim
şefimin kızı gitti
delik deşik olan yüzü epey düzeldi.
izmirde bi arkadaşım hep sivilcelidi oda düzeldi.
balıkesirde bilmiyorum ama istersen izmirdekine sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?