Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah düşürmesin zaten hep sağlıklı sıhhatli olun çok zor allah hastalara acil şifalar ve düzgün doktorlar versin :Saruboceq:
kızlar akşam plajda diye tvde ilk kez sinema film mi vardı türk ..çok komikti ama aynı zamanda çok açık ve basitti..tuba ünsalıda tebrik ettim o kadar bikinili kızların yanında mayo bilem giymedii..
kızlar akşam diş çektirmeye gidicem
korkuyorum
of offffffffffffffffffff
Güzel bir filmdi fakat bence bu tür filmlerin televizyonlara verilmesi yanlış, çünkü küçük çocuklar izliyo...
Bu diş olayında benim kadar çeken kimse yoktur heralde... İnan arka dişlerse hiç korkma ii bir doktorsa eğer çektiğini bile hissetmezsin...Benimde arka dişlerimden biri kırık gidersem eğer ancak damağı yararak alabilirler bende korkudan gidemiyorum... :1no2:
2 ay önce gittiğimde arkada kırık bi dişim vardı.
doktor yemek artıkları kaçmış temizliyem sonra ameliyatla alcaz bunu dedi.
uğraştı dişle .
sonra akşam ağrı kesici al ağrırsa dedi. bi peçeteye sarılmış ilaç verdi aç bakalım yutabilcen mi dedi
bi açtım dişim karşımda
gene öyle olur inşallah![]()
2 ay önce gittiğimde arkada kırık bi dişim vardı.
doktor yemek artıkları kaçmış temizliyem sonra ameliyatla alcaz bunu dedi.
uğraştı dişle .
sonra akşam ağrı kesici al ağrırsa dedi. bi peçeteye sarılmış ilaç verdi aç bakalım yutabilcen mi dedi
bi açtım dişim karşımda
gene öyle olur inşallah![]()
aynı doktora gitmiyorum maalesef.
o doktor almanyada :) tatil için geldiğinde dişlerimi yapacak olan arkadaş rica edince ilgilenmişti.
bu seferkininde eli hafiftir inş.
emg çektirip o acıya dayandığıma göre dişe hayli hayli dayanmam lazım ama ı ıh diş olunca tırsıyorum![]()
GÜNAYDIIINNN KIZLAARR :dance:
aynen bana da öyle geliyor. çok umutsuzum malesef. ama kader işleri bunlar. hakkımızda hayırlısı olsun...
yalnız degılsın canım :1no2:
ayy ağlamak istiyorum. Gözlerim gelinlik resimleri olan foruma takıldı 2 saattir onu inceliyorum ay çok güzeldi yaa...Ağlamak istiyorum yaa çokmu çirkinim acaba senağlama