Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar akşam plajda diye tvde ilk kez sinema film mi vardı türk ..çok komikti ama aynı zamanda çok açık ve basitti..tuba ünsalıda tebrik ettim o kadar bikinili kızların yanında mayo bilem giymedii..

kızlar akşam plajda diye tvde ilk kez sinema film mi vardı türk ..çok komikti ama aynı zamanda çok açık ve basitti..tuba ünsalıda tebrik ettim o kadar bikinili kızların yanında mayo bilem giymedii..

Güzel bir filmdi fakat bence bu tür filmlerin televizyonlara verilmesi yanlış, çünkü küçük çocuklar izliyo...

kızlar akşam diş çektirmeye gidicem:(
korkuyorum
of offffffffffffffffffff

Bu diş olayında benim kadar çeken kimse yoktur heralde... İnan arka dişlerse hiç korkma ii bir doktorsa eğer çektiğini bile hissetmezsin...Benimde arka dişlerimden biri kırık gidersem eğer ancak damağı yararak alabilirler bende korkudan gidemiyorum... :1no2:

Güzel bir filmdi fakat bence bu tür filmlerin televizyonlara verilmesi yanlış, çünkü küçük çocuklar izliyo...

evet biz kardeşimle izledik popo sahnelerinde ve ağda sahnelerinde utandım sahsen ki kardeşimde 16 yaşında daha küçük çoçuklarıda korumak aileye kalmış aile alması lazım önlemini vee bizim türk kanalları o kadar saçma programlar yapıyo ki hepsi zaralı:jeyyar:

Bu diş olayında benim kadar çeken kimse yoktur heralde... İnan arka dişlerse hiç korkma ii bir doktorsa eğer çektiğini bile hissetmezsin...Benimde arka dişlerimden biri kırık gidersem eğer ancak damağı yararak alabilirler bende korkudan gidemiyorum... :1no2:

2 ay önce gittiğimde arkada kırık bi dişim vardı.
doktor yemek artıkları kaçmış temizliyem sonra ameliyatla alcaz bunu dedi.
uğraştı dişle .
sonra akşam ağrı kesici al ağrırsa dedi. bi peçeteye sarılmış ilaç verdi aç bakalım yutabilcen mi dedi
bi açtım dişim karşımda
gene öyle olur inşallah :(

uğraştı dişle .
sonra akşam ağrı kesici al ağrırsa dedi. bi peçeteye sarılmış ilaç verdi aç bakalım yutabilcen mi dedi
bi açtım dişim karşımda

ooo doktorun eli baya hafifmiş. korkacak hiç bişe yok o zaman kaydirigubbakcemile5

uğraştı dişle .
bi açtım dişim karşımda

annaa dr.bak tebrik ettim hakkatten ne güzel yaa yine o dişçiye gidiyosun dimi corel bırakma o dişçiyi sen

aynı doktora gitmiyorum maalesef.
o doktor almanyada :) tatil için geldiğinde dişlerimi yapacak olan arkadaş rica edince ilgilenmişti.
bu seferkininde eli hafiftir inş.

emg çektirip o acıya dayandığıma göre dişe hayli hayli dayanmam lazım ama ı ıh diş olunca tırsıyorum :P

kesınlıkle eger ona dayandıysan bunu hıc dusunme bıle...
benım üst ön ıkı dısım oyun oynarken ılkokulda kırılmıstı lazerle yarısına ek yapıldı ama doktor 18 den sonra porselen yapılmalı dedı.. yasım oldu 20 hala bu dıslerle ıdare edıorum napım lazer mudahalesınde canım cok yanmıstı sınırler alınırken fln senağlama

ama dedıgım gıbı ıste dusunmemek gerekıo dusundukce ınsanın gozunde buyuyo sonra kalıoo bole:1no2:

kızlar hanisiniz nerelerdesiniz saat daha 16.29 geçmez bugün bide arkadaşımla iş çıkısı maşa almaya gidicem hem maşa hem düz yapan bir alet istiyorum arzumun varmış bitane araştırmaya gidicem varmı önericeniz bir alet

ayy ağlamak istiyorum. Gözlerim gelinlik resimleri olan foruma takıldı 2 saattir onu inceliyorum ay çok güzeldi yaa...Ağlamak istiyorum yaa çokmu çirkinim acaba senağlama

GÜNAYDIIINNN KIZLAARR :dance:

aynen bana da öyle geliyor. çok umutsuzum malesef. ama kader işleri bunlar. hakkımızda hayırlısı olsun...

benım sevgılım de var ama umutsuz vakayım sımdılık yaa offf 6sene gectı ama daha evlılıkle ılgılı kesın bı sene bıle yok malasef neyse herseyın hayırlısıkaydirigubbakcemile5

ayy ağlamak istiyorum. Gözlerim gelinlik resimleri olan foruma takıldı 2 saattir onu inceliyorum ay çok güzeldi yaa...Ağlamak istiyorum yaa çokmu çirkinim acaba senağlama

cnm harab etme kendini hayırlısıyla sende giyersin bizde giyeriz vakti gelmemiş demekki annemler yabancı insanların yanında hadi koca git dediği zaman sanki beni anlıyorlar gibi insanın kısmeti zamanı geldiği zaman isterse yemende olsun gelir bulur demişti ..bende bu sözü düşünürek motive oluyorum sende dene

Back