Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
Amiiiinnnnn canımyerimseniben

GÜNAYDINN CANIM

cimcime eses güzel bir hafta diyorum ama sıkıcı bir gün. Hava bozuk canım çalışmak istemiyor. Bu gün nasıl geçer bilmiyorum

EVET YAĞMUR YAĞIYOR AMA OLSUN İLERLEYEN GÜNLERDE SICAKLIK ARTICAK BU HAFTA BAKTIMDA 1 2 HAFTA DAHA SABREDİCEZ SNR HERYER GÜNLÜK GÜNEŞLİKalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance:

Canım Malatya da hava güneşli işe gelmek yerine gezsem ne güzel olurdu-tatlicadiarzu-
Hava sıcakta bizim işyeri soğuk ben çok üşüyorum:çok üzgünüm:

Kızlar Bostancıda terörist ve polisler arasında çatışma çıkmış 8 polisimiz yaralıymış. Hep beraber onlara dua edelim olurmu. Gerçketen canım çok sıkıldı...

GÜNAYDIN ÖZLEM06

ayy ya allah kahretsin şu teröristleri bizim ülkemizden ne isterler bizim polisimizden canımızdan ne isterlerr allah köklerini kurutsun inş..

merhaba kızlaarr :sm_cool:
yaa güne güzel başlayayım dedim haberler moralimi alt üst ettiii :çok üzgünüm:

merhaba kızlaarr :sm_cool:
yaa güne güzel başlayayım dedim haberler moralimi alt üst ettiii :çok üzgünüm:
evet ya...zaten havada kapalı iyice içim daraldı...son durum nedir bakmadım...Allah yakınlarına sabır versin:(

bendenizcim son dk haberlerinden bilgin varmı. Bostancıda sonuç ne olmuş bakıp beilgi verebilirmisin. Tel. olmayınca son bilgiler geç ulaşıyor

bendenizcim son dk haberlerinden bilgin varmı. Bostancıda sonuç ne olmuş bakıp beilgi verebilirmisin. Tel. olmayınca son bilgiler geç ulaşıyor

canım malesef bir başkomser şehit olmuş bir vatandaş ta ölmüş :çok üzgünüm:
6 sı polis 7 kişi yaralanmış :çok üzgünüm:
1 tane terorist de öldürülmüş
operasyon bitmiş
son bilgiler bunlar galiba

Back