Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarrr ben geldim cenazemiz vardı merak edenler için ondan giremedim nasılsınız fıstıklar özledim sizleri a.s.
slm kızlarrr ben geldim cenazemiz vardı merak edenler için ondan giremedim nasılsınız fıstıklar özledim sizleri a.s.
yıllık verginin son günü.
farkettiyseniz kaç gündür yoktum doğru dürüst.
az önce bitti üstümden yük kalktı
hoşgeldin melike başınız saolsun cnm.allah sabır varsın
Başınız sağolsun canım Allah sabır versin size :1hug:
Başınız saolsun canım. Bugün zaten hiç iç açıcı bir gün değil bide bu ölüm haberleri çok daha kötü yaptı beni...Biran önce akşma olsunda evime gideyim yaa
evet fark ettim ben de antalyaya gittin sandım
hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı a.s.
başınız sağolsun benneyaptımki
başın sağolsun tatlım
antalya sanırım 25 mayısta canım
aklıma gelmişken bir rüya gördüm onu anlatayım. Dün gece yatarken içimden "Allahım bu gece bana nasibim olcak kişiyi göster" dedim...Gördüğüm kişi önceden görüştüğüm ama şuan evli olan biriydi. Fakat sima farklıydı. Bana tabak içinde patates yemeği verdi bende biraz yedim ve başka yere gittim zaten kesik kesik gördüm. Ama net olarak aklımda kalan bu...Acep ne olaki???
uyudum uyucam
akşam olsun paydos edelim
neşenin kepek sorunu gibi bende de uyku sorunu var:)
aaa hayır olsun arkadaşım enterasan ya acaba neye delalet rüya yorumları topiğine yaz ortadaki arkadaş yorumluyo saolsun..bende rüya görmüştüm ona yazdım saolsun cvpladı..bende rüyamda kuzenim var evli o bana diyoki fal baktırdım merve ben 6 mayıs sen 26 ağustosta evlenicez diyo sabırsızlıkla bekliyorum o tarihleri:sm_cool: