Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

of of
bizi dondursalar
yaş geçmese bari
nasip çıktığında çözlürü kendimize geliriz.
:)

tek tek uçup gitsek şu topikten aaaahhh ah keşke...:sm_cool::sm_cool:günaydın canlarıma.s.

CıMCıME kız benden al mutlu haberi bi çocuk var bankacı işe giderken karşılasıyoduk hep bakıyodu bana farkediyodum yanii işte bu sabah bankanın önünde güvenlik görevlisi ile duruyorlardı ben geçerken dedik güvenlikçi arkadaşına şu kız çok güzel yakında teklif eder biliyorum ama kısaa yaaww şans olsaa zatii bak işi iyi kendisi de iyi hoş ama kısa diyee buda olmucak

ay bak çok sevindim. Olsun kız kısa olması önemli değil insan olsun

merrhaba kıslar ,ben daha ahh ahh daha var topiğindenım bugn ılk kes burayı okudum,,çok sekersınız..size de sormak ıstıyorum istihareye yatan oldu mu hıc ıstıhareye itimat edilmelimi ve ıstıharesını yaşayan oldu mu?

slm şekerim ben yattım, ama bişey göremedim. Sana sadece şunu söyliyim eğer çok sevdiğin ve evlenmeyi düşündüğün biri var ve ondan vazgeçemiceksen sakın yatma. Çünkü istihareye yatıp kötü gördüğün zaman vazgeçmelisin aksi olursa yatmanın
bi anlamı kalmaz zaten. Bana kuzenim yatmıştı hayırsız olduğunu açık açık duymuş vazgeçmiştim bende

bende yattım ıstıhareye ama bişey göremedim ki sevgilimde yoktu merak edip yatmıstım görmedim bişey ama bir iş için hayı mı şermi diye yatılması gerekiyomuş öyle duydum

canım bizim ailede istiareye yatılmadan kız verilmez. kız alırkende aynı şekilde...şart değil fakat cimcimenin dediği gibi yattıysan çıkan sonuca göre amel etmen lazım...birde kimin yattığı çok önemli...bende evlilik mevzuunda değilde başka bir konuda kararsız kalıp yatmıştım. karar kılmamda yardımcı oldu. iyi oldu.

aaa nerde bu kızlar corel yok bendeniz yok blackguuen yok sinem yok yok ta yok cimcime gitti

kızlar ya ben kim var kim yok göremiyorum hiç f5 yapıyorum geride çıkıyorum çıkıp çıkıp girmeden ne yazlanları okuyabiliyorum nede kimler var kimler yok onları görebiliyorum..ben buralardayım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…