Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cimcime eses ben çok hayal kuran birisiyim balık burcuyum ama hayal kurucam birisi olmayınca o hayal pek bişey anlam ifade etmiyorr
yaa bide varya badana yapıyoruz ya malum çeyizliklerde çıktı meydana doğumgünümde hediye gelenlerin bi kısmını kullanmadık sakladım çeyizime onlara baktım allahım sen kullanmayı nasip et dedim dedim durdum çok güzellerdi çünkü inş.. allah herkesin gönlüne göre verir
bendede yok
bir çöp bile hemde
günaydın kızlaaaar
bende geçen sene ablamı evlendirdim bu sene kendime almaya başladım ama çok borcum var. İnş. sorunsuz atlatırım. Bu güne kadar hep annem ve ablam için çalıştım artık kendim için.
ben çeyiz yapmak yerine para biriktirmek taraftarıyım.
herşeyin modeli hızla değişiyor.
ama para biriktirme çabam yok çünküüüüüüüüüü
ufukta bırakın evliliği sevgili adayı bile yok :)
günaydın mııı sen yeni mi uyandın bakimm kaydirigubbakcemile3
merhaba canım...
modeller çabuk değiştiği için en mantıklısı evlilik zamanı bişeyler almak gibi duruyor
ama evli olan tecrübeli kişiler herşeyi o zaman bırakmayın o telaştan neyi alacağınızı şaşırıyorsunuz diyorlar
:uhm:
12de kalktım
sevgili yok
koca yok
iş yok güç yok
kriz beni teğet geçti
bak kafamı kızdıramyın
dahada gelmem he!:roflol::roflol::roflol:
ben şaşırmam acaip sakinimdir lülülülülülü
nişandan sonra yavaş yavaş almaya başlarım
tanıdıklarım hep öle yaptı.
tabe nişanlanmak hayal benim içinde :çok üzgünüm:
canım para biriktirme konusunuda denedim. Ama olmuyor muhakkak harcanıyor. Bi kaç kez biriktirdim ama hep eve harcamak zorunda kaldım.O nedenle taksite bağladım her gün yeni yeni şeyler çıkıyor fakat bunları almak için ileride param olmayabilir o nedenle hiç yoktan iidri diyip en ii modelleri almaya çalışıyorum
tabi ki tatlım
herkes kendi hayat tarzına uyanı uygular
benim evlilik ümidimde yok bide o var kötükedihüso
inan ümidi olmayanlar çok daha çabuk evleniyor.
Ben ümidimi hiç kaybetmem ama sonuç ortada hala bekarım :)
aaa
herkesin kalkış motoru farklı çalışıyorsa ben ne edeyim aman yaaa
:)
valla yaş 29 besbekarım senağlama
ümidimse yerle bir oldu.
olmi işte olmiiiiiiiiiiiiiiiiiii :çok üzgünüm: