• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

yaa bide varya badana yapıyoruz ya malum çeyizliklerde çıktı meydana doğumgünümde hediye gelenlerin bi kısmını kullanmadık sakladım çeyizime onlara baktım allahım sen kullanmayı nasip et dedim dedim durdum çok güzellerdi çünkü inş.. allah herkesin gönlüne göre verir

cimcime eses ben çok hayal kuran birisiyim balık burcuyum ama hayal kurucam birisi olmayınca o hayal pek bişey anlam ifade etmiyorr

canım bende balık burcuyum. İnanırmısın bir ara hayal kurmayı unutmuştum. Şuan benimde hayatımda birisi yok fakat belki sana saçma gelecek ama geceleri yatınca hep gelecek güzel günleri hayal ediyorum. Gerçekçi davransam eminim bu kadar güzel hayaller kuramam. Hayatta biraz polyannacılık oynamak gerektiğine inananlardanım

yaa bide varya badana yapıyoruz ya malum çeyizliklerde çıktı meydana doğumgünümde hediye gelenlerin bi kısmını kullanmadık sakladım çeyizime onlara baktım allahım sen kullanmayı nasip et dedim dedim durdum çok güzellerdi çünkü inş.. allah herkesin gönlüne göre verir

amin canım :Saruboceq:
biliyor msun ben de daha çeyizin ç si bile yok. evlilik uzak görününce öyle bi hevesimde yok

bende geçen sene ablamı evlendirdim bu sene kendime almaya başladım ama çok borcum var. ınş. sorunsuz atlatırım. Bu güne kadar hep annem ve ablam için çalıştım artık kendim için.

ben çeyiz yapmak yerine para biriktirmek taraftarıyım.
herşeyin modeli hızla değişiyor.
ama para biriktirme çabam yok çünküüüüüüüüüü
ufukta bırakın evliliği sevgili adayı bile yok :)

bende geçen sene ablamı evlendirdim bu sene kendime almaya başladım ama çok borcum var. İnş. sorunsuz atlatırım. Bu güne kadar hep annem ve ablam için çalıştım artık kendim için.

ne güzel aile için bişeyler yapabilmek çok güzel a.s
ben de çok isterdim aile bütçemize katkım olabilsin benneyaptımki
inşallah borçlarınıda en kısa zamanda ödersin canım :Saruboceq:
sıranında kendine gelmesi süper ayrıcaa :lepi:

ben çeyiz yapmak yerine para biriktirmek taraftarıyım.
herşeyin modeli hızla değişiyor.
ama para biriktirme çabam yok çünküüüüüüüüüü
ufukta bırakın evliliği sevgili adayı bile yok :)

modeller çabuk değiştiği için en mantıklısı evlilik zamanı bişeyler almak gibi duruyor
ama evli olan tecrübeli kişiler herşeyi o zaman bırakmayın o telaştan neyi alacağınızı şaşırıyorsunuz diyorlar
:uhm:

modeller çabuk değiştiği için en mantıklısı evlilik zamanı bişeyler almak gibi duruyor
ama evli olan tecrübeli kişiler herşeyi o zaman bırakmayın o telaştan neyi alacağınızı şaşırıyorsunuz diyorlar
:uhm:

ben şaşırmam acaip sakinimdir lülülülülülü
nişandan sonra yavaş yavaş almaya başlarım
tanıdıklarım hep öle yaptı.
tabe nişanlanmak hayal benim içinde :çok üzgünüm:

12de kalktım
sevgili yok
koca yok
iş yok güç yok
kriz beni teğet geçti
bak kafamı kızdıramyın
dahada gelmem he!:roflol::roflol::roflol:

şekerim bizde de o dediklerinden yok ama 9 da kalkıyoruzz :))))
ben şaşırmam acaip sakinimdir lülülülülülü
nişandan sonra yavaş yavaş almaya başlarım
tanıdıklarım hep öle yaptı.
tabe nişanlanmak hayal benim içinde :çok üzgünüm:

o hiç belli olmaz bi bakmışsın ki hiiç ummadığın bi anda beyaz atlı prens kapında seni almaya gelmişş yerimseniben

canım para biriktirme konusunuda denedim. Ama olmuyor muhakkak harcanıyor. Bi kaç kez biriktirdim ama hep eve harcamak zorunda kaldım.O nedenle taksite bağladım her gün yeni yeni şeyler çıkıyor fakat bunları almak için ileride param olmayabilir o nedenle hiç yoktan iidri diyip en ii modelleri almaya çalışıyorum

canım para biriktirme konusunuda denedim. Ama olmuyor muhakkak harcanıyor. Bi kaç kez biriktirdim ama hep eve harcamak zorunda kaldım.O nedenle taksite bağladım her gün yeni yeni şeyler çıkıyor fakat bunları almak için ileride param olmayabilir o nedenle hiç yoktan iidri diyip en ii modelleri almaya çalışıyorum

tabi ki tatlım
herkes kendi hayat tarzına uyanı uygular
benim evlilik ümidimde yok bide o var kötükedihüso

aaa
herkesin kalkış motoru farklı çalışıyorsa ben ne edeyim aman yaaa
:)

Back