hihoytttttttttttttt kimsecik yok.
ben kaldım evde böhüüüüüüü
yaş kemale erdi
kimsecik almaz beni![]()
ah canım üzülme yanlız degılsin bende warım :roflol:yaş kaç senin?:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihoytttttttttttttt kimsecik yok.
ben kaldım evde böhüüüüüüü
yaş kemale erdi
kimsecik almaz beni![]()
ah canım üzülme yanlız degılsin bende warım :roflol:yaş kaç senin?:uhm:
CİMCİME kız benden al mutlu haberi bi çocuk var bankacı işe giderken karşılasıyoduk hep bakıyodu bana farkediyodum yanii işte bu sabah bankanın önünde güvenlik görevlisi ile duruyorlardı ben geçerken dedik güvenlikçi arkadaşına şu kız çok güzel yakında teklif eder biliyorum ama kısaa yaaww şans olsaa zatii bak işi iyi kendisi de iyi hoş ama kısa diyee buda olmucak
merrhaba kıslar ,ben daha ahh ahh daha var topiğindenım bugn ılk kes burayı okudum,,çok sekersınız..size de sormak ıstıyorum istihareye yatan oldu mu hıc ıstıhareye itimat edilmelimi ve ıstıharesını yaşayan oldu mu?
canım bizim ailede istiareye yatılmadan kız verilmez. kız alırkende aynı şekilde...şart değil fakat cimcimenin dediği gibi yattıysan çıkan sonuca göre amel etmen lazım...birde kimin yattığı çok önemli...bende evlilik mevzuunda değilde başka bir konuda kararsız kalıp yatmıştım. karar kılmamda yardımcı oldu. iyi oldu.merrhaba kıslar ,ben daha ahh ahh daha var topiğindenım bugn ılk kes burayı okudum,,çok sekersınız..size de sormak ıstıyorum istihareye yatan oldu mu hıc ıstıhareye itimat edilmelimi ve ıstıharesını yaşayan oldu mu?
çok sıkılıyoruuummmmmm:tomato: [/QUOTE
aynen cnm bende çok sıkılıyorummm pek uğrayanda yok ki konuşakım muhabbet ederken zaman geçer