• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

canım bende balık burcuyum. İnanırmısın bir ara hayal kurmayı unutmuştum. Şuan benimde hayatımda birisi yok fakat belki sana saçma gelecek ama geceleri yatınca hep gelecek güzel günleri hayal ediyorum. Gerçekçi davransam eminim bu kadar güzel hayaller kuramam. Hayatta biraz polyannacılık oynamak gerektiğine inananlardanım

evet bazen polyannacılık işe yarıyor çok çabuk duygu geçişlerim oluyo benimde haberleri izlediğim zaman çok karamsarlaşıyorum onun için haber pek izlemem üzüntülü diziler izlerdim uzun süredir izlememe kararı aldım arada izliyorum sadece ben hayatımda birisi olmadığı için sadece evimi nasıl kurarım nasıl yaparım gibi düşüncelere kapılıyorum ama gönül isterki sevdiğim insanında hayalin içinde olmasını orası sadece bir boşluk hayallerimdesenağlamainş.o boşluk dolucak allahın izniyle

Slm kızlarr ben geldim hihoyyyt

günaydın canlarım nasılsınız...corel ve bendeniz hanfendi ya bende sizi görmek istiyordum niçin beni beklemediniz küstüm amasenağlamabendenizcim çok çok geçmiş olsun grip çok fena çabuk atlatırsın inş.bizde dün badanaya kalkıştık ve ben çok yorgunumm ellerim deterjandan maf oldu yawwff.şimdi ben işyerinin camlarını sileyim gelicem öğlende biter inş..

bende göremedim tühh yaaa :((((

gözlerim çok fenaydı sabahtan :(
bulanık görüyodu sonra ağrıdı şimdi iyi
güzelde değil gözlerim ama :(

geçmiş olsun güzelim

evet bazen polyannacılık işe yarıyor çok çabuk duygu geçişlerim oluyo benimde haberleri izlediğim zaman çok karamsarlaşıyorum onun için haber pek izlemem üzüntülü diziler izlerdim uzun süredir izlememe kararı aldım arada izliyorum sadece ben hayatımda birisi olmadığı için sadece evimi nasıl kurarım nasıl yaparım gibi düşüncelere kapılıyorum ama gönül isterki sevdiğim insanında hayalin içinde olmasını orası sadece bir boşluk hayallerimdesenağlamainş.o boşluk dolucak allahın izniyle

ya olumlu olup herkese olumlu konuşayım diyorum ama yarama parmak bastın be canım. İnsan belirli bir yaştan sonra hayatında birisi olsun istiyo doğru bende bu konuda seninle aynı fikirdeyim. Ama yinede hep hayırlısını istiyorum, hayırsız olup beni üzecekse olmaması daha iidir sanırım

hoşgeldin tatlım blackqueen ..kızlar size bir fıkra anlatayım mı..?

güzeller güzeli bir kız hep beyaz atlı prensini beklemiş durmuş gelen kısmetleri geri çevirmiş beyaz atlı prensine kavuşma hayaliyle...günlerden birgün beyaz atlı prens gelmiş güzel kız heyecanla el sallamış prens durmuş ve ne oldu nine demiş...sanırım benim sonumda böyle olucak

güzeller güzeli bir kız hep beyaz atlı prensini beklemiş durmuş gelen kısmetleri geri çevirmiş beyaz atlı prensine kavuşma hayaliyle...günlerden birgün beyaz atlı prens gelmiş güzel kız heyecanla el sallamış prens durmuş ve ne oldu nine demiş...sanırım benim sonumda böyle olucak

kızz fıkra dediğin komik olur bunun sonu acıklı bitmişş benneyaptımki
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin blackqueen a.s.
bugün geç geldinn kaydirigubbakcemile
hşb. cnm Şeniz ancak uyandım cnm kaydirigubbakcemile3

hşb. cnm Şeniz kız bende komik bekliyordum :)) aaaa karamsarlığı at üzerinden mervecim

ya olumlu olup herkese olumlu konuşayım diyorum ama yarama parmak bastın be canım. İnsan belirli bir yaştan sonra hayatında birisi olsun istiyo doğru bende bu konuda seninle aynı fikirdeyim. Ama yinede hep hayırlısını istiyorum, hayırsız olup beni üzecekse olmaması daha iidir sanırım

seni üzmek için demedim tatlım kusura bakma sana hak veriyorum tamamen inş.çıkar karşına hayırlısı ile yakın zmandaa.s.

hşb. cnm Şeniz kız bende komik bekliyordum :)) aaaa karamsarlığı at üzerinden mervecim[/QUOTE]

yok cnm ya o kadarda umudum var daha yaşım küçük çıkar karşıma ama ya çıkmassalarlayım ben onun için bide derdim var bölümünü takip ediyorum okuyunca evlenmemk daha iyi diyorum ama malesf gönül yanlızlığı hiçbir şeye benzemiyo allahım herkesin karşısına çıkartsın inş..

bendenizcim evet fıkra komik olur buda komikti ama ben biraz kendime yonttum bunu ondan tadı kaçtı....

hşb. cnm Şeniz kız bende komik bekliyordum :)) aaaa karamsarlığı at üzerinden mervecim

yok cnm ya o kadarda umudum var daha yaşım küçük çıkar karşıma ama ya çıkmassalarlayım ben onun için bide derdim var bölümünü takip ediyorum okuyunca evlenmemk daha iyi diyorum ama malesf gönül yanlızlığı hiçbir şeye benzemiyo allahım herkesin karşısına çıkartsın inş..[/QUOTE]

valla al bende de o kadar cnm orayı okudukça bende o buhrana kapılıyorum ya evlenince bende onların yaşadıklarını yaşarsam die :((

allah korusun tatlımm onun için evlilikte şans çok önemli ve herzaman hayırlısını dilemek kimisi sakıncalı film izler kimsi ilgisiz olur kimisi sorumsuz kimisi hırpalayan cinsinden allahım sen bizim bahtımızı açık et yarabbim (AMıN)BıZE HAYILISI EŞLER ÇOÇUKLAR NASıP ET

allah korusun tatlımm onun için evlilikte şans çok önemli ve herzaman hayırlısını dilemek kimisi sakıncalı film izler kimsi ilgisiz olur kimisi sorumsuz kimisi hırpalayan cinsinden allahım sen bizim bahtımızı açık et yarabbim (amin)bize hayılısı eşler çoçuklar nasip et

amiiiiiiinnnnnnnnnn

Back