• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

konyaaltın dan bakıyoruz. villaya gücümüz yetmez. ayrıca satın almayı düşünüyoruz

tatlım villaları 300-500 tl ye kiraya veriyorlar
benim oturcağım bölgede başkada seçenek yok zaten.

güzel bölgeden bakıyorsunuz.
antalyaya gittiğimde bende sorup soruşturayım istersen ?şakkıdı

tatlım villaları 300-500 tl ye kiraya veriyorlar
benim oturcağım bölgede başkada seçenek yok zaten.

güzel bölgeden bakıyorsunuz.
antalyaya gittiğimde bende sorup soruşturayım istersen ?şakkıdı

babam emlekçılardan ve netten araştırıyor genelde. senin de gözüne çarpan bi yer olursa burdan haber verirsin canım

babam emlekçılardan ve netten araştırıyor genelde. senin de gözüne çarpan bi yer olursa burdan haber verirsin canım

tamam canım haber veririm.
ama emlakçı seçeneği kötü komisyondu ıvırdı zıvırdı pahalıya patlar.
otelde oranın yerlileri var, mühendisler var.
onlara bi soram.
belki uygun fiyata düşer :sm_cool:
daha önceleri bizde inşaat yapıyorduk oralardaÇok üzgünüm çoook

Slmm kızlarrr hihoyyyt

hoşgeldinn

günaydın canım. çok şükür iyiyim ama birazcık hasta gibiyim üşütmüşüm galiba. kayseri bugünlerde çok soğuk
sen nasılsın?

geçmiş olsun cnm bahardandır bitkisel çaylar için bahardandır

kızlar bu akşam bi müşterimiz düğünü var dolaplarını ben çizdim allah mutlu etsin inş.da acaba bende kendi dolaplarımı çizip yaptırabilcekmiyim ya çok kıskandımm bende aşık olayım artık tabi bendeniz corel mavibahar sevgili olmayan herkes ismini saymadıklarım kusura bakmasın kimin sevgili var yok bilmiyorum onun için

darısı sana olsun cnm benide unutma yazdır ayakkabının altına cicim

25 mayısta gidiyorum tatlım mirmirmirmir yalnız yaşamaya alışabilcem mi bilmiyorum , tek korkum o kaydirigubbakcemile4

anemoncum yanılmıyorum çok pis yürüdüm bu sefer hele hele dün canım çıktı kaydirigubbakcemile2
birde kıyafetler hafiften bollaşmaya başladı.
bi tane dar kotum var 28 ona girdim mi tamamdır bu iş kaydirigubbakcemile

ohhh ne güzelll kaydirigubbakcemile2

corel tamam canım. sana iyi yolculuklar. antalya nın tadını çıkar Şeniz :a015:

Son düzenleme:
25 mayısta gidiyorum tatlım mirmirmirmir yalnız yaşamaya alışabilcem mi bilmiyorum , tek korkum o kaydirigubbakcemile4

anemoncum yanılmıyorum çok pis yürüdüm bu sefer hele hele dün canım çıktı kaydirigubbakcemile2
birde kıyafetler hafiften bollaşmaya başladı.
bi tane dar kotum var 28 ona girdim mi tamamdır bu iş kaydirigubbakcemile

ohh ne güzel ya azcık o azminden bana da versen az yiyip çikolataları şu sivilceler çıkmasa çok yok ama çıkınca leke bırakıyo 2 gündür elime yüzüme sürmedim krem falanda sürmedim iyi gibi bakalım ne kadar dayancam inş.sende o kotuna girersin ayrıca benim üzerimdeki kot 31 benden bol azcık 3 giyiyorum normalde ama sen kilo vermeye çalışıyosun benim kilom gayet normla 30 giydigim halde acaba kalıpları mı dar ki?CADIARZU

melikecim olur tatlım o günleri bi görelim şöyle hayırlısı ile kesin karalarını versinler başa beni altıma da senin ismini bendeniz seni yazcam kız hatta corel li de yazcam ama akrabalarına yer kalmıcak neyse onlarda diğer tekine yazssınlarkaydirigubbakcemile3

melikecim olur tatlım o günleri bi görelim şöyle hayırlısı ile kesin karalarını versinler başa beni altıma da senin ismini bendeniz seni yazcam kız hatta corel li de yazcam ama akrabalarına yer kalmıcak neyse onlarda diğer tekine yazssınlarkaydirigubbakcemile3

inş. cnm :roflol::roflol:

siz küçüksünüz daha başa beni yazda çabuk silinsin adım :roflol:

siz küçüksünüz daha başa beni yazda çabuk silinsin adım :roflol:

:roflol: benden senden önce gidersem eğer 3 kere yazarım cnm hatta bazılarını gıcık ediyorum sivri burun giyersem gelinliğin altığna sizi eb uca yazıcam diye :roflol:

iyiyim canım saol. hapşurup duruyorum ben de kafamçokkarıştı

bende öle boş boş durmak sıkıyor insanı inanki :1rolleyes:

Back