Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konyaaltın dan bakıyoruz. villaya gücümüz yetmez. ayrıca satın almayı düşünüyoruz
tatlım villaları 300-500 tl ye kiraya veriyorlar
benim oturcağım bölgede başkada seçenek yok zaten.
güzel bölgeden bakıyorsunuz.
antalyaya gittiğimde bende sorup soruşturayım istersen ?şakkıdı
babam emlekçılardan ve netten araştırıyor genelde. senin de gözüne çarpan bi yer olursa burdan haber verirsin canım
hoşgeldinn
günaydın canım. çok şükür iyiyim ama birazcık hasta gibiyim üşütmüşüm galiba. kayseri bugünlerde çok soğuk
sen nasılsın?
kızlar bu akşam bi müşterimiz düğünü var dolaplarını ben çizdim allah mutlu etsin inş.da acaba bende kendi dolaplarımı çizip yaptırabilcekmiyim ya çok kıskandımm bende aşık olayım artık tabi bendeniz corel mavibahar sevgili olmayan herkes ismini saymadıklarım kusura bakmasın kimin sevgili var yok bilmiyorum onun için
25 mayısta gidiyorum tatlım mirmirmirmir yalnız yaşamaya alışabilcem mi bilmiyorum , tek korkum o
anemoncum yanılmıyorum çok pis yürüdüm bu sefer hele hele dün canım çıktı kaydirigubbakcemile2
birde kıyafetler hafiften bollaşmaya başladı.
bi tane dar kotum var 28 ona girdim mi tamamdır bu iş kaydirigubbakcemile
25 mayısta gidiyorum tatlım mirmirmirmir yalnız yaşamaya alışabilcem mi bilmiyorum , tek korkum o
anemoncum yanılmıyorum çok pis yürüdüm bu sefer hele hele dün canım çıktı kaydirigubbakcemile2
birde kıyafetler hafiften bollaşmaya başladı.
bi tane dar kotum var 28 ona girdim mi tamamdır bu iş kaydirigubbakcemile
eeeeeeeeeeevde kaldım
allahım
bbbbbbbböö
blackqueen slm canım nasılsın?
melikecim olur tatlım o günleri bi görelim şöyle hayırlısı ile kesin karalarını versinler başa beni altıma da senin ismini bendeniz seni yazcam kız hatta corel li de yazcam ama akrabalarına yer kalmıcak neyse onlarda diğer tekine yazssınlarkaydirigubbakcemile3
melikecim olur tatlım o günleri bi görelim şöyle hayırlısı ile kesin karalarını versinler başa beni altıma da senin ismini bendeniz seni yazcam kız hatta corel li de yazcam ama akrabalarına yer kalmıcak neyse onlarda diğer tekine yazssınlarkaydirigubbakcemile3
tskler cnm sen nsılsın
siz küçüksünüz daha başa beni yazda çabuk silinsin adım :roflol:
iyiyim canım saol. hapşurup duruyorum ben de kafamçokkarıştı
KALDİM BİLE
:
aaaaaaaaaahhhh!