• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sabırsızlıkla bekliyoruz cnm corel bugün kimse yok galiba sitede pek gelmemiş yine arada girip bakıyorum kimse yok işinizi bitirip gelinde konulaşım accık

ben bu topiği daha önce neden görmedim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok şey kaçırmış olmalıyım.a.sbundan sonra sık sık ziyaret edeceğimsırnaşık şey

ben bu topiği daha önce neden görmedim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok şey kaçırmış olmalıyım.a.sbundan sonra sık sık ziyaret edeceğimsırnaşık şey

biz de daha başındayız cnm senide bekleriz herzaman a.s.

hoşgeldinn

günaydınnn canlarımm nasılsınız bakalım..

günaydın canım. çok şükür iyiyim ama birazcık hasta gibiyim üşütmüşüm galiba. kayseri bugünlerde çok soğuk
sen nasılsın?

Son düzenleme:
günaydın canım. çok şükür iyiyim ama birazcık hasta gibiyim üşütmüşüm galiba. kayseri bugünlerde çok soğuk [/QUOTE]

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini al:teselli:

günaydın canım. çok şükür iyiyim ama birazcık hasta gibiyim üşütmüşüm galiba. kayseri bugünlerde çok soğuk

sağol canım. zencefil pekmez limon suyu ve sıcak su karışımını içecem. ilaç niyetine a.s
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini al:teselli:[/QUOTE]

aha da benim topiğim :roflol:

hoşgeldinn

sen nasılsın?
[/QUOTE]

iyiyim bende cnm dikkat et kendine kalın giyin

melapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende ewlenmcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

merhaba cnm hoşgeldin sende..allahtan ümit kesilmez ama gidişata bakılırsa bende senin gibi düşünüyorum inş.yanılırz kalbimize göre buluruz:Saruboceq:

iyiyim hayatım balıkesirde de hava günlük güneşlik biliyomusun benim çok sevdiğim eski erkek arkadaşımda malatyalıydı malatya diyince anılarım canlandısenağlama

Canım ya kıyamam:teselli: üzüldüm şimdi sana eski erkek ardaşnı hatırlattığım için lütfen ağlama bırak o ağlasan sen kaybettiği için:1hug:

melapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende ewlenmcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

hoşgeldin sen de

sen nasılsın?

iyiyim bende cnm dikkat et kendine kalın giyin[/QUOTE]

bu aralar salgın birazda o yüzden şifayı kaptım sanırsam

kızlar bu akşam bi müşterimiz düğünü var dolaplarını ben çizdim allah mutlu etsin inş.da acaba bende kendi dolaplarımı çizip yaptırabilcekmiyim ya çok kıskandımm bende aşık olayım artık tabi bendeniz corel mavibahar sevgili olmayan herkes ismini saymadıklarım kusura bakmasın kimin sevgili var yok bilmiyorum onun için

Back