• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Canım ya kıyamam:teselli: üzüldüm şimdi sana eski erkek ardaşnı hatırlattığım için lütfen ağlama bırak o ağlasan sen kaybettiği için:1hug:

yok cnm ağlamıyorum ama çok değerliydim onun için oda benim için halen konuşuyoruz askerde şimdi ve terkeden benim çok iyi bir insan onun için malatya ayrı bir özeldir benim için birdaha onun gibi biri çıkmaz karşıma ama kısmet işte:çok üzgünüm:

kızlar bu akşam bi müşterimiz düğünü var dolaplarını ben çizdim allah mutlu etsin inş.da acaba bende kendi dolaplarımı çizip yaptırabilcekmiyim ya çok kıskandımm bende aşık olayım artık tabi bendeniz corel mavibahar sevgili olmayan herkes ismini saymadıklarım kusura bakmasın kimin sevgili var yok bilmiyorum onun için

biz de bi gün aşık oluruz belkim belli mi olur :asigim:

kızlar bu akşam bi müşterimiz düğünü var dolaplarını ben çizdim allah mutlu etsin inş.da acaba bende kendi dolaplarımı çizip yaptırabilcekmiyim ya çok kıskandımm bende aşık olayım artık tabi bendeniz corel mavibahar sevgili olmayan herkes ismini saymadıklarım kusura bakmasın kimin sevgili var yok bilmiyorum onun için

Tabiki canım çizip yaptırırsın hemde en güzel modelleri çizersin kendine:içelim:

iyiyim bende cnm dikkat et kendine kalın giyin[/QUOTE]

bu aralar salgın birazda o yüzden şifayı kaptım sanırsam[/QUOTE]

ıhlamur iç her derde deva cnmcım yada süt falan çok iyi geliyo bana sanada gelir belkim çabuk atlatırsın inş.

yok cnm ağlamıyorum ama çok değerliydim onun için oda benim için halen konuşuyoruz askerde şimdi ve terkeden benim çok iyi bir insan onun için malatya ayrı bir özeldir benim için birdaha onun gibi biri çıkmaz karşıma ama kısmet işte:çok üzgünüm:

Canım her giden için aynı şeyi söylüyoruz onun gibi çıkmaz ama bir şekilde çıkıyor. Ben kendimden biliyorumyerimseniben

biz de bi gün aşık oluruz belkim belli mi olur :asigim:

inş. canım yaa çok üzülüyorum telefonlarım çalmıyo beni sevdiğini söyleyen biri yok bende kimseye söylemiyorum seni seviyorum aşkım diye ya çok zor hani dedim ya bir arkadaşım var o çoçukla konuşuyo bunlar bir nevi aile tarafından tanıştırıldı şimdi tanışma aşamasındalar aynı mahallede oldukları için sima olarak tanışıyorlar şimdi anlaşıp anlaşmayacaklarına bakcaklar ama çoçuk hemen istemeye gelelim diyomuş arkadaşım erken diyo tabi haklı olarak inş.. onun işi olur çünkü oda bizden

inş. canım yaa çok üzülüyorum telefonlarım çalmıyo beni sevdiğini söyleyen biri yok bende kimseye söylemiyorum seni seviyorum aşkım diye ya çok zor hani dedim ya bir arkadaşım var o çoçukla konuşuyo bunlar bir nevi aile tarafından tanıştırıldı şimdi tanışma aşamasındalar aynı mahallede oldukları için sima olarak tanışıyorlar şimdi anlaşıp anlaşmayacaklarına bakcaklar ama çoçuk hemen istemeye gelelim diyomuş arkadaşım erken diyo tabi haklı olarak inş.. onun işi olur çünkü oda bizden

yanlızlığın acısını ben de çok iyi yaşıyorum. dün doğum günümdü daha bi yalızlığımı hissettim. o yüzden buruk geçti benim için :çok üzgünüm:

yetiştim size kızlar müşterilerim geldi yazmadım tünaydın corel inş.hislerinde yanılmıyosundur..bendeniz bu sene yanlız geçirdin doğumgününü ama inş allahın izniyle seneye kocanla kutlarsın.

oldum olası ilaç sevmem. kimyasallardan uzak duruyorum. mecbur kalırsam içerim tabi. tavsiyen için sağol tatlım.
sen antalya ya ne zaman gidiyordun?
25 mayısta gidiyorum tatlım mirmirmirmir yalnız yaşamaya alışabilcem mi bilmiyorum , tek korkum o kaydirigubbakcemile4
yetiştim size kızlar müşterilerim geldi yazmadım tünaydın corel inş.hislerinde yanılmıyosundur..bendeniz bu sene yanlız geçirdin doğumgününü ama inş allahın izniyle seneye kocanla kutlarsın.

anemoncum yanılmıyorum çok pis yürüdüm bu sefer hele hele dün canım çıktı kaydirigubbakcemile2
birde kıyafetler hafiften bollaşmaya başladı.
bi tane dar kotum var 28 ona girdim mi tamamdır bu iş kaydirigubbakcemile

corel kaç ay kalacaksın sen antalya da?
bizde bu aralar orda ev bakıyoruz. inşallah hayırlısıyla olur çook istiyorum

ekim sonuna kadar canım.
bana ev tutulmuş sanırım ..
otelin karşısında villalar var çok ucuza kiraya veriyorlar.

ne taraftan ev bakıyorsunuz ?

Back