Canım ya kıyamam:teselli: üzüldüm şimdi sana eski erkek ardaşnı hatırlattığım için lütfen ağlama bırak o ağlasan sen kaybettiği için:1hug:
yok cnm ağlamıyorum ama çok değerliydim onun için oda benim için halen konuşuyoruz askerde şimdi ve terkeden benim çok iyi bir insan onun için malatya ayrı bir özeldir benim için birdaha onun gibi biri çıkmaz karşıma ama kısmet işte:çok üzgünüm:
kızlar bu akşam bi müşterimiz düğünü var dolaplarını ben çizdim allah mutlu etsin inş.da acaba bende kendi dolaplarımı çizip yaptırabilcekmiyim ya çok kıskandımm bende aşık olayım artık tabi bendeniz corel mavibahar sevgili olmayan herkes ismini saymadıklarım kusura bakmasın kimin sevgili var yok bilmiyorum onun için
kızlar bu akşam bi müşterimiz düğünü var dolaplarını ben çizdim allah mutlu etsin inş.da acaba bende kendi dolaplarımı çizip yaptırabilcekmiyim ya çok kıskandımm bende aşık olayım artık tabi bendeniz corel mavibahar sevgili olmayan herkes ismini saymadıklarım kusura bakmasın kimin sevgili var yok bilmiyorum onun için
yok cnm ağlamıyorum ama çok değerliydim onun için oda benim için halen konuşuyoruz askerde şimdi ve terkeden benim çok iyi bir insan onun için malatya ayrı bir özeldir benim için birdaha onun gibi biri çıkmaz karşıma ama kısmet işte:çok üzgünüm:
Canım her giden için aynı şeyi söylüyoruz onun gibi çıkmaz ama bir şekilde çıkıyor. Ben kendimden biliyorumyerimseniben
biz de bi gün aşık oluruz belkim belli mi olur :asigim:
Canım her giden için aynı şeyi söylüyoruz onun gibi çıkmaz ama bir şekilde çıkıyor. Ben kendimden biliyorumyerimseniben
evet bi kere çıktı banada ama ben onu sevemedim oda iyi birisiydi halende onunlada konuşuyorum ama normal arkadaş gibi zaten önceden de arkadaştık
inş. canım yaa çok üzülüyorum telefonlarım çalmıyo beni sevdiğini söyleyen biri yok bende kimseye söylemiyorum seni seviyorum aşkım diye ya çok zor hani dedim ya bir arkadaşım var o çoçukla konuşuyo bunlar bir nevi aile tarafından tanıştırıldı şimdi tanışma aşamasındalar aynı mahallede oldukları için sima olarak tanışıyorlar şimdi anlaşıp anlaşmayacaklarına bakcaklar ama çoçuk hemen istemeye gelelim diyomuş arkadaşım erken diyo tabi haklı olarak inş.. onun işi olur çünkü oda bizden
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
tünaydın canım. nasıl keyifler?
iyi şekerim kaydirigubbakcemile2
kilo verdim hissediyorum gamyoncuiremsu
kahvem bitince duşuma alıp hazırlanıp dietisyene gidicem
sen nasılsın güzellik?
ben de biraz kırgınlık var canım ya üşütmüşüm. kafam pek yerinde değil :bbo:
tam havası tatlım ya
bu havalar aldatıcı
ilaç kullandın mı?
ilaç doktor sevmiyorum ben. çok mecbur kalmaadıkça gitmem hastaneye.
şifayı doğal yollardan arıyacağım. limon pekmez zencefil gibi
tamam tatlım.
ben grip olunca hep thoylot kullanıyorum.
iyi geliyor o.
25 mayısta gidiyorum tatlım mirmirmirmir yalnız yaşamaya alışabilcem mi bilmiyorum , tek korkum ooldum olası ilaç sevmem. kimyasallardan uzak duruyorum. mecbur kalırsam içerim tabi. tavsiyen için sağol tatlım.
sen antalya ya ne zaman gidiyordun?
yetiştim size kızlar müşterilerim geldi yazmadım tünaydın corel inş.hislerinde yanılmıyosundur..bendeniz bu sene yanlız geçirdin doğumgününü ama inş allahın izniyle seneye kocanla kutlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?