• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

böcükk annemde bana onun bi değişik versiyonunu söylüyo ''tarslaya tarslaya evde kalcan başıma''benneyaptımki

slmm kızlarrr nasılsınızz topiğee katılımlarr başlamışş..
dmemki varmışş bu gidişle evlenemeyenlerr:):)

Ahh ahh ben bu gidişle bu topiğin demirbaşı olurumsenağlama
Sizler evlenirsiniz torununuz olur ben hala bekar olurum:çok üzgünüm:

Ben de evde kalıcam ama kendi isteğimle !!!
Şu deminden beri gözyaşlarıyla okuduğun çaklıtgirlün kocasını gördükten sonra evlenmem ben ya

Ben de evde kalıcam ama kendi isteğimle !!!
Şu deminden beri gözyaşlarıyla okuduğun çaklıtgirlün kocasını gördükten sonra evlenmem ben ya

Her evde kalmışısın savunması aynı zatimirmirmirmir :delphin:
ne münasebet , ben istemiyim evlenmek şakkıdı

abowww ne cok kiz evde kalmis yaff...(bende dahil)

kaydirigubbakcemile3 olsun ama.. bekarlik sultanlikdir kafamçokkarıştı

hayırlı cumalar kızlar...annem bu sabah dediki merve 1 tesbih sübaneke çekersen tüm duaların kabul olurmuş bi kısmet bulursun dedi abdest alıpta tabi bende dedim anne ben evlenmek istemiyorum ki allah hayırlısını versin dedim ama benim durumum istemem yan cebime koy tabii vakit ulursam denicem..denemek isteyen olursa ayrıntılarını anlatırım =)

Son düzenleme:
abowww ne cok kiz evde kalmis yaff...(bende dahil)

kaydirigubbakcemile3 olsun ama.. bekarlik sultanlikdir kafamçokkarıştı

özlem hoşgeldin ..sorma ya ne erkek kıtlığı varmış fisfisfis kimsecik bulamıyo koca..bekarlık şuan için sultanlık ilerde buruşunca çok yanlız kalcaz mirmirmirmir

Her evde kalmışısın savunması aynı zatimirmirmirmir :delphin:
ne münasebet , ben istemiyim evlenmek şakkıdı

valla funda tam üstüne bastın bana da soruyorlar çıktığın varmı baktığın varmı evlilik var mı diye bende ben evlenmeyi düşünmüyorum daha çok erken diyorumdelikafaduldenbide üstüne üstlük ne o azmışlar gibi bu yaşta hiç niyetim yok diyorum çok yalancı bi kızım ben:smiley-cool:

Ahh ahh ben bu gidişle bu topiğin demirbaşı olurumsenağlama
Sizler evlenirsiniz torununuz olur ben hala bekar olurum:çok üzgünüm:

aa dilay niye öyle diyosun bu topigi niye açtık anca beraber kanca beraber seni bırakıp gidermiyiz hiç kaydirigubbakcemile3

sölediğiniz gibi insanlar önyargılı madem ayrılacaktın neden nişanlandın diolar seni hiç kimse anlamı teşkkrler bana moral verdiğiniz içina.s.a.s.

bu kadar saçma laf mı olur bi insan ayrılmak için nişanlanır mı anlaşamadıkdan snr nişanı devam ettirmenin hiç bir anlamı yok..gerçekten bazen çok saçama konuşabiliryor insanlar en iyisi duymamazlıktan gel ben öyle yapmaya çalışıyorum yada şakaya vurursan da olur.hiç kendini üzme takacığım değmez:1hug:

turşuların başı anemon olm neden benden alıntı etmedın :dilcikar: tukkanı bıle ben açtım evde kalasıca

turşuların başı anemon olm neden benden alıntı etmedın :dilcikar: tukkanı bıle ben açtım evde kalasıca

:roflol::roflol:saol cnm dükkanıma sahip çıktın:roflol:sana minnetarım artık ne desen alıntı edicemkaydirigubbakcemile3
evde kalasıca deme beya kaldım zaten bu gidişle evlenemicem bide öle diyip üzüp durun beni..senağlama

Son düzenleme:
:roflol::roflol:saol cnm dükkanıma sahip çıktın:roflol:sana minnetarım artık ne desen alıntı edicemkaydirigubbakcemile3
evde kalasıca deme beya kaldım zaten bu gidişle evlenemicem bide öle diyip üzüp durun beni..senağlama

alntı et dımem:jeyyar:
yaş kaç laa sakın benden küçük olma yolarım haftaya bugun doğum gunum 22 olcamgamyoncuiremsu

Back