Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

iyi işte her zamanki gibi çalışmaya devam. Ama nazar değmesin yeni bir yere başladım maaşı az ama çok memnunum. Sabah 8:30 akşam 17:30 haftasonu ve resmi tatilleri var günlük 9tl yemek pazrası veriyorlar ister evden getir ister buradan al. ınşallah bi sorun çıkmaz, aşkta kaybediyoruz bari işte kazanalım dime yani

hayırlı olsun yeni işin. memnun olman çok güzel. allah bozmasın :Saruboceq: ne iş yapıyorsun?

Saol canımcım. Turkcell'in bir çözüm ortağındayım baz istasyonlarının kurulumunu yapıyoruz. Bu arada mesleğimide yapma imkanı buluyorum. Ayrıca sınırsız internet olduğu için sizlerden de kopmuyorum. Mutluyum

insanın mesleğini severek yapması çok güzel sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5
mesleğin ne peki?

hşg. güzelim yeni işin hayırlı olsun umarım gönlüne göre bir erkek arkşın olur

insanın mesleğini severek yapması çok güzel sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5
mesleğin ne peki?

Makine Teknikeriyim normalde makina tasarımda çalışmam gerekiyo fakat o tarz bi iş bulamadım. Burada ise proje çizimlerini öğreniyorum hem yeni bir çizim programı hemde photoshopu öğrenme imkanı bulabiliyorum.Umarım sonrası içinde ii olur çünkü korkuyorum. Bi işin bu kadar ii olacağına imkan veremiyorum

herkese selamlar
öpücükler
gülücükler
sevicikler
ve devamında gelen ....cikciklerrrrrrrrrrrrr

kızlar ben geldim çok özledim sizi yaasenağlamainternetim kapandı inş.açılcak yakın zamanda ben öyle umuyorum bütüngün işyerinde cnm sıkılıyor meğersem siz benim için tahminimden daha da önemli ve hayatımda parça gibiymissinz anladım bunu şu 2 günlük ayrılıkta gelcem yakında inş..bu arada taktikleri tuttum ama ben uygulayamıyorum o ayrıı:1closedeyes:hepinizi öpüyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…