Umarim senin de olur. Inan bende öyleyim, aslinda bekarlik güzel ama birine askim diyebilmek istiyor insan...
merhaba kızlar ben geldim
hayatcım derim tabikiablanın doğumgününü kutlarım inş.yeni yaşı ile birlikte aşkta gelir
eylülgüzeli kaç yaşındasın sen sevgilinde yok heralde..inşallah seninde başına gelir aşkla bakar aşkla bakılırsın
amin isteyen herkesin olur inş ,evet bazen diyorum belki bugünlerimi çok arayacam ama sevilmette istiyor insan bir kalbin onun için atmasını istiyor....hayırlısı genedeUmarim senin de olur. Inan bende öyleyim, aslinda bekarlik güzel ama birine askim diyebilmek istiyor insan...
slm kızlar benide kabul eder misiniz adayı bırakın aday adayım bile yokkkkk
GÜNAYDIIINNNN
yazdım ama öğlen olmuş o zman
TÜNAYDINNNNN
ay havalar ısınamadıki çok üşüyorumm allahımm
efsuncum inşallah seninde aşkım kelimesine layık biri çıkar sende gönül rahatlığı ile söylersin bu topikte eski sayfalarda neler neler paylaştık hiç olmadık zamanda karşılaılıyor insan kısmeti olduğu kişi ile benim bile hiç umudum yoktu az bu topikte ağlanmadım çok üzüldüğüm takıntı yaptığım zamanlar oldu ama hepsi geçti ..sizinde bu günler geçicek ve sevilip seveceksiniz
amin isteyen herkesin olur inş ,evet bazen diyorum belki bugünlerimi çok arayacam ama sevilmette istiyor insan bir kalbin onun için atmasını istiyor....hayırlısı genede
hayatcığımm aradan zmaan geçmiş ben bir giriyorum bi girmiyorum geç oldu ama iyiyim çok şükür sen nasılsın ablan için geldiler mi?
bende 20 yaşındayım aranıza katılabilirmiyim
AYYYYY KIZLARR nerelere yazsam bilemedim çok çok mutluyummm 2013 de evlenmeyi düşünüyordu sevgilim ben 2012 demiştim ona bebeğim benim 2012 de düşünüyor artık dün akşam konuştuk
sevgilim:2012 sonlarına doğru olur heralde
ben: kış gelini olmak istemiyorum kışı sevmiyorum o soğukta
sevgilim:daha iyi ısıtırız birbirimizi
ben::78::78::78:
sevgilim:1 gün dinlenir snr balayına gideriz
ben:soğukta palandökene gideriz artık
sevgilim:
ben:ilkbahar yada sonbahar istiyorum
sevgilim:eylül -ekim gibi
ben:hıı hııhhh
ayy inşallah hayırlısı ile o günlerde gelirbi aksilik çıkmaz umarım içimden sizinle paylaşmak geldi çünkü ailemde pek anlatacağım kimse yokk biraz karşılar uzaklıkta çabasıı
AYYYYY KIZLARR nerelere yazsam bilemedim çok çok mutluyummm 2013 de evlenmeyi düşünüyordu sevgilim ben 2012 demiştim ona bebeğim benim 2012 de düşünüyor artık dün akşam konuştuk
sevgilim:2012 sonlarına doğru olur heralde
ben: kış gelini olmak istemiyorum kışı sevmiyorum o soğukta
sevgilim:daha iyi ısıtırız birbirimizi
ben::78::78::78:
sevgilim:1 gün dinlenir snr balayına gideriz
ben:soğukta palandökene gideriz artık
sevgilim:
ben:ilkbahar yada sonbahar istiyorum
sevgilim:eylül -ekim gibi
ben:hıı hııhhh
ayy inşallah hayırlısı ile o günlerde gelirbi aksilik çıkmaz umarım içimden sizinle paylaşmak geldi çünkü ailemde pek anlatacağım kimse yokk biraz karşılar uzaklıkta çabasıı
canım,,,
ilk ben kutlayayım o zaman çok ama çok sevindim herşey yoluna giriyo yani,, konuşmalarınızda pek ciciymiş hep böyle olun inşallah canım benim nası mutlu olmuşun öyle tadını çıkar tadını
kız ben senin düğününüde görürmüyüm acaba
cok güzel gecmis muhabbetiniz :) sonbahar / ilkbahar idealdir kistan vazgecsin
inşallah kısmet olur bende diğer arkadaşlar gibi tüm hazırlıklarımı bu sitede sizlerle paylaşırım nerden nereye bu topği açtığımda hayatımda kimse yoktu sürekli birileri girip çıkıyordu ama ben sevemiyordum endişe ediyordum sevememekten evlenememekten şimdi ise beni düşüdüğünü sevdiğini söyleyen benimle çok mutlu olduğunu dile getiren bi tontişim var üstelik bende onu çok seviyorum allahım bu mübarek günde kimseyi yalnız bırakmasınn
hayatcım inşallah birbirimizin düğününü görürüz ..sen nerde ikametgah ediyorsun cnm merak ettim
selam kızlar bende aranızayeni katıldım..burda öyle güzel şeyler paylaşılıyo ki evlilik hazırlıkları aşklar heyecanlar ama ben hepsinden yoksunum.acaba bende birgün buraya gelip evlilk konusunda sizlerden fikir alıcakmıyım hiçç sanmıyorum.
22 yaşındayım hep erteledim yok okulum var yok sınavım var derken şimdidi kpssyle uğraşıyorum.bizimkilerde atanmadan evlenmemi pek istemiyolar.ama ben artık hayatımda biri olsun istiyorum.seveyim sevileyim istiyorum.taliplerimde var ama ben bişi hissedemiyorum..bazen evlenmek düzenimi kurmak istiyorum bebeğim olsun ona bakıyım istiyorum.bazende çok korkuyorum ya yanlış bir evlilik yaparsam diye öyle işte kafam bir dünyaa anlayacağınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?