• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

slm kızlar aşk olsun ne bu sitedeki sessizlik nerdesinizz..ben gittim geldimm ve sizleri çok özledim

günaydınn canlarım

bugün harika bi günn ama sizler unuttmussunuz bu topiği üzüldüm

sultonoo iyiyim hayatım sen nasılsın

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

canım cimcimem çok iyiyim tatil biraz stresliydi malum dişlerim için endişeliydim ki çok şükür çok iyi bir dişhekimi seçmişim beni harika yaptı..geldim memleketimi ist seviyorum ama insanın memleketi gibi yok çok yordu beni istanbul..sen nasılsınn niye gelmiyorsnuz seçil yok gonzeles yok bendeniz yok sinem yok umudum yok artist yok yok ta yokkkk

bnde iyim lavantacim nolsn, pek ugriyamiyorum $u günlerde topige, zaten baska da kimse ugramamis :sinifsinif:

hoşgeldin lavantacım. tatilinin güzel geçmesine sevindim olumunekankayizsmile
ben sanaldan uzaklaştım bu ara ondan pek uğramadım :kahve:

hoşbuldum bendenizim güzel geçmesine geçti saolsun arkadaşlarım çok iyi ağırladı..bende patronun oğlu yüzxünden pek oturamıyorum eskisi gibikötükedihüso

kimse kalmamışki kimse uğramıyor pekk herkesmi uzaklaştı sanaldan canım =)

lavantacım herkes bi uğruyo bakıyo ki kimse yazmamış geri gidiyo kaydirigubbakcemile3
herkes birbirini bekliyo yani laelaelaelaelae

ee ben geldimm hadi muhabbete buyrun kızlar..gerçi bende nisanın 17 sine kadar pek giremicem ders çalışıyor bizim küççük patronn

amanında aman ne olmuş buraya böyle... bir sessizlik çökmüşsempatiksalakcinni

canım arkadaŞlarımm burası terkedıldıı ama belkı tekrar toplanırız Ümıdı ıle sıze mÜjdemı vereyımm benım sevgılım var ve beımle evlenmeyı dÜŞÜnÜyor..ben tabıkıde karar veremıyorum =)
cımcımem sen naptın kuzum dÜĞÜn tarıhınde son karar bellı oldu mu
seÇılcımm hayatımm enıŞte buldun mu bıze
bendenızım kpss kursu nasıl gıdıyor varmı deĞıŞıklık
sınemımm sen nasılsın cnm ıŞler yoĞun sanırım senınde
vee tembel tospaaa kız nerelerdesınn gel hadıı muhabbette

Back