• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

:hulya:
saol canımcım a.s.
dışarda yağmur fırtına kırcı ne ararsan var. nasıl gideceksem kursa bilmiyorumkismile

aaa kayseride yagmur mu var :)) burda bişi yok sanırım ben dışarıyı göremedigim için bilmiorum gerçi belki yagıyodur.. ama dışarı çıkarsan daha çok üşütebilirsin istersen sen bu gün gelme kursa ben seni idare ederim :P kaydirigubbakcemile3

:hulya:

aaa kayseride yagmur mu var :)) burda bişi yok sanırım ben dışarıyı göremedigim için bilmiorum gerçi belki yagıyodur.. ama dışarı çıkarsan daha çok üşütebilirsin istersen sen bu gün gelme kursa ben seni idare ederim :P kaydirigubbakcemile3

ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
bugün deneme sınavı var ona gidecem :sinifsinif:
6 da sınav o zamana kadar belki durur yağmur :uhm:

Lavanta ist.a mı geldin???ne güzel geziyorsun ama şansına hava kötü bugün burda..inş. yarın güzel olur;) e toplanırsanız burdan yazarsanız ve de yakın bir yer olursa ben de gelirim ;)) ama nasıl iletişilir onu bilemiyorum..

kpss hımm bu günlerde kolumu çarptıgım kpss zede zaten :)) başarılar sana kuşum ..

süpürgelicadı hoşgelgin iyiyiz saol sen nasılsın ameliyat mı oldun geçmiş olsun..

süpürgelicadı hoşgelgin iyiyiz saol sen nasılsın ameliyat mı oldun geçmiş olsun..[/B][/QUOTE]

hb cnm iyi olmaa çalışıyorum,ewet pazartesi ameliyat oldum kıl dönmesinden yatıyom ,tşk ederim,sen nasılsın

Canım şimdi gördüm yazdığını çok geçmiş olsun a.s.[/QUOTE]
tşkler cnm
hb cnm iyi olmaa çalışıyorum,ewet pazartesi ameliyat oldum kıl dönmesinden yatıyom ,tşk ederim,sen nasılsın

çok geçmiş olsun iyimisin peki agrı sızı falan varmı ? [/QUOTE]

tşkler cnm,ağrım arasıra oluyor, yan yattığım için bacaklarım daha çok ağrıyor

Back