• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

lavantacım inan çok sevindim :))
Heyecanlandım, sana msj yazmayı düşünüyordum :))
Anlat bakalım neyin nesiymiş eniştemiz :))
Bizim düğün tarihi belli değil canım, haziranda yüzük takıcaz ama nişan yapmamaya karar verdim...
Haziranda aşkım teskereyi alıyor gençlerle toplanıp eğlenicez, temmuzda da ben ızmir'e gidicem, onların ve bizim tanıdıklarla yemeğe gidicez :))
Zaten ızmir'de düğün var orada da bol bol eğlenicem nasipse :))

lavantacım gözün aydın. hakkında hayırlısı olsun canım Şeniz

benim kurs aynı gidiyo. bi değişiklik yok bende malesef :kahve:

merhabalar kuzularımmm tpiğimiz ytalan olmuş yaaa bi el atalım topiğimize ben hala yalnızım lavantacıım seninde hayırlı uğurlu olsun bebğim allah mesut etsin darısın başıma dermişim opuyorumnanaktan benim hayatımda pek bi değişiklik yok haaa dur bennnnn araba aldımmm tabii onun dışında bi değişiklik yok aslında eeee kızlar sizde ne var en yok bakiiim sempatiksalakcinni

ayy seçilcim senin adına sevindim, hayırlı olsun canım.
Ayy umarım banada nasip olur almak çok istiyorum, nasıl kullanabiliyomusun

canlarımm geç oldu biraz gelmem sizleri görmek ne güzel
umudum saol canım darısı başına
bendenizim inş.darısı senin ve seçilinde başına en kısa zmanda
seçilim araban hayırlı uğurlu olsun kazalardan belalardan korusun allah..
cimcimem enişteniz teskereye az kalmış hadi..ismi ali daha önce belki yazmışımdır düzgün işi yok diye ist gittim geldim çıkmaya başladık şuan herşey çok güzel ailem istemiyor ama çok masum oluşu hoşuma gidiyor tam anlamı ile içime sindi hatta ben gelecek ile ilgili planlar bile kurabiliyorum iş bakıyorum şimdi ona şuan ki işi geçici olarak çalışıyor askerliğini 2009 kasımda bitirmiş benden 1 yaş büyük maddiata takılıyordum önce bide ailesi çok kalabalık 9 kardeşler önceden düşünüyordum olmaz diyordum ama onu tanıdıkça ne bileyim seversem biraz hoşgörü ile herşey çözülebilir önemli olan ikimizn birbirine olan anlayışı şimdilik yeni diye mi bilmiyorum ama anlaşıyoruz sakin yapısı var..evlenmeyi düşünüyor sürekli evlilikten açtığına göre konuyu istediğini düşünüyorum evlenmeyi daha onun için erken ama ya =( ben pek girmiyorum evlilik konusuna içime sindi ama annemin istemem demesi takılıyor işte ne bilim ..yani şimdilik herşey çok güzel:nazar:

Hayırlısı olsun lavantacım, sende ailesini tanıdıktan sonra kesin kararını verirsin, çünkü ailede büyük etken bence evlilikte.

lavantacim hayirli olsun, valla sevindim senin adina, hic olmassa birimiz kurtuldu yanlizliktan :çok üzgünüm:

bendede hicbidegisiklik yok asktan yana

lavantaaaa kız hadi hayırlı uğurlu olsun darısı olmayanların başına artıkkaydirigubbakcemile2
ben diyodum bu 2010 uğurlu gelicek diyehihoyyyt

saolun canlarım..salı günü bi yağmur yadı bizim net gitti bugün geldi çok şükür yaa ..kızlar hayırlısı başınıza dün işyerime beni görmeye geldiler ben bunu ali ye söyledim aklına takılmış dünakşam buluştuk annem beni zor verir annemin beklentileri yüksek dedim dedi yok durumum napyım dedi ben alırım dedi biraz konuştuk işte beni ne zman tanıştırmayı düşünüyorsun dedi bende ssk lı bi iş bulduğunda dedim hemen iş bulmam gerekli dedi ve en son dedimki sen evlenmeyi düşünüyormusun diye sordum evet dedi sonra hemde seninle dedi:nazar::asigim:..canlarım hiç bilmiyorum nasıl olucak maddi olarak çok zorluklar çekerim biliyorum ama kanım canım öyle ısındı ki ona. derlerdi inanmazdım anlamassın karşına çıksın da bi derdiler. yaklaışk 1 ay oldu ve ben evlenmeye tüm zorlukları bilerek sıcak bakıyorum nerde keramet bilmiyorum

amin cimcimecim inş.kabul olur dualarımız

pazar akşamı arkadaşımı istemeye gidicekler bende orda olcak heyecanlandım yahuu

Back