referans konusu bence olayların gelişine göre farklılık gösterir..çünkü insanların niyetlerini bilemeyiz .kimse için aracı olmamak gerekli olduğunu düşünüyorum eğer olucaksamda belkirtirim ikitarafada kötü olmamak için. ki banada arada birisi ile tanışmak isteyenlerle eğer aradakini iyi tanıyorsam veya anlatılanlar çekerse tanışıyorum zaten aracı diyo eğer anlaşamassanız ben arada kalmam tanıştırayım siz karar verin deniliyor..[/QUOTE]
benim anlatmaya çalıştığım aracıda böyle, zaten arkadaşında diğer arkadaşıyla tanıştırıyo ve anlaşıyosanız buda aracı işte, şahsen güvendiğim biri için aracı olurum ama baştan söylerim kararı siz vereceksiniz diye onların araları bozulursa daha sonra ben neden suçlu olayımki, sonuçta karar verecek kişilerde aklı başında insanlar.
tanış kız şu subayla bende merak ettim. Zati üniformalılara zaafım var :))
benim anlatmaya çalıştığım aracıda böyle, zaten arkadaşında diğer arkadaşıyla tanıştırıyo ve anlaşıyosanız buda aracı işte, şahsen güvendiğim biri için aracı olurum ama baştan söylerim kararı siz vereceksiniz diye onların araları bozulursa daha sonra ben neden suçlu olayımki, sonuçta karar verecek kişilerde aklı başında insanlar.
tospamm tamam hayatımm kısmetleri bırakayımdaa bend flörtlük isityorum ama uzun ve ciddi flörtlük..
buarada annem taktı subaya iyiki sölemişler akşam diyorki seni kuaföre göndereceğim saçını başını yaptırıcam güzel olmalıymısım bunuda kaçırırsam yazıklar olsunmuş bana..kıyafetler alıcakmış yeterki be kabul edeyimmiş çirkin olsada değerledir diyoo..dedim bende senin paralarını çatır çatır yerim sonrada çocuğu red ederimm haaa hhaa diyorumm hele bi helebi öle bişey yap diyor..akşam az dalga geçmedelier benimlee
tanış kız şu subayla bende merak ettim. Zati üniformalılara zaafım var :))