Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcime başın sağolsun.

kızlar ben sıkıldım herşeyden
başımı lıp gidesim var ya başka şehir ya da başka bir ülkeye

günaydın kızlar nasılsınız epeydir ugrayamadım ne var ne yok bakalım
konu açtım ama kimse bakmamış bile sanırım böyle bi konuya duyarsız kalmayalım arkadaşlar lütfen

bu arada cimcimecim başın sağolsun arkadaşım ..

bide üstüne yatılı misafirimiz geliyor iyimi...
Ya çokmu kötü biriyim ben yaa, istediğim tek şey sadece bir haftasonu kafamı dinleyebilmek, bir insanın misafirsiz bir günü bile geçmezmi yaa...
Yeter artık diye haykırmak istiyorum yemin ederim o kadar bunaldımki daha geçen haftasonu çocuklar hariç 10 kişi vardı hemde perşembeden pazara kadar kaldılar. Tam pazartesi erkenden yatayım derken dayımın haberi geldi, bu haftasonu dinleneyim diye dün temizlik yaptım yarın Eskişehirden misafirimiz varmış, üstelik annem evde yok ( Kafam bi dünya, o kadar doluki bazen patlayacak gibi hissediyorum.

hilalim sen nişanlı falan mısın sanki hilalim ile ilgili albümler topiğinde öyle bi nick gördümm senmisin yanılıyormuyumm

Nişanlıyım canım albümlerde nişan stüdyo fotoğraflarım die topiciğim var ondan mı bahsediyosun anlamadım ama resim ekledim ?

gördüm cnm albüm topiğinde ama acaba senin mi ben nick leri yanlışmı okudum diye terettüt ettim..allah tamamına erdirsin..

seçilcim çok çok geçmiş olsun hayatımmm

asmera konunu göremedim daha

cimcimecim sen çok kötü biri değilsin tamamen haklısın..zaten acınız var birde misafir ne yemek isteklri biter ne işlri biter allah sabır versinn..ne diyim çok misafeiriniz geliyr gerçekten

günaydın arkadaşlar...nasılsınız bakalaım

dün yanımda patron,büyükoğlu ve küçük oğlu vardı allahtan ortancasıda gelmedi bütüngün kos kos oturduk..ne nete girebildim ne rahat olabildim..bugün yine gelirler büyük ihtimal allah yardımcım olsunn

allahıma şükürler olsun şuan iyiyim..ama kendimi çok paspal hissediyorum..

dün akşam teyzemler bizdeydi..beni biri için sormuşlardı önceden ben cvp vermemiştim yine o konu açıldı işte herkes övüyormuşş falan filan ..ama ben yine cvp veremedim tamam tanışalım diye diyemedim..bakalım zaman ne göstericek

günaydın kızçelerrrimmmmmmmmm opuyorumnanaktan

herkes nasıl bakiimmm aklinialirimsmile
bende biraz stres ve heyecan var yarın sabah
direksiyon sınavına giricem kızlar bana dua edin yafff :Saruboceq: :Saruboceq:

amin hilalimm tanışalım demesi ayrı zor tanışması ayrı zor..böyle giderse ben kesin kalırım evde

seçilcim hayatımm hiç heyecan yapmaa ben atlattım çok şükürr sende atlatıcaksın 5 dkda tamam

işallah canım yaaaaa aslında yapacağımı biliorum da işte insan
biraz stres birazda heyecan yapmadan edemiyor delikafadulden :dilcikar:

günaydın kızlar

secil bişi olmaz stres yapma sakın.. sakin ol.. hata yapmayacagın varsa bile heycandan yaparsın bak.. dikkat et..arkadaki hocaları yoksay tek başınaymış gibi kullan hem ben eminim sen iyi bi puanla geçiceksin .. hadi bakalım görelim seni :))

lavanta naber cnm napıosun senin patronlar ne alemde rahat bırakmıolarmı seni :)

iyiyim asmeracım şuan yoklar çok şükürr..aslında iş olsa burda neysede hepsi buraya geldimi hepimiz oturuyoruz tuhaf ve rahatsız edici..bakalım öğlene doğru çıkar kokularrııı sen napıorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…