Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

geçmiş olsun dikkat et doktorlar işini yapacaklar tabiki kan almadan delmeden olurmu yeterki sana bir şey olmasın

Dicha canım inan yazdıklarını okuduğumda gözyaşlarıma hakim olamadım. Canım inan bunlarda geçecek ama önce zaman gerekli şimdi içindeki yara çok yeni zamanla bu yara kanayacak ama geçecek bundan emin ol.Sakın kendini bırakma canım sen bizim için ve ailen için önemlisin yerimseniben
Zaman her şeyin ilacıdır tatlım olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar kusura bakmayın dichanın yazısını okuduktan sonra dağıldım
Seçil çok geçmiş olsun canım

canım benim çok zor bunu çok ii biliyor ve seni çok ii anlıyorum ama unutma zaman
geçecek bu acın daha da hafifleyecek şu anda kalbin acıyor yaşadıklarını unutmaıyor
yaşadığın bu umutsuzluk yüzünden belkide herşeyi unutmak hatırlamak bile
istemiyorsun ama zamanla geöecek biraz zaman zaman herşeyin ilacıdır derler
çok doğru bi laf bence zamnan geçtikçe kalbinin yükü daha da hafifleyecek belki
unutmayacaksın unutamayacaksın ama şu anda bu acı o zaman kalbini seni
bu kadar acıtamayacak biz senin herzaman yanındazyız ne zaman bi sorunun olursa
bi derdin olursa bana özelden vs... msj da atabilşrsin canım olumunekankayizsmile yerimseniben

Günaydın kızlaar nasılsınız dicem ama herkes yazmış yorumunu...
Dichacığım seni çok özledim yaa...

Yazıyı okuyunca çok üzüldüm ama üzülmekle elden bişey gelmiyor. Sana elimden geldiğince dua edicem, belkide kabul eder Rabbim..Gelişmelerden haberim yok aranızda ne geçti bilmiyorum ama, maddi durum sorun demişsin. Dichacım evlenenlerin hepsinin durumu çokmu iyi sanki, benim maddi durumu çok kötü olan bir kuzenim bile evlendi ve şuan kirada ev geçindiriyor. Ha zorlanmıyormu zorlanıyor tabi ama sevgileri onları birbirine bağlıyor. Aslında yargısız infazda yapmak istemiyorum, çünkü aranızda geçenleri bilmiyorum ama arada sevgi varsa sen çalışırsın o çalışır geçinirsiniz...Ama şuda var hayatımızda hep sınavdayız bu cefanın sonunda eminim sefasıda olacaktır, buna en büyük örnek benim aslında. Dichacım sen güçlü birisin, hem mantıkla hareket etmeyi biliyosun, dualara sığınarak bu durumu aşacağını biliyorum ben arkadaşım. Üzmemeye çalış kendini olurmu, böle ayda bir gelsende senin mutlu haberlerini duyarsam bende çook mutlu hatta hepimiz çok mutlu oluruz canım benim...
Bu arada benim bir maruzatım olacak, Seçil İstanbul'a gelince buluşma ayarlayalım özledik birbirimizi be yaa, tebi Dichasız olmaazz :))

Lavantacım, şu çekirdekçiyle evlende topicte beraber çekirdek çitleriz :))
Çekirdekleri bedavaya getiririz :))

Seçilcim ulen noluyo sana kızım sen habire resmini ekleme şu ne giydin topiğine nazar değiyo be yaa...
Çok geçmiş olsun canım yinede Allah korumuş sizi...

saol cimcimeciim valal nazarmı dedğdi nooldu inan hiç bilmiorum ama eminim birileri benmle uğraşıyor artık nazarmı büyümü bilmiorum herkes kötü kalpli olmuş hayatta benmlede uğraşan çok maalesef anlamıyorum ben bu insanları benm kimse ne zararım varsa :gitme: benmle uğraşan benm hakkımda kötü düşünen herkesi allaha havale ediorummmmm :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar. burda kış kendini gössterdi artık. heryer bembeyaz ve çatılardan buzlar sarkıyo vee hava buuzzz gibi

seçilcim geçmiş olsun. ne oluyor sana böyle bi kaç gündür. bol dua et nazar değmesin sana

Nazar olayına inanırım ama büyü yapmak her yiğidin harcı değildir, cesaret ister.
Sen bol bol nazar duası okut canım...
Bu arada aşkım geldii :)) ve gitti (
Çok güzel bir haftasonu geçirdim ama bi o kadarda stresliydi, cumartesi geç saatte geldi İstanbul'a Keşandan İstanbul'a 4 saatte geldi ama köprüden And. yakasına geçmesi 3 saat sürdü, tabi bende telaş hat safhada çok tedirgin oldum. Ama neyseki aşkımla görüşebildik çok mutluyum yaa, özlemim biraz olsun dindi. Cumartesi gününü öyle geçirdik, pazar günü hep birlikteydik, bahaneler bulup yalnız kalmaya çalıştık. Bu sabahta beraber çıktık o arkadaşıyla görüşmeye gitti bense yine işteyim...

seçil kuzumm kız sen nazarlaramı geldinn bencede bi okut kendini geçmiş olsun dikkat edin kendinize...

cimcimem hadi gözün aydın ve allah kavuştursun..

sinemcimm sen nasılsın ..

bendeizcim burasıda karlı dün bol bol foto çekindim hiç karlı havalarda fotom yoktu iyi oldu..

umudumm nerelere kayboldun

şimdi ben en çok spediyi merak ediyorum saat kaç oldu gelmedi bak topiğeee

saol kuzularımmmm yaaa bilmiorumki valla kesin nazar var bende buna inanıorum
dün akşam babam çok uzun bir ayetler sürüsü okuttum içinde nazar duası felanda vardı
ayrıca dün anneannemde bişi duydum eğer biri evinde veya yanında mıknatıs taşırsa
o kişiyi nazar ya da büyü işlemezmiş.... valla bende işyerinde evde heryerde mıknatısla
gezicem sanırım bundan sonra kaydirigubbakcemile

Cimcimemm Allah kavuştursun Şeniz
Lavanta iyiyim canım burada da kar var her yer beyaz çok güzel bir görüntü var ama hava bir o kadarda soğuk

canım benim seninle bu konuyu uzun uzun konuşuyoruz
çünkü aynı acıları yaşıyoruz
ama sonunda güneş doğacak bunu ikimizde biliyoruz
zaman birazcık zaman
benim canım acımıyor artık, birde şu özleme nöbetlerini atlatırsam sorun olmıcak.
unutma ilişki iki kişilik ve tek başımıza taşıyamadık bu sevdaların yükünü.
diğer taraf kolayı seçti ve gitti.
bize düşen dik durup yola devam edebilmek.
arada tökezlesekte tutarız birbirmizin elinden kalkarız ayağa.
Şeniz

valla bizim dolabın üzeri mıknatıs dolu :)) hayatta nazar büyü gelmez herhal :))

nazara inanırım
ama mıktanıs mış boncukmuş engellediğine inanmam
tek çaresi dua bence
benim bi okutmam lazım kendimi

kızlar buarada ben sabah ilk kış kazamı yaptım ve düştüm allahtan kimse görmedişakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…